Yemekteyiz...

Mehmet Özcan' Alıntı:
abi bu program nasıl reyting rekorları kırar ya ne saçma bişey ama kadınlar izliyo tabi naparsınn
mehmet kardeşim kadınlar izliyor tarzı genellemeler hoş değil çünkü...
eskiden bende çok kızardım,ama gel bi kaç gününü evde geçir tv'de izleyecek pek bir şey yok,hatta hiç bir şey yok..

sabah seda sayan,petek dinçöz,alişan&çağla, onlar bitti derken oktay usta,derya baykal,onlar da bitti derken yemekteyiz..
bak bu arada o evlendirme programlarını hiç saymıyorum...

elbette bizde gezelim görelim tarzı programları izliyoruz,haberleri izliyoruz ama bütün gününü evde geçirmek gerçekten çok zor...

bende izleyerek çok beğeniyorum demiyorum, ben sadece eğleniyorum, saçmalıklarına gülüyorum...

kimsenin evde boş boş kalmamasını ve bu programları izlemek durumunda kalmamasını diliyorum..

Bu son yoruma çok da katıldığıımı söyleyemeyeceğim...
Kitaplar,ya da farklı tv kanallarındaki güzel programlar vs. vs. birçok alternatif var bence...

Alperen Kaplan' Alıntı:
Bu son yoruma çok da katıldığıımı söyleyemeyeceğim...
Kitaplar,ya da farklı tv kanallarındaki güzel programlar vs. vs. birçok alternatif var bence...
alperen agustosun ortasından bu yana evdeyim,kitapta okuyorum pcbaşında da vakit geçiriorum,radyoda dinliyorum,örgü örüyorum,yeğenlerimle vakit geçiriyorum, günde 10-12 saat uyuyorum ama olmuyor kardeşim..
dedim ya kimsenin evde boş kalmamasını ve bunları izlemek durumunda olmamasını diliyorum...
çok yoğun bi hayattan böyle tü gün oturduğun bi hayata düşersen başına herşey gelir insanın..
yemekteyiz bile.

EsraGerçek' Alıntı:
[quote="Alperen Kaplan":2f0ci9eh]Bu son yoruma çok da katıldığıımı söyleyemeyeceğim...
alperen agustosun ortasından bu yana evdeyim,kitapta okuyorum pcbaşında da vakit geçiriorum,radyoda dinliyorum,örgü örüyorum,yeğenlerimle vakit geçiriyorum, günde 10-12 saat uyuyorum ama olmuyor kardeşim..
dedim ya kimsenin evde boş kalmamasını ve bunları izlemek durumunda olmamasını diliyorum...
çok yoğun bi hayattan böyle tüm gün oturduğun bi hayata düşersen başına herşey gelir insanın..
yemekteyiz bile.[/quote:2f0ci9eh]
Sonradan düşündüm dedim ki insanların yaşamları hakkında bilgi sahibi olmadan yorum yapmak fazlaca gaddarca,onun için sileyim şu mesajı,ama sen erken davranmışsın Esra Abla. :)
Özür dilerim,umarım bir an evvel istediğin türlü bir yaşama kavuşursun abla...

EsraGerçek' Alıntı:
[quote="Mehmet Özcan":2wh1zf5e]abi bu program nasıl reyting rekorları kırar ya ne saçma bişey ama kadınlar izliyo tabi naparsınn
mehmet kardeşim kadınlar izliyor tarzı genellemeler hoş değil çünkü...
eskiden bende çok kızardım,ama gel bi kaç gününü evde geçir tv'de izleyecek pek bir şey yok,hatta hiç bir şey yok..

sabah seda sayan,petek dinçöz,alişan&çağla, onlar bitti derken oktay usta,derya baykal,onlar da bitti derken yemekteyiz..
bak bu arada o evlendirme programlarını hiç saymıyorum...

elbette bizde gezelim görelim tarzı programları izliyoruz,haberleri izliyoruz ama bütün gününü evde geçirmek gerçekten çok zor...

bende izleyerek çok beğeniyorum demiyorum, ben sadece eğleniyorum, saçmalıklarına gülüyorum...

kimsenin evde boş boş kalmamasını ve bu programları izlemek durumunda kalmamasını diliyorum..[/quote:2wh1zf5e]
esra abla o zaman degiştiriyorum bunu bizim milletimiz yapıyorum fakat sabahları diziler ne bilim ece erken programı var akşam üzeri desen degişik programlar var ama sanada hak veriyorum 4-5 de bir başlıyo izdivaç yemekteyiz yemege bizdeyiz tadında aşk var vsvs şeyler ama bunlarla bir yere kadar olcagını düşünüyorum ama bayanların sıkılacıgını hiç sanmıyorum dogrusu

O yüzden zaten ben okuldan gelince yada tatilde hep gstv seyrederim sıkılıyorum ama çokta zevk alıyorum gstvyi izlemektenn tabi herkesin imkanı olmayabilir

not:bu bizim nerelerde oldugumuzu gösteriyo türkiye adına ne kadar basitce şeyleri izliyoruz kültür sanatla ilgilenecegimize ama bir yandanda türk televizyonvulugunun bittiginin göstergesidir ypacak bişey bulamıyolar önümüze koyuyolar basit programları bizde izliyoz nerde yaşadıgımız belli oluyoo

Dizi ATV de izlenir ama yarışma programıda SHOWTV de izlenir.Biri Bizi Gözetliyor,Gelinim Olur Musun dan sonra yine reyting rekorları kıran bir yarışma programı yemekteyiz.SHOWTV bu konuda 1 numara.

Arada bende bakıyorum katılanların hepsi çok komik yaa.. :p Bir salatayı bile doğru dürüst yapamayan o benim rakibim bile olamaz bu bile rakibim olamaz diyor insan biraz utanır be.. :p

Arz ederim Hasan abinin Haftasından Sonra bir kere bile izlemedim.
Onunki gibi hiçbir bölüm zevk vermiyor :)
1114182458analog20tv47j.jpg

En güzel cevabı yine ultrAslan vermiş bu proğrama argo kelime var haberiniz olsun

Videoyu koymuştum ama geri kaldırdım renktaşın uyarısı üzerine :)