Yemekteyiz...

Böyle bir fenomenin forumda yer almaması büyük bir eksiklikti gerçekten :) :)
Unutulmayan yarışmacılar :

Hasan abi
Naim
Selbi
Parende Hikmet
Ve son bombaaa Sebahat ablaaa

Burada yer almamasının sebebi buradaki insanların böyle fuzuli programlarla zaman harcamıyor olmasıdır.
Normalde belli kültürü yansıtması gereken program, reyting uğruna kurgulanmış sistemle gene gözden düşmeye başladı.
Çok az parayla reytingleri toplar hale geldiler.
Reyting canavarı gene bizi bizden alıyor.
Yemeğe iğrençti, berbattı demek bizim kültürümüzde yok.Bıçak sağa baktı sola bakmadı kültürü yok.Masadan kalk ben sahibiym kültürü yok.

Yani cacık programı.

Aslında yemekteyiz programı ana tema olarak çok güzel bir program.
Ancak amacından saptırıldığı için itici geliyor ben ve benim gibilere...

Ülke olarak çok sayıda yemeğimiz,tatlımız,salatamız,içeceğimiz vb. gıdalarımız var.
Bunlar yörelerimize göre farklı damak tadları ile daha da güzel hal almaktadır.
Amaç; yörelerimizden yemekler,sofra kültürü ve yemek sayesinde elde edilen sıcak sohbet olsa eminim ki değerlerine sahip çıkan çok sayıda yurttaşım bu programı zevkle izler.

Uzun zamandır açmayı düşündüğüm bir konuydu. "Gereksiz Program" olarak açacaktım, TV'deki çoğu program gibi. Neyse...

Evde yediği yemeği, yok bunun tuzu yok, yok bunun biberi eksik diye, karşı tarafı saçma sapan eleştiren başka bir program yoktur diyeceğim; ama bir sürü gereksiz TV programı var ülkemizde.

Murat İNAL' Alıntı:
Ben izliyorum Burak. Ne olacak şimdi :)

Şaşırdım : )
Lost'u kaçırıyorsun bu programa mı vakit harcıyorsun : )
Buradan çıkarılacak bir tek fikir var :)
Bekar hayatı yaşıyorsun ve yemek yapmayı öğrenmek istiyorsun :p

Zaten programda olanları duyduktan sonra programdan soğuduğumu söyleyebilirim : )
Ayrıca Trabzon içinde o şivede konuşan insan sayısı oldukça az.

Burak Barut' Alıntı:
Zaten programda olanları duyduktan sonra programdan soğuduğumu söyleyebilirim : )
Ayrıca Trabzon içinde o şivede konuşan insan sayısı oldukça az.

Bu hafta ki bölümde bir tane de çakma Dursun var :)

Aynı o şekil '' La İlahe İllallah yaauuv '' diyor durmadan :)

Burakçığım..
Bekarım evet. En azından şimdilik diyerek magazin bombası yapayım haha.
Ama güzel yemek yaparım. Cidden pratik bilgiler öğreniliyor bazen. Bir de seviyorum yemek bölümünü. Sonrasını zaten pek izlemiyorum. Genel yorumları dinliyorum pay çıkarmaya çalışıyorum.

Programın kalitesini ve mantığını tartışırım ama ben izlerken eğleniyorum :) Oradaki saçmalıklar beni güldürüyor :)

Çok saçma bir program ama naparsın halkımız böle saçmalıkları seviyor ve izliyor.