• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Oyuncu Önerileri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Cogito
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:17
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Basketbolu bırakmak zorunda kaldı Yao.

Basketbolu bıraktı çünkü aldığı kontratın hakkını veremiyo..Sembolik olarak oynayabilir..İlla birilerine para saçılacaksa,karakteriyle de örnek olcak,buraya geldiğinde önemli işler yapacak(saha dışında da) biri olsun dedim..İlla alınsın değil benimki,biraz daha fantezi yani..

Ne yani basketbolu bırakma nedeni kontrat mı ? Yao eğer oynayabilecek durumda olsa o kontratın hakkını gerektiği şekilde verebilir. Bence bi daha basketbol topunu eline bile almaz.

arkadaslar bısey soracam bu ulker eskı oyuncularını gerı getrımez dımı :)

fb ulker den...bunlar futboldakı hırsı nba e gıdenlerle kapamaya calısmaz ıns yoksa yandık

fb ulker den...bunlar futboldakı hırsı nba e gıdenlerle kapamaya calısmaz ıns yoksa yandık

NBA deki oyuncuların takımlarıyla sözleşmesi var. Lokavt bitince takımlarına dönmek zorundalar. Olurda fıba izin verir, oyuncularda gelmek isterse Semih onlara giderse, Ömer Aşık zaten bize gelir. Enes Kanter semtlerine bile uğramaz.

teşekkurler Hakan.ayrıca Emrah sen de gerckten cok eğlencelisin yazık :)

Efes büyük ihtimal Radjulica'yi gönderir. tam bizlik aslinda.

Caja Laboral ismi geçiyor Radjulica için...

efesin bize vereceğini sanmıyorum,ben olsam vermem yani..en büyük rakibine potansiyelli bir oyuncuyu vermem

Saint Petersburg Gortat'ı almış.Bizde Ömer Aşık'ı düşünmeliyiz.Tam olarak aradığımız adam

Saint Petersburg Gortat'ı almış.Bizde Ömer Aşık'ı düşünmeliyiz.Tam olarak aradığımız adam

Ömer Aşık'ın kontratı Chicago Bulls ile devam ediyor.Ayrıca Ömer bizim aradığımız adam değil ki...

Ömer Aşık'ın kontratı Chicago Bulls ile devam ediyor.Ayrıca Ömer bizim aradığımız adam değil ki...

İçeriyi iyi kapatacak sert pivot aramıyor muyuz? Hücumda çok iyi olmasa da savunmada inanılmaz katkısı olur.

Biz pivot mu arıyor muyuz ?

Yani demeye çalıştığım bizim takımın pivot ihtiyacı yok.Hatta fazlası var.Sertaç'ın kiralanması lazım ...

gortatı önerdim burda ama gitmiş adam 2.10 üstü bir adam gerekiyordu bize gortat uyardı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri