Türkiye Kupası | Beşiktaş Boa 81-67 Galatasaray Çağdaş Faktoring

Maçı izleyemedim ama yenilmemize şaşırmadım maalesef. Buna rağmen de sevdiklerimizi hala sıyırmak için kadro kötü söylemleri oluyor. Ekrem hoca ligin en iyi 3, Eurocup'ın en yüksek 1-2 bütçesinden biriyle bu takımın başına getirildi. Buna rağmen her mağlubiyette takım kötü filan deniyor. Takımı kuran o, en skorer oyuncusuyla kavga edip gönderen de o. Oyuncuyu bu kadar kolay silebiliyorsan arkasından gelecek zorlukları da göğüsleyebilmen lazım.

Bütçe farkına rağmen en şampiyon olunabilecek seneydi çünkü en üst düzey oyuncularin %90'ı gelmiyor zaten Avrupa'ya. Yetenek baremi eskisi kadar açık değil takımlar arasında ama en güvendiğimiz hoca rezil etti bu senemizi.

Maçı izleyemedim ama yenilmemize şaşırmadım maalesef. Buna rağmen de sevdiklerimizi hala sıyırmak için kadro kötü söylemleri oluyor. Ekrem hoca ligin en iyi 3, Eurocup'ın en yüksek 1-2 bütçesinden biriyle bu takımın başına getirildi. Buna rağmen her mağlubiyette takım kötü filan deniyor. Takımı kuran o, en skorer oyuncusuyla kavga edip gönderen de o. Oyuncuyu bu kadar kolay silebiliyorsan arkasından gelecek zorlukları da göğüsleyebilmen lazım.

Bütçe farkına rağmen en şampiyon olunabilecek seneydi çünkü en üst düzey oyuncularin %90'ı gelmiyor zaten Avrupa'ya. Yetenek baremi eskisi kadar açık değil takımlar arasında ama en güvendiğimiz hoca rezil etti bu senemizi.
Gelecek sezon bu sene yaptigi transfer hatalarini yapmaz diye düsünüyorum. Ekrem Hoca sonucta yillarini bu ise vermis ve basarili olmus bir isim.

Bir sene kredisi daha var bende.

Mahalle takımından biraz hallice bir kadroyla ve bu kadroyu kuran bir zamanların efsanesi bir hocayla buraya kadar !!! Guardı Vanloo, uzunları Li ve Park olan, Amerikalısız bir kadroyla nasıl bir başarı hayali kurdu acaba sevgili hocamız? Elindeki tek basketbolcuya benzeyen en skorer oyuncuyu da kişisel kaprisleri yüzünden gönderen hocanın emekliye ayrılma zamanı çoktan gelmiş de geçiyor bile. Tabii şunu da unutmamak gerekir ki, bu şubeyi yönete(meye)n kişilerin derhal istifa etmesi ve amatör branşlara önem vermeyen kafaların da bir an önce bu kafa yapısını değiştirmeleri gerekiyor. Her zaman, ısrarla, bağıra bağıra söylediğim ve yazdığım gibi, GS'ın futbol kulübü değil spor kulübü olduğunu bilen ve bu gerçeği unutmayacak yönetimlere ihtiyacımız var.

Yönetimlerin futbol dışı branşlara bakış açısı değişmediği sürece Ekrem hoca gider,Efe hoca gelir.Efe hoca gider Alper gelir.Alper gider kariyeri olmayan Paden gelir.Paden gider tekrar yerli hoca gelir.Bu böyle devam eder durur.

Bu sezon rakipsiz olduğun kulvarda parayı kötü kadro planlamasına kullandık.Fakat bazı şeylerin bütçeyle veya iyi kadro,kötü kadro ile alakası yok ki.Futbol dışı branşlar arada 1-2 tane kupa kazansın bu yeterli oluyor yönetimlere.Bu zihniyet ile bu sezon Eurocup'ı alsan ne olacaktı ? Sonraki sezonları kötü geçirmek için kupa kazanmayı bekliyoruz yan branşlarda.Bakış açımız başarı değil ki.