Gerek yok Barış.
B Barış Şişman 0 17 Şub 2010 #27 admin@ultraslan.com'a attım bir mail ama cevaplayan olmadı, diğer adrese de atsam mı Kerem?
wotws 0 17 Şub 2010 #28 Yazdığın maili bana atar mısın Barış. Ben iletirim. Bu arada en son bilgilerini gönderen arkadaşların ismini de veriyorum bu gece. Unutmuşum kusura bakmayın.
Yazdığın maili bana atar mısın Barış. Ben iletirim. Bu arada en son bilgilerini gönderen arkadaşların ismini de veriyorum bu gece. Unutmuşum kusura bakmayın.
E Eren Bekdemir 0 20 Şub 2010 #29 kerem abi sitenin şu bilindik sorunu için herhangi çalışma veya yenileme düşüncesi yok mu?
B Barış Şişman 0 3 Mar 2010 #30 Özcan Togay adlı yönetici az önce halletmiş üyeliği, hem Kerem sana hemde Özcan Togay'a teşekkür ederim..
Özcan Togay adlı yönetici az önce halletmiş üyeliği, hem Kerem sana hemde Özcan Togay'a teşekkür ederim..
Burak Ceyhan 0 13 Mar 2010 #31 Kerem abi ben özel mesaj atmıştım sana kişisel bilgilerim hakkında ama cevap gelmedi, müsait olduğunda ilgilenirsen sevinirim. Teşekkür ederim.
Kerem abi ben özel mesaj atmıştım sana kişisel bilgilerim hakkında ama cevap gelmedi, müsait olduğunda ilgilenirsen sevinirim. Teşekkür ederim.