Kerem, THK´nin topladığı kurban derisi, fitre ve zekattan elde ettiği gelirlerin dağılımı;Kerem SEÇER' Alıntı:Not: Benim THY konusundaki asıl tepkim topladıkları kurban derileridir. Bizden kurban derisi aldılar diye bize bir katkıları mı oldu sanki yıllardır.
Deri, bağırsak, fitre ve zekat gelirlerinden kurumların aldıkları paylar
Takvim yılı sonunda deri, bağırsak, fitre ve zekat gelirlerinden Yardım Toplama Esas ve Usulleri Hakkında Yönetmeliğin 20 nci maddesinde sayılan zorunlu giderler düşüldükten sonra kalan gelirlerin % 50'si gelirin toplandığı yerdeki Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfının mahallindeki hesaplarına kaydolunur, % 40'ı Türk Hava Kurumu, % 4'ü Türkiye Kızılay Derneği, % 3'ü Sosyal Hizmetler ve Çocuk Esirgeme Kurumu, % 3'ü Türkiye Diyanet Vakfı'nın merkezdeki hesaplarına ödenmek üzere Türk Hava Kurumu Genel Merkezine gönderilir.
Emre Yuksel' Alıntı:THY nin yurtiçinde reklam yapacak bir şeyi yok..
4 saat rötarla kalkınca sevindiren Pegasusla mı yarışsın, rakibi yok ki..
Adamlar globally yours diyorlar..
Uluslararası bir havayolu sıradan bir basketbol ligine neden sponsor olsun.
Euroleague'i her hafta 100 milyon kişi takip ediyordur düzenli, Beko basketbol ligini 5 milyon belki..
Burak Barut' Alıntı:Abi, Eurolig'e de ol ama önce kendi ligine sahip çıkmasını beklerim ben.Globally yours eyvallah da Barca Manu ona da eyvallah da Galatasaray Fener'de maçlara kendi uçaklarıyla gitsin.Sen Avrupa'da reklam yapacam dye sağa sola para yatırmak yerine o paranın yarısını da kendi ülkene yatırım yap.
Sıradan basketbol ligini üst seviylere taşınmasına da yardımcı olur belki bu hamle.