• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Beko Basketbol Ligi 2011-2012 Sezonu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Beşiktaş - Fener derbisi Sinan Erdeme alınmış. Nasıl böyle bir hata yaptı Bjk yönetimi anlamadım. Zaten hayatta dolduramazlar o salonu birde Fenerli oyuncuların en çok alışık olduğu potalar. Tamamen saha avantajını kaybettiler.
 
Eğer Fenerbahçe bugün Nancy takımını yenerse Beşiktaşı'da dağıtırlar bence. Ancak Nancy'i de yenemezler ise Beşiktaş'a da yenilirler ve kriz başlar. Spajhia'nin görevine son bile verilebilir. Çok kritik bir viraj dönüyor şu an Fenerbahçe Ülker.

Şu Emir bizde olacaktı ki....
 
Bugün Karşıyaka-Türk Telekom maçına gittim. Bol skorlu bir maç oldu. 110-98 Telekom kazandı. Keyifliydi maç. Ancak çıplak gözle bir kez daha izleme keyfi bulduğum Simas'ı şu takıma geri gelmesini o kadar çok isterim ki. Tam ihtiyacımız olan oyuncu bence şu an.
 
D-Will boşuna o kontratları almadığını gösteriyor
 
Biz bir kere daha koymadan spahijayı göndermesinler nolur, ama zor gibi, gider artık.
 
Beklediğim gibi Beşiktaş kazanacak.Biz Banvit ve Karşıyaka'yı da geçtik.İki maçtan birinde kayıp yaşayabilirler.Normal sezon çok uzun ama lig 1.liği için Efes en ciddi rakip konumunda. 1.liği alıp Efes ve F.Ülker'i 2-3 e atarsak çok iyi olacak çoook :)
 
Hmmmm :)

Beşiktaş - Fener derbisi Sinan Erdeme alınmış. Nasıl böyle bir hata yaptı Bjk yönetimi anlamadım. Zaten hayatta dolduramazlar o salonu birde Fenerli oyuncuların en çok alışık olduğu potalar. Tamamen saha avantajını kaybettiler.
 
Az sonra F.Ülker-Türk Telekom maçı var.Ülker'de kadroda Ukic yok.Son zamanlarda çok formsuz eksikliği sorun olur mu bilmiyorum ama Ülker kötü gününde olursa TT tehlikeli takım.D-Wash,Jasaitis,Wright,Kambala,Memo bir sürpriz olacak mı bakalım.
 
F.Ülker 14-22 Türk Telekom ilk çeyrek sonucu
 
2.çeyreğin başında fark çift hanelere çıksada Kambala'nın savunma ve hücumdaki foulleriyle 4'e kadar inmişti.Ama Telekom son saniye basketiyle bir kere daha farkı çift hanelere çekti.Savunmada azda olsa gayret gösterince F.Ülker ilk yarıda 31 sayıda kaldı.31-41 Telekom devreyi önde geçiyor.
 
Türk Telekom çok iyi savunma yapıyor diğer maçlara nazaran mehmet okur ise önceki maçların birkaç gömlek üstünde oynuyor
 
ribaunlar 26-16 Türk Telekom lehine
 
3.çeyreğin sonuna 1.46 var fark 15 oldu.Bir aksilik olmazsa kaybedicekler Efes maçını kazanırsak sezonu önlerinde bitirmemiz garanti gibi.
 
bu sene fener ukiç'ten hiç katkı alamıyor ve bsketbol olarak geçtiğimiz senelerin çok gerisinde bu görüntüsü sürerse şampiyonluktan uzaklar ama şimdi tabi erken. Bu noktada bizim 1 numaralı rakibimiz efesi yenmemiz büyük moral olur.
 
Memo 2 teknik foulle oyundan atıldı.
 
çokta iyi oynuyormuş memo
ne oldu acaba?
 
Kime takacak diye beklerken Telekom çelmeyi Fener'e taktı. :)
 
Kime takacak diye beklerken Telekom çelmeyi Fener'e taktı. :)

Bu sene takılabileceği 2 maçı da kaybetti.Beşiktaş ve TT.Antalya'yı bile zor yendiler.Biz ise Banvit ve Karşıyaka'yı geçtik aynı zaman diliminde.Bugün kü Efes maçını kazanırsak ligi F.Ülker'in üstünde bitirmemiz garanti gibi.

Bu arada sonuç 64-83
 
Bu arada gözden kaçan bişey daha var haftaya fülker pınar ksk deplasmanına gidecek olası bir 3. mağlubiyette kapıda onlar için çünki pınar ksk ritmini buldu ve büyük ihtimalle son sezonda olduğu gibi yine fülkeri yenecektir izmir de taraftarının önünde..
Ve daha da ileri gidersek cantu maçını oynadıktan sonra izmir deplasmanı sonra İspanya da caja maçı ve sonra mersin gibi bu ligin fena olmayan b takımıyla yine deplasmanda oynucaklar ki bu 3 maçta 0 çekebilirler...
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst