Türk Televizyonlarında Unutulmayan Anlar

Bence burda verilen tüm linkler silinmeli bence. Abartmış arkadaşlarımız buranın seviyesini oldukça çökertmiş.İlgililere duyurulur.

Kızma Burak abicim. :) Aslında neden böyle birşey söyledin anlayamadım. Burası "Mola" bölümü ve biraz yüzümüz gülsün diye bu tarz komik şeyleri paylaşıyoruz. Bunda kızacak yada verdiğimiz linklerin silinmesini gerektirecek herhangi bir durum göremiyorum ben.

Re:

Emre Özdoğan' Alıntı:
Kızma Burak abicim. :) Aslında neden böyle birşey söyledin anlayamadım. Burası "Mola" bölümü ve biraz yüzümüz gülsün diye bu tarz komik şeyleri paylaşıyoruz. Bunda kızacak yada verdiğimiz linklerin silinmesini gerektirecek herhangi bir durum göremiyorum ben.
belkide konuyu ben açtım diyedir :)

Yoo Bayram seninle alakası olmayan bir durum hatta yazdıkların gülünecek şeyler epeyde güldüm :)
Sorun verilen abuk subuk linklerde çoğu bel altı laflar,Bel altı laf olmayınca gülemiyor muyuz ? Dediğin gibi burası Mola bölümü gülmek rahatlamak gerekir ama bunun içinde bu kadar küfürlü link gerekmez.

Re:

Burak Barut' Alıntı:
Yoo Bayram seninle alakası olmayan bir durum hatta yazdıkların gülünecek şeyler epeyde güldüm :)
Sorun verilen abuk subuk linklerde çoğu bel altı laflar,Bel altı laf olmayınca gülemiyor muyuz ? Dediğin gibi burası Mola bölümü gülmek rahatlamak gerekir ama bunun içinde bu kadar küfürlü link gerekmez.
Haklısın Burak Sonuçta Bizim Sitemizin Bir Kalitesi Var Bu Kaliteyi düşürmemek lazım

Re: Re:

Bayram Kurtulmuş' Alıntı:
[quote="Burak Barut":fc7fa]Yoo Bayram seninle alakası olmayan bir durum hatta yazdıkların gülünecek şeyler epeyde güldüm :)
Haklısın Burak Sonuçta Bizim Sitemizin Bir Kalitesi Var Bu Kaliteyi düşürmemek lazım[/quote:fc7fa]
Birlik olup bana sallamayın lütfen arkadaşlar. :)

Re: Re:

Emre Özdoğan' Alıntı:
[quote="Bayram Kurtulmuş":5a4ff][quote="Burak Barut":5a4ff]Yoo Bayram seninle alakası olmayan bir durum hatta yazdıkların gülünecek şeyler epeyde güldüm :)
Haklısın Burak Sonuçta Bizim Sitemizin Bir Kalitesi Var Bu Kaliteyi düşürmemek lazım[/quote:5a4ff]
Birlik olup bana sallamayın lütfen arkadaşlar. :)[/quote:5a4ff]
abi ben herkesi idare etmeye çalışıyorum çaktırma :D