Eğlenceli adamasın Turgay Kıran
Helvacı'dan hala tiksiniyorum,sonuna kadarda tiksinicem.
Helvacı'dan hala tiksiniyorum,sonuna kadarda tiksinicem.
Yaklaşık 1 haftadan beri yurt dışında fransa ve Belçika'da olduğumdan foruma giremedim şimdi geldim,varsa sorularınız yanıtlarım.Bana 6 sene öncesinden yapılan bir açıklamayla gelmeyin gülerim.
Hala Turgay KIRAN ne demiş son 1 haftada Turgay bey başkan adayı evet varmı başka projelerini açıklayan,t.adam ismi veren varmı para kaynaklarını nerden temin edeceğini söyleyen.Ünal beyin daha futbol sorumlusu belli değil çünkü açıklarsa öbürleri daha girmeden istifa edecek.
Evet abi Turgay Kıran 'hiç olmadı Ünal Aysal'dan alırız' diyerek para kaynağını çok güzel açıkladı![]()
Aysal'ın listesinde olacakları sen daha önce söylediğinde böyle bir şeyin olmayacağını olayın tatlıya bağlanacağını söylemiştim neticede bugüne kadar ben haklı çıktım abi bu dakikan sonrada hiç bir sıkıntı çıkmayacaktır bak gör.
Kıran'ın saydığı oyunculardan Gameiro'yu çıkar gerisi vizyonsuzluk abidesi.
Son yıllarda yükselişte olan dediği Nancy bu sene ligde 18. küme düşme hattında ve o takımın TD'si Correa sezon sonu zaten kovuluyor. TD adaylarından birinin Correa olması da yine vizyonsuzluk abidesi. Muhtemelen hepsi menejerler tarafından kendisine önerilen isimler.
Aysal'ın Galatasaray adasında verdiği davetteki kalabalık başkanın kim olacağını gözler önüne sermişti zaten bunları tartışmak yersiz bence bu saatten sonra. 2 gün sonra sonucu öğreneceğiz biz de.