Türkiye-Hırvatistan ( EURO 2012 Play-off İkinci Maçı)

Bu durumda taraftarlıgi birakalim artik.yapilan tam bir terbiyesizlik

Her macta milli takim oyuncularini yuhalamak tam bir terbiyesizlik.

Once formaya saygi.
Insallah arenaya bir daha milli mac verilmez
Öncelikle taraftarlık ne demek?Bırakılabilen,Arena'daki protestodan sonra bir bakanın ve ailesinin yaptığı gibi askıya alınabilen bir şey mi?
İnsanlar kutsal gördükleri milli takım formasına yakıştıramadıkları Emre'yi yuhaladılar Estonya maçında.Ne var bunda?O yuhalanamaz,bu ıslıklanamaz...Birisi bir apoleti taktıysa bitmiştir,dokunulmazdır.Bu mudur yani?
 
Top oynamazsan, aciz olursan, mücadele etmezsen ıslıklanırsın yuhlanırsın arkadaş geçin bu işleri. Hangi milli maçta iyi oynadık 2 senedir? Kaleyi bulan şut yoktu sanırım maç bittiğinde, devre arasında takım gelirken bile alkışladı taraftar. Volkan'ı da alkışladılar özellikle ama 3.golden sonra ipler koptu, gayet doğaldır. Sanki maç 0-0 giderken oldu bunlar, suçu taraftara yıkmaya çalışanlar amacına ulaşamayacak.
 
Yemin ediyorum Hiddink denen ''soyguncu''ya olan sinirimden, Çubuklu Tosun'a, kalede duran kabasakala sıra gelmiyor. Hayatımda böyle adam görmedim ben yahu. Ne kadar illet, ne kadar pişkin bir adammış, hayretler içerisindeyim. Adam böyle bir maçtan sonra tuvalet kağıdı yerine 100'lük Euro kullanabileceği kadar para aldığı ülkeye ve milletine ''Siz böylesiniz, siz duygusalsınız, siz bu kadarsınız, sizden bir şey olmaz.'' diyebiliyor..

Ama hakkını da vermek lazım, maçlardan sonra yorumcu gibi analizini yaptı, hesabı bize çıkardı, bir de giderken tazminatı da bize geçirir. Helal olsun adama..
 
Volkan-Sabri-Emre 3'lusu yine sahnede yine sahnede.. Bir Galatasarayli olarak Fatih hocamdan rica ediyorum su Sabriyi lutfen kadroya alma Servet ve Gokhan Zan gibi..Hatta Hakan Balta bile Galatasaray'da direkt oynayacak bir kapasitede oyuncu degil. Alismislar bi simarikliklara,centilmenlik disi hareketlere..Ona buna Sabri el kol hareketi yapacagina ilk basta ATATURK'un ben sporcunun zeki cevik ve ahlaklisini severim sozunu 3-5 kere okusun ve her sabah besmele niyetine soylesinde,sonra gitsin antremanlarda herkesden sonra Galeria'larda, Yesilkoy cirozlarda gezecegine onunla bununla, gunde 1 saat orta nasil yapilir pratik yapsin sut nasil cekilir onu ogrensin..Yazik resmen,profesyonellikten uzak,kaba saba el kol hareketleri ile ortaliklarda gezen, sike skandallari icinde yuzen bir ulke futboluna sahibiz..Mehmet Ali Aydinlar (Karanliklar !! ) 'da bu yasananlarin tek en buyuk sorumlusudur.
 
Volkan Demirel ; ilk hatalı çıkışını 27 Ekim 1981'de yapmıştır.
 
Volkan Demirelin kendine bakmadigi birakmis oldugu sakaldan belli zaten..Orasi bir milli arena,herkes seni izliyor..Kime ne hava atacaksa o sakalla...Lincoln haric kim senden korkar ki..
 
Herkesin hatasını ayrı değerlendirmek lazım, Volkan'ın hatalı olduğuna kimsenin sözü olamaz ancak taraftarın yaptığı da kesinlikle doğru değil. İlk golü yer yemez takımla birlikte demorolize olan taraftar takıma zaten katkı sağlamadı, bari maç içinde oyuncuların moralini bozmasa idi... Tepki olur, elbette olur ama tepkinin de yeri zamanı vardır.
 
