Ebon Hawk takım ismim.Takımların sıralamalarını veya kullanıcını adını öğrenebilir miyiz hocam
Edit : Coty Clarke yoksa çarşı karışır. Takımında olmayanlar için sorun yok ama onu çıkarıp kimi alacağız arkadaş ?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Ebon Hawk takım ismim.Takımların sıralamalarını veya kullanıcını adını öğrenebilir miyiz hocam
coty clarke'ın 2 ay olmayacağı bilgisi kesin mi
Ben anlamıyorum Datome gibi bir oyuncu 2 maçtır nasıl sıfır çekiyor. Her maç 90 la şut atan, ribaund çeken blok yapan adam ben aldım diye mi 2 haftadır Melih gibi oynuyor.
SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
evet öyle olacak, ikinci değişiklik perşembe günü 00:00 ile 20:00 arasında olacak, perşembe günü giremeyenler çok şey kaybedecek.
Clarke sakatlandıysa işler acayip terse sarar.Hem değiştirmemiz gereken oyuncuları çıkaramıycaz.Hem de Clarke ı o fiyattan çıkarıp yerine adam almak da zor.Benim krediler düşük gibi geliyo bana 540 civarlarında genelde takımlarım herkes yazabilir mi kredilerini merak ettim
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.