Yarı Final 4. Maç | Galatasaray CC 89 - 55 Banvit

Ne maçtı be,maçtan sonra salona bakıyorum çoğu çıkmıyor salonun.Devam ediyoruz bağırmaya,öyle doyamadık yani. :) Hakkaten doyamadık şu maça.

Büyüksün Oktay Mahmudi,haydi aslanlar hepinize güveniyoruz.
 
bugün vip tribününde ünal aysalın 2 sıra önündeydi maç muhteşemdi ama 3 an vardı ki inanılmazdı. Birincisi jerry johnson'ın oyundan çıkarken yaptıkları,ikincisi muhteşem alley oop ve son olarak drogba tezahuratından sonra parmaklarıyla yaptığı okey işareti gerçekten inanılmazdı.
 
Böyle basketbol seyircisi bırakın Türkiye'yi avrupa üzerinde çok azdır,biz bu kulübe gönül verenler ne kadar şanslıysak,
Bizim gibi bir taraftar kitlesiyle oynayan basketbolcularda o kadar şanslıdır bence.
 
Sen ne buyuk ASKsin Basketbol ve Galatasaray. Rekoru de kirdik maci 89 - 55 alinca.

Gozlerim doldu. Sampiyon olursak kesin aglarim lan ben.:S
 
248717_214546465242454_100000613063349_698968_5567286_n.jpg

311646147.jpg
 
Emeği geçen herkesi tebrik ediyorum.Bugün ne kadar şanslı biri olduğumu düşündüm ve galatasaray'lılığımla gurur duydum.darısı finale inşallah.
 
Sözün bittiği yer var ya işte orası. Denilecek bir şey bırakmadınız. Ne desek az. Ne kadar teşekkür etsek az. Yüzümüzü güldürüyorsunuz.
 
ne maçtı be, ilk yarı hele ikinci peryod üff. Banvitliler savunma reboundı aldıklarında offf yine mi karşı sahaya geçecez der gibilerdi :)
başta oktay hoca olmak üzere emeği geçen herkese ve taraftara helal olsun
 
Yarı finalle final arasındaki fark bence finalle şampiyonluk arasındaki farktan bile daha büyük ve önemliydi. Euroleague ön elemesini cebimize koyduk, daha iyi şartlarda ve elimiz daha güçlü bir şekilde sponsor bulabiliriz artık, kulubun basketbola olan bakış açısında ciddi bir kırılma noktası olabilir bu final.
 

Üst