İlla Fenerbahçe ile bağdaştıracaksak aklıma ilk Eidson geldi. Barcelona ile imzalamadı, Oly ise sadece dedikodu şu anda.
Olacağından değil sadece tahmin.
Olacağından değil sadece tahmin.
Seneye ilk Eurolig heyecanı olacağından tecrübeli isimler lazım..Lavrinoviç ve Jasikevicius isimleri düşünülür mü..Bana bu iki isim ilk sezonumuzda eğer kalırsak avrupada baya yardımcı olur diye düşünüyorum...
Emre abinin Shumpert belirsiz mesajıyla Kinsey haberinin bir bağlantısı yoktur umarım. Öyleyse seneye devşirme olarak Kinsey oynar.
Ukic'i beğeniyorum, gayet iyi bir oyuncu ama bence üst düzeyler için guardlık yetileri zayıf. Bunu bizim seride de gördük. O seviyelerde hiçbir türlü iş yapamaz demiyorum ama o seviyelerde takım içinde başka bir oyun aklı, takım yöneticisi olmadan oyun kurucu olarak iş yapamaz diyorum. Ama dediğim gibi Ukic'i beğenirim ama kullanılış biçimi ile ilgili sıkıntılar olabilir. Oyun içi onu dizginlemeniz ve saha içinde bir oyun kuruc yetilerine sahip bir oyuncu daha bulundurmanız gerekir.
Ama gelirse iş yapar![]()
Tarence Kinsey (F.Bahçe Ülker)
Gasper Vidmar (F.Bahçe Ülker)
Chuck Davis (Banvit)
Keith Simmons (Banvit)
Lance Williams (Banvit)
Bootsy Thornton (Efes Pilsen)
Mire Chatman (Beşiktaş Cola Turka)
Tomislav Ruzic (Tofaş)
Ray Wesson (Türk Telekom)
Aubrey Reese (Mersin BŞB)
Kaspars Kambala (Aliağa Petkim)
Shumpert belirsizse başka bir devşirme düşünülüyordur muhtemelen.
Salsa Basket'in yazısında bunların devşirilebileceği söylenmişti.
Tarence Kinseyi alacağız galiba
Kaynak ?
Bilgi mi yoksa temenni mi?
Ben de Efes alacak diye okumuştum sanki basket dergisinde 2 ay kadar önce. "Çetin Yılmaz 'ın çok beğendiği Dudley'i gönderip, devşirme hakkını Kinsey den yana kullanacaklar" gibi bi şeyler yazıyordu sanırım.
Shumpert belirsizse başka bir devşirme düşünülüyordur muhtemelen.
Salsa Basket'in yazısında bunların devşirilebileceği söylenmişti.
Kaynak ?
Bilgi mi yoksa temenni mi?
Ben de Efes alacak diye okumuştum sanki basket dergisinde 2 ay kadar önce. "Çetin Yılmaz 'ın çok beğendiği Dudley'i gönderip, devşirme hakkını Kinsey den yana kullanacaklar" gibi bi şeyler yazıyordu sanırım.
Shumpert yerine Kinseyi istemem kesinlikle.Ama hocanın Taurasi tadında bir transfer demesi,yabancı forumlarda geçmesi ciddi olduğumuzu gösteriyor
Fenerbahçe sözleşmesi devam etmesine rağmen Kinsey'i yollamaya çalışıyor yani Taurasi tadında dediği Kinsey olamazZaten bu Taurasi tadında dediği isim Nba patentli bir yıldızdır muhtemelende lokavta bağlı olarak gerçekleşecek bir olaydır.Kinsey konusunda ise hiç sıcak bakmıyorum,iyi oyuncu bence ama geçen sene taraftarımıza attığı yumruğu hala unutmadım.Gelirse hiç sindiremem Kinsey'i.