katıldı ama bizi beklemedilerBir sorum var arkadaşlar, Fenerbahçe Ülker madalya törenine katıldı mı?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
katıldı ama bizi beklemedilerBir sorum var arkadaşlar, Fenerbahçe Ülker madalya törenine katıldı mı?
dar ağacında olsan bile "kurabiye fenerbahçe". twitter da başlattıkları "koymalı" muhabbete atfen... bu arada forumda fark yaparız demiştim ama sanırım yeni oyuncularımız derbiyi öğrenme sürecindelerdi sayısal olarak beklenen katkıyı veremediler. bundan sonraki maçları daha farklı alırız bence. kesinlikle daha iyi bir takımız 31 asist ne demektir bu sayı herhangi bir düşük bütçeli takıma karşı bile çok ekstra bir sayı kaldı ki tüm imkanlarını fenerbahçe'ye seferber eden ülker takımına karşı bu sayı düşünülmesi ve alkışlanması gereken bir asist sayısı. bir maçın ilk yarısında 31 sayı atılan maçların olduğu bu derbide 31 asist muazzam gerçekten muazzam.
güzel bir rakam ama maçın 2 kez uzadığını da unutmamak gerek.
Renktaşlarım eğer varsa maçın son bölümlerinin özellikle uzatma bölümünün videosu olan varsa paylaşırmı lütfen. Teşekkürler
Arkadaşlar ben bu maçın tekrarını nerede bulabilirim?
heyyyy kime diyorum benyaw hiç izlemedim daha bu maçı
En azından maçın son periyodu ve uzatmaların geniş özeti burada :
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=6mpDVBM1cf0
Galatasaray TV ye ya da Sports Tv ye bir mail atın bence Vildan hn , yayın akışında varsa size bildirirler