• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2011/2012 Sezonu İçin Transfer Dönemi ve Futbolcu Önerileri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Cezmi Turalp
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 1:12
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hakan Balta mümkünse tez vakitte satılsın. Bi' ara Beşiktaş dedikoduları vardı 4 milyon euro'ya gidecek falan diyolardı. Bi' abimden aldığım duyuma... Şaka şaka duyumcu değilim, rahat olun. :)

GSSözlükte galatasaray.org karşıyakayı tebrik mesajı yayınlamalı mı yayınlamamalı mı tartışmaları sürerken Şeref Aydın bir mesaj yazdı.

sadece fenerbahce'yi kutlamayacak olandir.

sabredin, guzel bir mesaj yayimlanacak.

Laaaaaaaayn yoksa :D

Karşıyaka doğduğu günden bugüne hep hazımsızdır arkadaşlar ama,
En azından bu konuda onlara benzemeyelim.Adamlar öyle yada böyle şampiyon olduysa tabiki kutlamak gerekir bunu tartışmanın bunun üstünden eleştiri yapmak bence çok mantıksız.

Karşıyaka doğduğu günden bugüne hep hazımsızdır arkadaşlar ama,
En azından bu konuda onlara benzemeyelim.Adamlar öyle yada böyle şampiyon olduysa tabiki kutlamak gerekir bunu tartışmanın bunun üstünden eleştiri yapmak bence çok mantıksız.

Yanlış anladın Doğan.Ben DD11 ile ilgili olduğunu düşündüğümden yazdım :D

Bu arada kutlamışlar ve ek olarak Trabzonuda eklemişler.İnş güzel mesajdan kasıt bu değildir :))

Yanlış anladın Doğan.Ben DD11 ile ilgili olduğunu düşündüğümden yazdım :D

Yok Alpaslan lafım sana değildi zaten.Açılan anketin saçma olduğunu söylmek için dedim onu.
Birde dün bazı arkadaşlarımız Adnan Polat başlığında bu konuyu negatif şekilde irdeliyordı oradan geldi aklıma.Gerek yok yani.

Önce saat 5de açıklanacaktı, sonra 19.05 sonra 20.45 oldu, en son umutlar 21.45 ile 23.00 şimdi : )

Twitterda takipçi kazanmak isteyen herkes Drogba Galatasaray'da diyor :)

Umut tacirleri -.-

Eskiden transferler için Ağustos'un son gününe kadar beklerdik ama bu sezon yaşanan başarısızlık ve Ünal Başkan'dan beklentilerin artmasıyla birlikte herkesin gözü kulağı artık transfer haberlerinde oldu.

drobba Galatasaray'da hayırlı olsun

hepimizin kalbi var.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri