Re: Türkiye - ABD
aptallık bu haberr
aptallık bu haberr
Mehmet Okur sakatlığı nedeniyle alınmamıştı.Oğuz un yerine alternatif bulmak değilde ,Oğuz u almak saçmalığın daniskası.Oğuz ne ya ,ne yapıyor Oğuz.Ne koşuyor ,ne doğru düzgün savunma yapıyor,ne turnike bırakabiliyor(beceriksiz),şaçma sapan şut kullanır ,girmez.İşte fenerli...Burak Barut' Alıntı:Tufan'ı almaması normaldir neredeyse tüm sezon oynamadı.
Ender Aslan'ın yerine Tutku ve Barış Ermiş olabilirdi...
Semih'in yerine Hüseyin,Ermal.
Oğuz'un yerine Kaya,Mehmet Okur,Mirsad...
Siz gerçekten ciddi misiniz?Kerem SEÇER' Alıntı:Oğuz gerçek bir 5 numara aslında. Keşke bizde olsa. Harcanıyor Fenerde.
zaten sevilecek bi tipide yok.tırnak yemekten başka bişey bilmiyo.leBron cuları da anlamıyorum.nesini hasta oluyolar o adamın.hadi kobe olsa carmelo olsa t-mac olsa neyse.Arda Öztürk' Alıntı:Yaptığımız her faulden sonra gidip ellerini sıktık durumlarını sorduk.King dediğiniz dallama adam Kereme yaptığı faul sonrası özür dilemek yerine Keremin üstüne yürüdü.Neden? Çünkü o king.Onu kim kim king yaptı?seyirciler.....Bırakın artık şu herife king demeyi hayranlık duymayı....
Kobeyide hiç sevmem normalde ama bir pozisyonda ender yere düştü düşüren adam enderin suratına bakmadı kobe geldi endere el uzattı.Bunlar çok küçük ayrıntılar ama benim için önemli konular...
Uğur YILMAZ' Alıntı:NOT: Kimse beni LeBron'dan vazgeçiremez. Adam saha içinde ayrı bir yerde. Adam özel bir şey. O fizik, atletiklik, güç, yetenek... Bunlara hayran olmamak elde değil...