• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

TKBL 17. Hafta | Galatasaray M.P-Fenerbahçe

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan GSbasket.Org
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 1:58
Dün Hakan Üstünberk'e plaket verilen gecede takım menajerinin 12000 kişi bekliyoruz, herkes elini çabuk tutsun bilet kalmayabilir söylemini izledim ve hafif bir tebessüm ettim. Acaba Ceyhun Yıldızoğlu yönetiminde 2 yılda kaç maç 12000 kişilik taraftara oynamayı hakedecek bir performans gösterdi bu takım diye merak ettim sonra? Aklıma bu seneki Cumhurbaşkanlığı Kupası maçı geldi, başka da yok. Ayrıca salonun full olmasını beklemiyorum.

Sahada oynayan oyuncuların önemi yok maçın adı Galatasaray'ımız - Fenerbahçe . Ceyhun Yıldızoğlu'nun 2 yılda hiçbir hedef maçta yeterli hamle gösteremediğini düşünüyorum. Bu maçta hedef maçlardan bir tanesi. İlk yarı oynanan maçta göz göre göre yenilmemize göz yuman Ceyhun hoca bu maçta eğer ki mağlup olursak nasıl bir maç sonu konuşması yapacak merak içindeyim.

Her şeye rağmen Dişi Aslanlarımıza başarılar diliyorum. Umarım ilk yarı Caferağa'da bizim oyuncularımıza yapılan çirkin davranışların aynısını bizim taraftarımız yapmaz ve bu konuda tüm Türkiye'ye örnek teşkil eder.

3000 küsür bilet kalmış diyorlar o zaman tribünler dolar..kadın basketbolu için çok önemli destek ve karşı tarafın moralini bozmak..

Doruk takım bu sezon oyun bazında beklentileri karşılamıyor olabilir ama böyle bir yazıyı asla hak etmiyor. Geçen sezon ellerinden "ç"alınan şampiyonluğu ne çabuk unuttu bu taraftar...

İki maçtan birini tercih etmek durumundaydım. FB maçı rahat dolar, play off final serisinde Sarayın Sultanları´nın yanında olabileceğim çok maç olacak diye tercihimi CSKA maçından yana kullandım. Bilsem bu maça gelirdim.

Doruk takım bu sezon oyun bazında beklentileri karşılamıyor olabilir ama böyle bir yazıyı asla hak etmiyor. Geçen sezon ellerinden "ç"alınan şampiyonluğu ne çabuk unuttu bu taraftar...

İki maçtan birini tercih etmek durumundaydım. FB maçı rahat dolar, play off final serisinde Sarayın Sultanları´nın yanında olabileceğim çok maç olacak diye tercihimi CSKA maçından yana kullandım. Bilsem bu maça gelirdim.

Sevgili Onur abim bu takım haketmiyor olabilir ama başlarındaki hoca çok daha ağır şeyler hakediyor. Senin bu takıma katkı olsun diye verdiğin bilet paraları yaz aylarından bu yana çarçur edildi ortada hiçbir şey yok. 2 yıldır başarısız olmuş bir antrenörle yolumuza devam ediyoruz. Bu takıma yatırılan parayla sezon başından bu yana ne ligde ne avrupada mağlubiyet almamamız lazımdı kanaatimce. Saygılarımla...

Alba için, Gülşah için, çalınan Şampiyonluğumuz için, son topa kadar SALDIR GALATASARAY..
gerisi şu gün için teferruat..

çok yazmıyorum belki ama herzaman forumu takip ediyorum.Bi yerde 54 yaşındayız çok şeyler gördük.14 sene şampiyon olamadık ama sevgimiz azalacağına arttı.şimdi Antalyada yaşadığım için maçları tv den takip ediyorum.Gerçek taraftarlar bunlar dememek elde değil.Düşünüpte yazmadığım şeyleri daha mükemmel bir şekilde dile getirmiş.
Taraftarlık sadece sevmektir.görev verilince yapmaktır bence.istanbulda olanlar gidin ve feneri yenin.

