• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Nba 2k12

Puanları 0
Çözümler 0
@Aras Kafkaslı
Oynayan yok mu ya arkadaşlar :)

Harika bir oyun olmuş gerçekten.

Benim pc kaldırmadığından yeni dizüstü alınca yükleyeeğim vallaha :)

yarın ps3 için alıyorum.

Hadi hayırlısı

şu oyunu oynayan yok mu yauv??? eger gerekli çogunluk saglanırsa ufak bir turnuva yapılabilir basketbol muhabbetlerinin eşliğinde

ps3'te oynuyorum ben. oyundan ziyade gerçek bir basketbol maçı oynuyorsunuz .. bilgisayar degilde ps3 'de oynuyorsanız,farkı dahada cok anlayacaksınız ..

ps3'te oynuyorum ben. oyundan ziyade gerçek bir basketbol maçı oynuyorsunuz .. bilgisayar degilde ps3 'de oynuyorsanız,farkı dahada cok anlayacaksınız ..

zaten basketbol simulasyonu olarak biliniyor :) oyun diyen ayıp eder :P...bu mereti hall of fame seviyesinde oynadğımı söyleyerek buradan oynayan tüm arkadaşlara hordi meydan :) (oyunu az buçuk oynayan hall of fame zorluk seviyesinin nasıl bişi oldugunu bilir)

Haftaya Eren(akın) ile kadınların maçından önce pes&nba oynayacağız. 2 kişi değil de daha kalabalık olmayı isteriz, müsait olan varsa katılmasını isteriz. :)

Haftaya Eren(akın) ile kadınların maçından önce pes&nba oynayacağız. 2 kişi değil de daha kalabalık olmayı isteriz, müsait olan varsa katılmasını isteriz. :)

nba 2k12 güncel kadroların oldugu bir ps3 kafe mevcut mu yauv?? ben pc'de kadro güncellemelerini oyuna ekleyerek oynuyorum hep de..

Geri