Yabancı diziler..

Lost un daha 6. bölümüne geldim.Ama direk sardı.Benim adamım o kel kafalı.Herşeyi biliyor.Adam mucizevi adam zaten.Uçaktan düşüyor ayakları yere basıyor.Helal. :)

Heroesun s02e05 i de seyrettik.
Weeds 2 sezon bitti.
Lost zaten bitmişti bekliyoruz yeni bölümü.
House MD 3. sezona başladım.
Sırada Prison Break var.
kafayı yedim evet.

Lost ilk sezon bitti 2. sezonu alcam 2-3 güne.EE artık 3. sezonuda Murat abi yollar bana. ;) :)

Re:

Gökce Başaran' Alıntı:
Lost un daha 6. bölümüne geldim.Ama direk sardı.Benim adamım o kel kafalı.Herşeyi biliyor.Adam mucizevi adam zaten.Uçaktan düşüyor ayakları yere basıyor.Helal. :)
O değirmenin altından çok sular döner, hemen kapılma birisine :)
Neyse spoiler vermeyelim.

Ben Lost'u bitirdim.
24'ün de birinci sezonu bitirdim. Evde 3 sezon daha duruyor ama izleyemedim.
Bir de Prison Break izlemek istiyorum nasipse :)

Re: Re:

Ali Keskin' Alıntı:
[quote="Gökce Başaran":d4119]Lost un daha 6. bölümüne geldim.Ama direk sardı.Benim adamım o kel kafalı.Herşeyi biliyor.Adam mucizevi adam zaten.Uçaktan düşüyor ayakları yere basıyor.Helal. :)
O değirmenin altından çok sular döner, hemen kapılma birisine :)
Neyse spoiler vermeyelim.

Ben Lost'u bitirdim.
24'ün de birinci sezonu bitirdim. Evde 3 sezon daha duruyor ama izleyemedim.
Bir de Prison Break izlemek istiyorum nasipse :)[/quote:d4119]
Evet herkes öyle diyor. :) Ondan çok şey çıkacak ama bakalım.

Bir tavsiye , bana da vermişlerdi. Ben de geç izlemeye başladım.
Çok hızlı izleme Lost'u. Sindire sindire izle :) Ocakta yeni bölüm zaten.
Bittikten sonra öyle ortada kalıyorsun :)

Ama bir sorun var.Her bölüm bittiğinde öyle bir yerde bitiriyorlar ki hemen diğer bölümü izlemem gerektiğini düşünüyorum.Yoksa beynimi fareler yiyor. :)Belki 4. sezon başlamadan 1 hafta önce 3 sezonu birdaha izlerim. :)

cnbce = hemen hemen bütün diziler ....lost fırtınasını yazmaya gerek yok...banko :)

Valla o değilde acaba gelen uçak mıdır gemi midir artık neyse ona kimler binecek onu merak ediyorum. Jack,Kate,Aron,Claire olacaktır da diğer kişiler kimler olur...

Küçükken Boston Public diye garip bir dizi vardı,ona bakardım düzenli.24,The Simpsons yakalayınca izliyorum,deli sarıyor ikisi.Her bölümden sonra seriye bağlarım diyorum ama olmuyor bir türlü. :) Yazın sarmak lazım sıkılırsam.
Bir de Simpsons'ı keşke siyasete bulaştırmayıp batırmasalar.İzleyiciye ihanet sırf.