Diana Taurasi

Prince'i yazmışken Dee'yi de boş geçmeyelim.

O da, Cumhurbaşkanlığı öncesinde 6 kez rakip olmuştu Fenerbahçe'ye Spartak formasıyla. 6 maçı da Dee'nin olduğu taraf kazanırken (Pazar 7 oldu), oyuncunun istatistikleri şu şekildeydi o 6 maçta;

25.1 sayı-5.1 rib.-4.8 as.

Pazar günü en kötü Fenerbahçe maçını oynadı :) 16 sayı-6 asist ile
 
Gerçektende DEE neden yıldız bir oyuncu olduğunu yaptığı örnek davranışla bir kez daha gösterdi. Takım olma yolunda ona çok ihtiyacımız var buda onun farkında
 
taurasi bu ülkenin gördügü en iyi bayan basketcilerinden birisidir.işila yaptigi jest ise sade büyük karakterli insanlarin yapabilecegi şeydir.insallah sezon sonunda işil sana 3 tane madalya takar.bu arada biz ne kadar etki birakmişiz ki karsi tarafi istemedi bize geldi.seimone'da karsi tarafa gitmedi.keşke ikisi yanyana galatasarayimizda oynayabilseydi.
 
Kuşkumuz yok,liderimize fazlasıyla güveniyoruz,bugün değil ise yarın,yarın değilse öbürgün mutlaka girecektir şutları.Yeterki sahada olup o hırsını,o isteğini takımına yansıtsın.Bundan şüphesi olanda yok zaten.Sen sahada var isen bir fazlayız!
 
Bende 1 yıl diye biliyorum.Benim merak ettiğim bir olayda sene sonu Penny Fenerbahçe'den ayrılırsa ne olacak? :) Öyle bir durumda Beşiktaş falan alsa iyi olur :D
 
bir yıllık ve aldığı ücret 650bin dolar sezon başında fener oyuncuya 1,100,000dolar teklif etmişti hala para için tercih etti diyor bazı zihniyetler ben sezon sonunda ayrılacağını düşünüyorum ama canı sağolsun umarım uzun yılar formamızın altında kalır .
 
Onur Karakuzu "bir yıllık ve aldığı ücret 650bin dolar sezon başında fener oyuncuya 1,100,000dolar teklif etmişti hala para için tercih etti diyor bazı zihniyetler ben sezon sonunda ayrılacağını düşünüyorum ama canı sağolsun umarım uzun yılar formamızın altında kalır . "
Basında 1.7 milyon diye birkac haber cıktı.Gecen sene bizde 1 milyona oynadı ve anlasıldıgı halde son anda menejeri ile birlikte fiyat arttıgı icin FB'nin rest cektigini okuduk.İsin icinde degilim ama ben o paralara oynadıgına hayatta inanmam tahminim 1.2-1.5m dolar civarına oynadıgına inanıyorum.
 
Hüseyin Bey, D. Taurasi Fenerbahçe´nin garanti 1.100.000 $ teklifini kabul etmeyip bizim 650.000 $ + prim teklifimizi kabul etti. Yalnız buradaki ayrıntı; tüm primlerden yararlansa dahi alacağı toplam para sizde kazanacağı paradan daha az.
 
Bu oyuncular WNBA de 100.000$ civarı paralar kazanıyorlar diye biliyorum.Burda kazandıkları ücret tabiki bulunmaz fırsat ama ben dee'nin de penny'ninde bu sene için mecburiyetten burada olduklarını düşünüyorum.Penny ya fb de oynayacak yada oynayamıcaktı sanırım.Dee zaten penny'le aynı yerde olmak istediği için bizi tercih etti.Umarım yanılıyorumdur ve uzun yıllar takımımzda görürüz.
 
Penny veya Dee'den birisi Türkiye'den ayrılırsa %99 diğeri de peşinden gider. Bu kesin. Zaten ben ikisi rakip olarak görmektense Angel ile Seimone'yi rakip olarak görmeyi tercih ederim. Çünkü WNBA'de de çok ciddi rakipler birbirlerine. :D
 
NBA de max. sınır 120.000$ ve bu oyuncular parayı Avrupa'da kazanıyorlar.Avrupa'da da 3 ulkede Rusya,Turkiye ve İspanya'da en yuksek miktarları alıyorlar.
Ben Dee'nin burda olmasının tek nedeninin Penny'nin burda olması oldugunu dusunuyorum.Ayrıca Hatice hanım gibi dusunuyorum.Seneye ya ikisi de GS da oynar ya da ikisi de ayrılır.
 

Üst