nedense bu başlığı gördüğümde aklıma Tugay Aktepe geldi :)
Tugay Aktepe 0 4 Ağu 2013 #1,204 Okan Alaşalvaroğlu' Alıntı: Msn diye bir şey kalmadı artık Genişletmek için tıkla ... MSN yoksa Skype var be kardeşim : ) Yunus, basketboldaki şampiyonluktan sonra Erdal'ı göremedim vallahi.
Okan Alaşalvaroğlu' Alıntı: Msn diye bir şey kalmadı artık Genişletmek için tıkla ... MSN yoksa Skype var be kardeşim : ) Yunus, basketboldaki şampiyonluktan sonra Erdal'ı göremedim vallahi.
O Okan Alaşalvaroğlu 0 4 Ağu 2013 #1,205 Tugay Aktepe' Alıntı: MSN yoksa Skype var be kardeşim : ) Yunus, basketboldaki şampiyonluktan sonra Erdal'ı göremedim vallahi. Genişletmek için tıkla ... ahaha gördüm abi, şimdi giriş yaptın
Tugay Aktepe' Alıntı: MSN yoksa Skype var be kardeşim : ) Yunus, basketboldaki şampiyonluktan sonra Erdal'ı göremedim vallahi. Genişletmek için tıkla ... ahaha gördüm abi, şimdi giriş yaptın
Tugay Aktepe 0 4 Ağu 2013 #1,206 Ferdi Tayfur'un Bu Şehrin Geceleri diye bir parçası var ya hani. Ona uyarlamak gerekirse, bu sitenin geceleri; çok başka olurdu zamanında.. =)
Ferdi Tayfur'un Bu Şehrin Geceleri diye bir parçası var ya hani. Ona uyarlamak gerekirse, bu sitenin geceleri; çok başka olurdu zamanında.. =)
Yunus Gökyıldız 1 4 Ağu 2013 #1,207 Tugay Aktepe' Alıntı: Ferdi Tayfur'un Bu Şehrin Geceleri diye bir parçası var ya hani. Ona uyarlamak gerekirse, bu sitenin geceleri; çok başka olurdu zamanında.. =) Genişletmek için tıkla ... Sabahçı Kahvesi (Ferdi Tayfur) - YouTube Seeen rüyalar alemindee.
Tugay Aktepe' Alıntı: Ferdi Tayfur'un Bu Şehrin Geceleri diye bir parçası var ya hani. Ona uyarlamak gerekirse, bu sitenin geceleri; çok başka olurdu zamanında.. =) Genişletmek için tıkla ... Sabahçı Kahvesi (Ferdi Tayfur) - YouTube Seeen rüyalar alemindee.
Anıl Mehmet Yıldırım Yönetici 6 Ağu 2013 #1,208 Herhalde şu son bir yılda 12'den önce yatmamışımdır. Eskiden buralar değerliydi şimdi dutluk oldu