Yükseliyor sesimiz ta ufuklara kadar... !

İstanbul'a geldim, sarı formam hazır ama hala maçlara gidemiyorum yoğunluktan. 7 lira gibi harika bir fiyatı olan şu maç oynanırken ben hala işte olacağım herhalde. Umarım tıklım tıklım olur tribünler. Gerçi dolsa hem gurur duyucağım hem kıskanacağım ama olsun. Başarılar takımımıza.

Arkadaşlar biletimiz yokta stad gişesinden almayı düşünüyoruz.Acaba bulabilir miyiz?Bilet durumlarından haberi olan var mı?

Arkadaşlar biletimiz yokta stad gişesinden almayı düşünüyoruz.Acaba bulabilir miyiz?Bilet durumlarından haberi olan var mı?

salon gişelerinde kesin bilet bulursunuz onun için gitmemezlik etmeyin bence..

salon civarında kimse yok mu? Satışlar ne durumda dolacak gibi mi salon?

Abdi İpekçi'de iki Fenerbahçe maçı var.Sporun genelinde olduğu gibi basketbolda da kesin konuşmaktan kaçınmak gerekir.Ama bu sefer gönül rahatlığıyla yazabiliyorum.İki maçın biri lig şampiyonluğunu,diğeri Euroleague finalini getirecek.Her şey kendi salonumuzda belirlenecek,yani avucumuzun içinde.Takım kadar biz de yön vereceğiz sezonun seyrine,bunu unutmayalım.
Alba'nın sakatlığı soru işaretlerini şevk kırılmasına dönüştürse de,Fenerbahçe ve Ekaterinburg maçları dışında istediklerimizi göremesek de,gönderildi gönderilecek denen Prince'in kurtarıcımız olması kadro planlamasını sorgulatsa da kaybedilmiş bir şey yok.İki 40 dakikayı da kazandığımız anda hedeflere bir bir ulaşacağız.Sezon sonu vah tüh dememek için bugün sığ sularda boğulmayalım.Sahaya maksimum düzeyde müdahil olup takımımıza pozitif elektrik aşılayalım,Fenerbahçeli oyuncuların üstüne çökelim.
Bunları yaptığımız anda geriye tek bir unsur kalacak;Bahar Bahar Bahar.

Ben bu maça gelecektim, ama kısmet olamadı. İstanbul'da olup da gitmemeyi anlayamıyorum. İnancım tam. Kazanacağız!

Pondexter oynuyormuş, Tamane yok.

Cappy oynamasi kotu oldu bizim acimizdan bence ama umarim ben yanilirim. Uzunlarimizdan minimun 45-50 sayi cikarabilirsek maci alabiliriz.Isildan patlama bekliyorum bu macta

Şu takım sezonun geri kalanını koçsuz oynasın F8 ve final serisine kadar eminim ki hiçbir şey değişmez.Hatta o zamana kadar koçsuz çıksınlar sonra Oktay hoca gelsin çok daha umutlu izlerim maçları.Çok çok çok iyi bir hocaya gerek yok.Takımın potansiyelinin %50sini yansıtan hoca bile olsa olumlu bakarım sezon sonuna.Artık koç gönderilsin ve yerine çok sürpriz bir isimde gelse Oktay hocadan haftalık 2 saat savunma dersi alsın Allah aşkına.

Cem akdag bu takimi ucurur .

Bu takımdan önce hoca gönderilmeli sonra takımda her oyuncuya para cezası verilmeli..Savunma yapmayı bir yana bıraktık bazı pozisyonlar takım aval aval topa bakıyor..Mücadele etmezsen böyle farklar yersin..Müge Hanım-Ceyhun Hoca gönderilmeli bu çok net..

Koç koç koç ... Hiç mi suçu yok ya hakemlerin farkı 1e indirecekken bir anda 8e çıkaran adi hakemlerin hiç mi suçu yok .

Geri