• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2011/2012 Sezonu İçin Transfer Dönemi ve Futbolcu Önerileri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Cezmi Turalp
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 1:12
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Drogba' nın peşine Zhirkov' da takılacak galiba :) Hadi bakalımm..

Ceyhun Gülselam da alınmalı yerli rotasyonu için. Ayrıca o kadar isim dolaşıyor hala bir stoper ve sol bek göremedim. Özellikle stoper alınmazsa şu muhteşem kadro için çok büyük bir defo olur..

Bahsettiğim kişi Ersan olamaz. Ersan sadece yanındaki olabilir. Drogba, Kim, Buffon çapında bir stoper almamız şart.

aslında şuan transferden sorumlu isim Adnan Sezgin olacaktı ki bakın görün asıl bombaları,bomba nasıl olurmuş:

Çorumspordan Hayati,Adıyamanspordan Küçük Mehmet,Gebzespordan Berkay,Sarıyer'den Lütfü sonrada bir Romanya turu hobaaaa transfer bitti,yeni sezonu açardık:)

beyler tiwit kaydımı oluşturdum.yalnız konu hakkında sıfır bilgi içersindeyim MithatDuran olarak

Ersan'a 4 milyon euro teklif yaptığımız konuşuluyor. Terim ve Şaş Adanalı belki etkisi olur, inşallah Ersan'ın içinde Galatasaray aşkı vardır :D

yalnız MithatDuran

Mithat abi başladı bombalamaya: ERSAN İÇİN BÜYÜK TEKLİF

Doğru mudur bilemem ama şöyle bir haber gördüm :

GSG Gündem | Joel Drogba ' ABİM GALATASARAYDA!'
Bu iddianın sahibi herhangi biri değil; bizzat Chelsea'da forma giyen Drogba'nın kardeşinin... Dünyaca ünlü santrforun ülkesi Fildişi Sahili'nde yayın yapan Notre Voie'ye konuşan Joel Drogba, 'Galatasaray Başkanı (Ünal Aysal) ve teknik direktörü (Fatih Terim) ağabeyimin menajeri Tierno Seydhi ile bir araya geldi. Yıllık 5 milyon sterlin teklif ettiler. Didier de olumlu yanıt verdi' dedi.

Doğru mudur bilemem ama şöyle bir haber gördüm :

GSG Gündem | Joel Drogba ' ABİM GALATASARAYDA!'
Bu iddianın sahibi herhangi biri değil; bizzat Chelsea'da forma giyen Drogba'nın kardeşinin... Dünyaca ünlü santrforun ülkesi Fildişi Sahili'nde yayın yapan Notre Voie'ye konuşan Joel Drogba, 'Galatasaray Başkanı (Ünal Aysal) ve teknik direktörü (Fatih Terim) ağabeyimin menajeri Tierno Seydhi ile bir araya geldi. Yıllık 5 milyon sterlin teklif ettiler. Didier de olumlu yanıt verdi' dedi.

Yalan konusunda medya artık abarttı olmayan şeyleri yazmaya başladılar. Belirtilen kaynağa girdim internet sitesine böyle bir haber bulamadım.

arkadaşlar bu abi kardes haberlerine inanmayın. Drogba ile anlaşıldığı doğru ama önceden de dediğim gibi asıl hedef Etoo. Olmazsa Drogba'ya yöneleceğiz...

Evet Volkan Şen :)

eski dostlar tauruz için tekrar toplanıyor.Ölü ozanlar derneği yeniden canlanıyor.

-------------------Buffon---------------------
Sabri------Transfer-------Servet------Transfer
----------Selcuk----------Culio---------------
------------------Diego----------------------
-----Kazım--------Etoo----------Arda--------

arkadaşlar bu abi kardes haberlerine inanmayın. Drogba ile anlaşıldığı doğru ama önceden de dediğim gibi asıl hedef Etoo. Olmazsa Drogba'ya yöneleceğiz...

yani abi kısaca diyorsun ki drogba bahane, eto'o şahane :)

Eto'o gelirse İstanbul'a yerleşirim :)

şuan için 3 adet chelse 1 adet cityli forvetlerle ciddi görüşülüyor,bunu bana söyleyen itibar etmediğim bir adam olsa s... tir ulan dalga geçiyorsun der terslerim ama diyemedim yalnızca sevindim.

hangi oyuncular oldugu hakında bilgi verebilirmisin abi drogba ve adebayor dısındakiler :)

Eger cok ust duzey stoper alinmayacaksa Neillda tutulabilir kadroda.Neill,Culio,Cana,Stancu Terimin begenecegi tarz oyuncular.Eger daha iyi bir alternatifini bulur ve iyi bir fiata satabiliyorak Barosta gidebilir.Cok fazla sakatlik problemi yasiyor.Kewell,Zapata,Insua,Barosla vedalasilabilir.

Buffon
Sabri Neill Servet Caglar
Kazim Selcuk Kallstrom Arda
Elmander Drogba
Yedekler
Sinan Bolat,Hakan Balta,Cana,Culio,Necati,Gokhan Zan,Stancu
Tribun Pino,Ayhan,Ufuk,5 tane genc oyuncuyla 26 kisilik kadro olur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri