• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Seneye Avrupa'da bu kız için savaş çıkacak! (Brittey Griner)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Kerim Devrim
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:06
Puanları 0
Çözümler 0
@Kerim Devrim
Demedi demeyin...
[video=youtube;7WdumGR5-JM]http://www.youtube.com/watch?v=7WdumGR5-JM[/video]

Gerçi bence bu bir erkek! :D

Bu arada son sezon istatistikleri 18,8 sayı, 8,6 rebound ve 6,9 blok! :eek:
Kolejdeki ilk sezonunda ise 23 sayı, 13 rebound ve 11 blok ortalaması yakalamıştı.

Erkekten farkı yok ki bunun :)

boyu 2.03 kilosu 76.. big sly den sonra gördüğüm smaç basan tek kadın,müthiş gerçekten. yalnız birazağır gibi big sly gibi atletik deil...

çift cinsiyet olabilir şu bayan koşucu vardı adını hatırlayamadım. Nitekim seside erkek sesini andırıyor. Bu oyuncuya sahip olan pota altını karartır. Hemen anlaşmak lazım.

boyu 2.03 kilosu 76.. big sly den sonra gördüğüm smaç basan tek kadın,müthiş gerçekten. yalnız birazağır gibi big sly gibi atletik deil...

Smaç basan; Candace Parker var, Lisa Lesly var(dı) hatta Angel bile smaç basabiliyormuş. Zaten hayvan gibi sıçramasından belli ediyordu.

Ayrıca Fowles ve Parker'in bastığı smaçları bu kızınkilerin yanın vız gelir trıs gider. Zoraki smaçlar ve maç esnasında milyonda bir basabiliyorlar. Ancak bu kız öyle değil. Bildiğin olduğu yerde sıçrayıp kuvvetli smaç basabiliyor. Onu da geçtim artistik smaç basabiliyor. Neredeyse serbest atış çizgisinden smaç basabiliyor. Alley up bile yapabilir zannımca.

üstad tina ve big sly varken nereye alıyoruz veya hangisinden vazgeçeriz???

o ses ne ya ? :)

üstad tina ve big sly varken nereye alıyoruz veya hangisinden vazgeçeriz???

Ben biz alıcaz/almalıyız demedim ki. Bana göre Fowles'ı (veya Tina'yı ama bana göre Fowles'i) da gönderip yerine Avrupa'lı ve çok kaliteli bir 4 numara almalıyız.

Yalnız blok yapmak için zıplamaya hiç ihtiyaç duymuyo... Maç başı 10 blok rakip kafayı yedi.

üstad bence bu takımdan kim giderse gitsin ama dee ve big sly gitmesin.. çünkü ikiside konumunda dünyanın en iyisi. bu gün big sly bıraksak fenev hemen üzerine atlar daha elli sene yenemeyiz onları..ama ben olsam tinanın yerine alırım bu kızı. çünkü bütün işi gücü bırak topu big sly ye ve bu kıza indir bakalım noluya karşı taraf. hakan hocanın dediği gibi zıplamadan blok yapıyo bu kız hiç sayı atamaz karşının uzunları..

yanlış anlaşılmasın da göğüs de yok kadında..bence iyice kontrol edilmeli..o smaçlar ne öyle..bir kadına göre çok güçlü...

çift cinsiyet olabilir şu bayan koşucu vardı adını hatırlayamadım. Nitekim seside erkek sesini andırıyor. Bu oyuncuya sahip olan pota altını karartır. Hemen anlaşmak lazım.
caster semenya guney afrikali atleti diyorsunuz sanirim

Kız değil gibi bu ya ?

O nasil bir sestir yahu ? Oysa sesi duyana kadar herşeye ikna olmuştum ben .

Geri