Türkiye-Hırvatistan ( EURO 2012 Play-off İkinci Maçı)

Polonya’nın Krakov kentinde yapılan play-off kura çekiminde Hırvatistan’la eşleşen Türkiye, ilk maçını 11 ya da 12 Kasım’da kendi evinde oynayacak. Rövanş karşılaşması ise 15 Kasım’da Hırvatistan’da yapılacak. Diğer play-off eşleşmeleri ise şu şekilde oluştu: Estonya-İrlanda, Çek Cumhuriyeti-Karadağ ve Bosna Hersek-Portekiz
 
Taraftarlar üzerinde karamsar bir hava hakim ben tam tersine bambaşka bir takım izleyecegimizi düşünüyorum 11 kasımda . Hırvatların gelmesine sevindim açıkcası misal Estonya gelse korkardım mesela çünkü rakip seçen ve ona göre motive olan bir milletiz maalesef ki .
 
arkadaşlar ankarada oturuyorum elimde türkiye hırvatistan maçı bileti var bir adet pegasus 426 dan. kişisel nedenlerden dolayı tüm planlarımı yapmış olmama rağmen istanbula gidemiyorum. ankarada olan yarın istanbula gidecek olan ve maçıda izleyim diyen varsa aldığım fiyata satacağım. yani 26 tl..
 
Benim hic umidim yok zaten bahistede Hirvatistan yenilmeze oynadim. Bu Hiddinklerle, kumbara Volkanlarla, fikralara konu olmus Sabrilerle,ofsayta dusme rekortmeni kucuk maclarin buyuk oyuncusu Buraklarla,sacma sapan taktiklerle ve Servet Gokhan gibi maalesef kadromuzda (Galatasaray) olan oyuncularla en onemlisi milli maclari cerez,findik,fistik yiyerek seyreden etkisiz bir taraftar toplulugu ile bir Luka Modric,Ivica Olic ezer gecer..Hiddink & Oguz % federasyon (M. Ali Aydinlar(karanliklar!) istifa sozumu tekrarliyorum !!!!
 
Hala 'şikeye ceza hafifletilsin, ligimiz kaliteli, hakedilmiş şampiyonluk' naraları atılsın. Adamlar kedinin fareyle oynadığı gibi oynuyor bizimle. Bizim oyuncular sakal bırakacaklarına kilo verselermiş. Hepsi güreşçi maşallah.
 
Gökhan Gönül'ün 2 asistle oynadığı maç 3.yüde yaptı ancak atamadı Olic.Dünyanın Maicon ve Alves'ten sonraki en iyi sağ beki ve Barcelona'da oynayacak kapasitesi olduğunu bir kez daha gösterdiği maç olmakta şu an.
 
Yorumculuğu bırakacağını söyleyen beyzade verilen tepkileri eleştiriyor, bu çocukların nasıl bu duruma düşürüldüğü irdelenmeli diyor..

Evladım eğer FB küme düşürülseydi böyle bir tepkiyle karşılaşmazdı Milli Takım´daki Fenerbahçeli oyuncular. Onlar daha Trabzon deplasmanı yaşayacak Mehmet Ali Başkan´ları izin verirse!
 
Milli maçın en büyük işkencesi: Rıdvan Dilmen! Maçı bırakıp politika, amigoluk falan yaptı kendisi. Artık kulübün ciddi bir tepki koyması gerekiyor bu zata. Maç bitince, "bu statta stadı yapanlar yuhalanıyor, milli futbolcular yuhalanıyor" dedi.
 
Şahane stad yapan insanlar yuhalanıyormuş.Kodumun yalakası,sen o şahane stadı yapan insanlardan korktuğun için lafını yuttun yorumculuğu bırakamadın.
 
Bu durumda taraftarlıgi birakalim artik.yapilan tam bir terbiyesizlik

Her macta milli takim oyuncularini yuhalamak tam bir terbiyesizlik.

Once formaya saygi.
Insallah arenaya bir daha milli mac verilmez
 
Rıdvan Dilmen tansiyonumu tavan yaptırdı. Eskiden çok severdim fakat bu yaz yaşananlardan beridir kendisinden iğreniyorum. Volkan sadece görünüş olarak değil ruh olarak da insanlıktan nasibini almamış. İlk önce Egemen ile Volkan gitsinler bir tıraş olup insana benzesinler. Bir de o Volkan'ın a... ile başlayıp o... çocukları diye devam eden kelimelerinin hesabı mutlaka kesilmeli. Federasyon kesmezse biz taraftarlar olarak birşeyler yapmalıyız. Artık bu azmanın milli takım formasını giymesini engellemeliyiz.
 
Formayı giyen insanlar önce giydikleri formaya saygı duyacaklar. Maçı bırakıp seyirciyle diyaloğa girmeyecekler. Zaten futbolcuya edilen küfrün doğruluğunu hiç birimiz savunacak değiliz.
Birinin Rıdvan Dilmen'e dur demesi gerekiyor. Seni ne ilgilendirir statta politikacılara gösterilen tepki! Sanki milletvekili mübarek! Ercan Taner, "Volkan maçı bıraktı seyirciyle diyaloğa girmeye başladı" diyor, Rıdvan'ın yorumu: "Böyle şey olur mu, milli futbolcuya küfrediliyor". Milli takımın taraftarı olmaz diyorsan önce o gömleğini sen çıkartacaksın ey yorumcu!
 

Üst