ZTK Çeyrek Final 2. Maçı | Galatasaray-Gaziantepspor

Geçmiş olsun hadi bakalım Lig,Avrupa ve Kupa bitti,artık ne bi hedef var ne bi şey ama tünelin ucunda ışık var Allahtan....
 
serkan kurtulud hadi bisey yap bu mac senin jubilen olsun.takimdan ayrilma futbolu birak bank asya oyuncusu bile degilsin..
 
Belediyeyi yeneme,Gaziantepi yeneme,Bursayı yeneme,Kayseriyi yeneme kimi yeneriz acaba bundan sonra 3.ligte Zeytinburnu,Eyüp,Tepecik var onlara gücümüz yeter mi acaba?
 
Hagi kenarda öylece duruyorsun. Seyirciden farkın yok.

Futboldan anlamayan bir insan bile bugün Culio´yu oyundan almazdı !

Yazıklar olsun. Armayı kirletmeye devam ediyorsunuz. Uyuyamayın emi..
 
3. sınıf bir yönetimin kurduğu 3. sınıf bir takım ve başında 3. sınıf hoca. hiç bir dalda iddiası kalmamış olmasına rağmen hala başarılı olmakla övünen bir anlayış. devam edin...
 
Gerçektende abartmıyorum bu takım Eyüpsporu,Tepeciksporu,Bayrampaşasporu bile zor yener yahu anadolu takımlarına bile üstünlük kuramıyorsun,kimseyle başabaş bile mücadele edemiyorsun günden güne güç kaybediyorsun,nereye gidiyoruz nereye......
 
5 yıldır şampiyonlar ligi müziği çalmıyor stadımızda.5 yıldır kim var acaba futbolun başında.İnsanda biraz utanma olsa gider ama nerde.1800 imzanın toplanıp bunların kovulması lazım,başka bir şeyi haketmiyor bunlar çünkü.
 
Medyaya bakıyorum mesela ntvspor ''Gaziantep 3-2 yendiği maçın rövanşında Galatasarayla 0-0 berabere kalarak çeyrek finale yükseldi'' Eskiden böylemiydi, Galatasaray kupaya veda etti veya 0-0 kaldı denirdi en çok.Belki saçma gelecek size ama ince bir ayrıntı.
 
Üzülmüyorum , sizde üzmeyin kendinizi...

Bu yönetimle her mağlubiyet, tünelin ucundaki değil içindeki ışıktır bizim için ! hergün adım adım yaklaşıyoruz gitmelerine !
 

Üst