ZTK 3. Hafta | Galatasaray - Beypazarı Şekerspor

Onur Yavuz bütün hayallerimi yıktı, geçti.

İnsaniyetlik namına bir tane de benim için koltuk söken olursa üstte Onur Yavuz için yazdığım şey o kişi içinde geçerli olacak.. 40 yıl köleniz olurum.. :)

Barış Şişman' Alıntı:
Onur Yavuz bütün hayallerimi yıktı, geçti.

İnsaniyetlik namına bir tane de benim için koltuk söken olursa üstte Onur Yavuz için yazdığım şey o kişi içinde geçerli olacak.. 40 yıl köleniz olurum.. :)
maça gidersem bir adet fazladan sökerim sizin için :) .tabi ankaraya nasıl gider o koltuk orası meçhul :)

Pınar Filiz' Alıntı:
[quote="Barış Şişman":1r3vmw5w]Onur Yavuz bütün hayallerimi yıktı, geçti.

maça gidersem bir adet fazladan sökerim sizin için :) .tabi ankaraya nasıl gider o koltuk orası meçhul :)[/quote:1r3vmw5w]Böyle bir şey yaparsan harika olur Pınar, eğer sökebilirsen bir şekilde alırız koltuğu. Olmadı kolinin içine koyup kargoya verirsin karşı ödemeli olarak. Ben buradan alırım. :)

Galatasaray-Beypazarı Şekerspor maçı biletleri Satışta ;

Kale Arkası Kapalı - Rakip Takım: 30,00 TL

Kale Arkası Kapalı: 30,00 TL

Numaralı Grup1: 100,00 TL

Numaralı Grup2: 80,00 TL

VIP 1: 200,00 TL

VIP 2: 150,00 TL

Yeni Açık Üst: 20,00 TL

05 Ocak 2011 ÇARŞAMBA günü saat:11:00'da web üzerinden GS MOBİLE ve GS BONUS KART sahiplerine (bilet alabilmek için 2 üyeliğininde olması gereklidir), diğer satış kanalarından sadece GS BONUS KART sahiplerine satışa açılacaktır.

06 Ocak 2011 PERŞEMBE günü saat:11:00'da sadece GS BONUS KART sahiplerine satışa açılacaktır.

Kişi Başı bilet limiti öncelikli satış döneminde 2 adet olacaktır.

07 Ocak 2011 CUMA günü saat:11:00'da genel satışa açılacaktır. Genel satış döneminde kişi başı bilet limiti 5 adettir.

Kazım ilk 11 başlasın, çocuğun ne eksiği var o da Sami Yen'e elveda desin...

Aykut

Serkan-G. Cam-S. - Balta

BAM

Kazım-Batdal-S. Özkan

Can Altay' Alıntı:
Kazım ilk 11 başlasın, çocuğun ne eksiği var o da Sami Yen'e elveda desin...

Aykut

Serkan-G. Cam-S. - Balta

BAM

Kazım-Batdal-S. Özkan

Ayhan'ı diğerlerinden ayrı tutmak gerek.. Ayhan her şeye rağmen elinden geleni yapmaya çalışıyor, takımı sabote etmiyor. Yetenekleri el verdiğince topunu oynuyor. Hee yeterli mi elbet değil ama ben bu takımda Ayhan'a fazla yüklenemem arkadaş. Ayrıca Batdal için de aynı şeyler geçerli, ben hala çok ümitliyim kendisinden. Umarım gitmez, giderse de kiralık gidip geri döner..

Ali Sami Yen cenhennemine yakisir bir veda olmali.
hem taraftarlar hemde futbolcular 90 dakika boyunca gorevlerini yerine eksiksiz getirmeli bu tarihi maçta