-Egemen ve Giray kaç kere milli olmuş Ercan? Tecrübe lazım.(TSli ve BJKlı oyunculara giydirme) MİSSİON COMPLETED
-Arda 2.maça gitmemek için sarı kart gördü.(Suçu çubuklu ...lardan uzaklaştırma çabası) MİSSİON COMPLETED
-Taraftara bak rezalet bu Ercan.Anadoluya alınmalı maçlar.(GS taraftarına giydirme) MİSSİON COMPLETED
-Burda muhteşem stad yapanlarda yuhalandı zaten.(Hükümete şike davası sebebiyle) MİSSİON COMPLETED
-Ülke ekonomisine göre oynadığımız futbol vs vs ülke ekonomisi çok gelişti Ercan.(Hükümeti yalamaya devam) MİSSİON COMPLETED
-Şu çocuğu düşürdükleri duruma bak.Mahvoldu psikolojisi demoralize oldu çocuk.(Volkan'ı kurtarma çabaları) MİSSİON COMPLETED
-Milli forma giyene tepki gösterilir mi?

2 asist yapan 1 %100luk asistide değerlendirilemeyen Gökhan Gönül? Tabi adam dünyanın sayılı sağ beklerinden.Barcelona'da oynar.
Arda Arda diyip başka bir şey demezdin.Emre'de cezalı duruma düştü o da agresiflikle sarı kart aldı.
Maç kaybedince futbolcu döven,şampiyonluk gidince stadı yıkanlar noldu peki Rıdvancığım?
Hükümetle beraber birşeyler döndüğünün farkında olduk zaten övgüler yağdırırken.
Şu maçta karaktersiz Emre ve maçı nerdeyse satan GG ıslıklanmazken neden Volkan bi düşün be Rıdvan.
Tepki gösterilmezmiş.İşini yapamayana verdiği emeğin karşılığını alamayanlar tepki gösterir.Islıklansa basın kızar,alkışlansa Volkan efendi.Hea tepki demişken sen değil miydin kötü futbol bahanesiyle Almanya maçında kulaklığı fırlatıp giden.

Mehmet Ali Aydınlar-Aziz Yıldırım-Rıdvan Dilmen-Emre Belozoglu-Volkan Demirel

FİKRİMİZ HALA DEĞİŞMEDİ HEPİNİZ HALA OYLESINIZ..

Son cumlemı ozetleyen bır mac oldu kısaca.
 
Tugay arkadaşın dediği FB artık küme düşmüş futbolcular bırakmış kendini çok değil bir hafta kaldı herkesin bildiğini futbolcular daha iyi biliyor! Volkan,Emre,Gökhan Gönül tam fiyasko. Milli maçtan zaten çok beklentim yoktu biz ilk önce kendi içimizdeki pislikleri temizleyip şike yapanlara cezayı verip takımları kümeye düşürmedikçe Bu durumda Milli takımın başarılı olmasınıda kimse beklemesin. Ama görünen köyde klavuz istemez. 2 hafta içinde Fb ye ve yandaşlarına güle güle diyebiliriz. Volkan ve Emre'nin kişiliği hakkında ise söz etmeye ne gerek var hep yaptığı şeyler bunlar. Bir değil iki değil üç değil GS yönetimi bu ahlaksız adamlara ve Rıdvan adlı yalakaya iki laf etmedikçe nefret ortamı devam edecek hemde artarak. Rıdvan ise NTVspor da artık miyadını doldurmuştur gitsin fb tv de yapsın o yalakalığı.
 
Benim anlamadığım neden tüm suç galatasaray taraftarına kalıyor? Dün stadta ''İ... volkan!'' diye bagıran fenerbahçe atkılı onlarca adam gördüm. Volkan a gelen tepkilerde yaptığı hareketlerden sonra geldi, ondan önce sadece kurtardığı basit pozisyonlar alkışlandı tepki olarak. Bana göre böyle adamların alınmaması lazım milli takıma.

Dün maç sonrası twitterda falan konuşan fenerlileri gördükçe çıldırdım. Ulan siz değil miydiniz benim milli takımım fenerbahçe diyen, daha ne konuşuyorsunuz? Gidin kendi milli takımınızı kurun, takımın başına da rıdvan ı getirin.
 
Yazı biraz ağır kaçabilir ama yapacak birşey yok artık .Milli takımda oynuyor olmanın futbolcuda dokunulmazlığı mı var anlamadım..Toplumu uyutma sporu olan futbolda Bir de Milli takımı kutsallaştırılması geleneği kültüründen nefret ediyorum..

