Yeni Sezon Hazırlıkları ve Kadro Değerlendirmesi

Maccabi Devin Smith'in sözleşmesini uzatmış. 3 yıl için 4 milyon dolara anlaşılmış. Türk kulüpleri kapısını çalsa bu paraya evet demezdi. Sportif başarıdan öte, asıl başarı bu yapıyı oluşturabilmekten geçiyor.

Sen burada 18-19 yaşındaki kendini ispatlamamış oyuncuya bile bu paraları verirsen adam benim neyim eksik der. Sariç Efes'ten, Bogdonavic ise Fener'den 1 milyon avro civarı alıyor.

Uşak Sam Young'ı transfer etmiş. Biz eurolig için avrupa'da gözden düşmüş oyuncuları transfer ederken, adamlar kümede kalmak için nba'den transfer yapıyorlar. Hangimiz büyük takım ben anlamadım.

Yalnız adam Meksika liginden gelmiş. Öncesinde de Avustralya, Porto Riko gibi yerlerde oynamış.

Yalnız adam Meksika liginden gelmiş. Öncesinde de Avustralya, Porto Riko gibi yerlerde oynamış.

İtalya'da oynadı geçen yıl istatistikleri iyiydi. Amerikalı oyuncuların kafa yapısı avrupalılara göre biraz farklı paranın peşinden koşuyorlar, para yerine avrupa'da başarılı bir kariyeri seçseydi çok farklı yerlere gelebilirdi. Uşak iyi bir şans onun için, zira atletizmi, savunması ve patlayıcılığıyla avrupa'da fark yaratabilecek bir 3 numara. Bunu engelleyecek kötü alışkanlıkları varsa başka.

Onuaku Minnesota ile birlikte ilk maçında 3/3 ile 6 sayı 5 Rebound 1 Asist 1 Blok 1 Top Kaybı ile oynamış. Iyi bir başlangıç takip etmeye devam edeceğim.

Sacramento ile 10 günlük imzalayan Sim Bhullar 2.26 boyunda imiş. Hiç izlemedim, basketbol tekniği ne düzeyde bilmilyorum ama boyu ve cüssesi çok fazla. Oyuncu Hintmiş bu arada.

A.Diot (Zisis) - Wanamaker(Culpepper,Forston,Carlon Brown, Hodge, Jeter) - Engin
Haws(S.V. Rossom-Carter-Cinciarini) - Sinan - Göksenin
Hopson(Sam Young-Ishvili-Broekhoff-Maciulis-Kalinic) - Mutlu
Augustine(Christimas,Summers, Brooks, Jelovac, Vezenkov) - Orhan - KG
Young (Mbakwe, Ford, Tavares, Fischer) - Bilan (Bryant) - Sertaç(Duşan)

Ne ararsanız var :(

Sam Young, gözümüzün önüne geldi. Bakalım neler yapacak. İyi başladığı sezondan sonra neden Meksika'yı seçti anlayamadım ama Uşak, Justin Carter'i bize verdikten sonra almalıydı bence.

Diot - Wanamaker - Nikolov
Can - Sinan - Goksenin
Markoishvili - Carter (Kinsey, Hopson)
Medley(Augustine,Jelovac) - Nusret
Patric (Mbakwe,Ford) - Bryant (Davis,Bilan) - Sertaç

Kadro totemi yapıyorum :(

Ron Artest Cantuda bayağı iyi maçlar çıkarıyor.Abartılı kontratı yoksa -ki sanmıyorum Cantu'nun çok abartılı bir kontrat vereceğini- seneye direk alalım

Galatasaray büyük kulüp falan değil dediğimde bazen kızıyorlar değişik mecralarda falan. Ama biz ne zaman ayağa kalkarız biliyor musunuz? Potansiyelini kullanamayan, icraate geçiremeyen bir camia olduğumuzu kabullendiğimizde. Allah'ın Uşak Sportif'i 4 ay için 500 bin liraya sponsorluk anlaşması imzalarken, biz Liv Hospital'dan 1,5 milyon euroya eyvallah ediyoruz. Tabii ki bunun sorumluları Ünal Aysal yönetimi, Murat Özyer denen yüzsüz herif ve Yarsuvat yönetimi.

Öte yandan taraftara bakıyorsunuz, son iki iç saha maçımıza 100 kişi ancak gelmiştir. Rezillik. Sözde çok büyük taraftaruz ya hani. Yahu bırakın allahaşkına ne büyüklüğü.

Galatasaray, taraftarıyla, yönetimiyle, kulüp yapısıyla bir çok defosu olduğunu ve hiç de büyük bir spor kulübü olmadığını kabullenmedikçe istikrar falan hayal. Ne zaman ki bazı gerçekleri kabullenir ve sağlam bir özeleştiriyle neşter vurulur, o zaman ayağa kalkarız.

Yoksa bu camianın haini de yüzsüzü de bol...

Konya'nın Hakeem Warrick'i, Uşağın Sam Young, Hatta Belediyenin Vujacic transferi. Ligin yenileri bu transferleri yapabiliyorsa, bizim daha büyük transferler yapabilmemiz lazım normal şartlarda. Yapamıyorsak demek ki biz bu yıl bu takımlardan daha küçük takım gibi yönetmişiz kulübü.

Konya'nın Hakeem Warrick'i, Uşağın Sam Young, Hatta Belediyenin Vujacic transferi. Ligin yenileri bu transferleri yapabiliyorsa, bizim daha büyük transferler yapabilmemiz lazım normal şartlarda. Yapamıyorsak demek ki biz bu yıl bu takımlardan daha küçük takım gibi yönetmişiz kulübü.

Niçin öyle diyorsunuz ki Cüneyt Bey, biz de Justin Carter'ı aldık. Her maç harika blok ve smaçlar yapıyor.

Evet evet, bunca rezillik içeren sezonu Justin Carter 2 smaç yapınca unutacağız dimi? Carlos Arroyo'ya söverken, Furkan'a söverken düşünecektiniz bunları kusura bakmayın.