TKBL 11. Hafta | Kayseri KASKİ 72 Galatasaray Odeabank 84

Onur Yavuz

Admin
@Onur Yavuz
Ligde yoluna kayıpsız devam eden Sarayın Sultanları TKBL´nin 11. haftasında Kadir Has Spor Salonu´nda Kayseri KASKİ´ye konuk oluyor.

Ligde 9 galibiyet 1 mağlubiyetle 2. sırada yer alan Ayhan Avcı´nın öğrencileri ilk mağlubiyetini geçtiğimiz hafta deplasmanda İstanbul Üniversitesi´nden aldı.

Karşılaşmaya dair bilgiler:

Maç: Kayseri KASKİ - Galatasaray Odeabank
Salon: Kadir Has Spor Salonu, Kayseri
Tarih: 14.12.2013 Saat: 16:00

Maçta yayın olacakmı acaba?

Digiturk'de var mı bu kanal ?

Yok galiba...

Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.

Maçı vereceği de kesin değil zaten. Geçen seneki maçı verdikleri için tahminen yazdım.

Bora bey teşekkürler . Bende bir tarama yaptim ama yok galiba bulamadim.

Tbftv şuan inanılmaz kasıyor. Sizde nasıl arkadaşlar ?

Gerekli mücadeleyi gösterdiğimiz takdirde Kaski bize rakip olacak bir takim degil.
Koça ve takima güvenim tam.
Allah utandirmasin inşAllah...

Yayın iyi bende son 1:30 dk maç için.Sancho kadroda!

Bende Ttbftv normal. TTnet adsl kullanıyorum. Bu arada maç kayseri tvdeymiş.

Tbftv'den izleyemeyenler burdan izleyebilirler:

Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.

Bora bey link icin teşekkür ederim . Sancho'nun atletikligini ve cabuklugunu ozlemişiz . Form tuttugunda bu takım 1-2 level atlar . Bu arada 2 aylık sozlesme imzalanan vanessa gonderildi sanırım.

Mütheşem oynadık ilk yarı,Sancho müthiş döndü, bu basketbol sunucu &yorumcuları adamı basketboldan soğutur:D

Sancho müthiş döndü maşAllah.
İlk yarıyı 47-32 önde tamamlıyoruz.

Açıkcası yorumcuları ben keyifle dinliyorum . Fark acıldıkdan sonra durumu hakemlere baglamaları tebessüm etkisi yarattı bende .

Sanco suana kadar 13 sayı ile harika katkı verdi .

Bütün yabancılarımız harika katkı veriyor . Takım keyif veriyor.Sancho sakatlıkdan yeni cıkmışken fazlada riske etmemek gerek .

iddaa'da kayseri 8 sayı yemez dedik :) olsun , helal kızlarımıza, parçalasınlar :)

Alba Torrens bir pozisyonda yere düştü ve gerçekten o kadar tırstım ki sakatlandı diye neyse ki bir şeyi yok. 59-72 04:20 sn var.

Maç yorumcuları maça renk kattı resmen. Nerden bulmuslar bu adamları merak ediyorum . Bi sus be adam !

Geri