Halkın olmaktan çıkan devletin bir spor kulübü hüviyetini kazanan başkanından futbolcusunu yorumcusundan idari heyetine kadar hükümet yalakası olmuş hakedenin değil yalakanın formayı giydiği bir takımdan ben ancak UTANIRIM...ve o takımdaki kimseyede saygı duymam..Küfürü gerektirir mi hayır..Tepkiyi gerektirir mi sonuna kadar.. Rahmetli oldu ama Hasan Doğandan itibaren Milli takımın siyasileştiğini belli bir zümrenin yalakası olmasının eleştirisini ve tepkisini çoğu zaman verildi ama ses kısıldı..

En son gelinen noktada budur işte..Alsınlar Milli Takım adı altında ki spor kulübünü başlarına çalsınlar..ama bari Ali Sami Yeni kirletmesinler..Her maç burada her maç ısrarla küfür yiyorlar ..Tatmin mi oluyorlar anlamak güç..Yalnız Rıdvan Dilmenin hayatım boyunca katıldığım ve katılacağım tek sözü maçlar anadoluda oynasınlar evet..Ali Sami yeni yeterince kirlettiler en azından idari heyeti bürokrasisi ve yalaka futbolcularıyla bu staddan uzak dursunlar..

Hele hele tribünlerin ne anasını ne sülalesini bırakan küfürleriyle Volkan ve Emre b. başta olmak üzere bu takımda oldukları sürece Milli takımı hakedenlerden oluşturmadıkları ve siyasetten ayırmayıp başkanı hükümet , imzalardaki başkanı da tff başkanı adı altında atanmış kişiler olmaya devam ettiği sürece Türk Milli Takımı benim ve benim gibiler için hiçbirşey ifade etmiyor
 
O protestoyu yapanlar tebiyesizdir , saygısızdır ne derseniz deyin doğrudur.Biz İstanbul seyircisi olarak hiç bir milli maçı haketmiyoruz.Ne Türk Telekom ne Saraçoğlu nede İnönü.Yapılması gereken İzmir ,Eskişehir,Bursa gibi futbol seyircisinin iyi olduğu bir yeri seçip oraya 30000 üstü bir stat yapıp maçları orada oynamamızdır.
Gelelim Volkan'la Emre efendiye.Bu şahsiyetsiz, kişiliksiz iki adam derhal milli takımdan men edilmelidir.O ettikleri küfürler televizyon başında maçı izleyen hepimize edilmiştir.Ben evimde otururken sizi koşulsuz desteklerken o küfürleri haketmedim arkadaş.Sen milli takım oyuncususun.Senin o küfürleri etmeye hakkın yok.İki tane gerizekalı protesto etti diye o küfürleri 80 milyon insanın gözü önünde öyle kolayca ağzından dökemezsin .O formayı senden önce Metin Oktay'ın Lefter'in Hami Mandıralı'nın Hakkı Yeten'in giydiğini öğrenecek ilk önce ADAM olacaksın.
 
Dün statta 55 bin kişi içinden ilk başta 2/3 bin kişi Volkan'a tepki gösterdi bu tepkinin nedenide Volkanın Fenerde oynaması değildi aynı tepkiler Hamite de geldi Burak'a da Selçuk'a da.Ama Volkan şerefsizi taraftarı tahrik edip yine anasına sövdürmeyi başardı,tebrikler.
 
O değilde primi alamayacağını anlayınca sarı kart görenler de var ,bu topçulara 2-3 milyon para verilecekti şampiyonaya gitselerdi çok büyük halt etmişler gibi en azından o paraları alamadılar ülke kokuşmuş adalet kalmamış 3-5 yılı kalmış yıkılmasına yemişim milli takımını böyle ülkeye böyle milli takım cuk oturmuş
 
rezaleti hepberaber izledik, o iki şerefsizin giydiği milli formayı yunanistana karşı bile desteklemem bundan böyle.
milli takımı sözüm ona "büyük bir camianın"nın kucağından kurtarmak gerek , yedek kulübesinden federasyon başkanlığına herşeyi elde ettiler bir tek bizim stadımızda maç oynatmamak kalmıştı ki onuda dün akşam başardılar .Türk futbolunun düştüğü durumsa ortada tabi.
 

Üst