• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Oktay Mahmuti İle Sözleşme Yenilendi

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Fuat Yayalar
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:03
Puanları 0
Çözümler 0
@Fuat Yayalar
şampiyon yap bizi Oktay Mahmuti

bugünün en güzel haberi işte bu... aslanlarla beraber damgayı vurmak için işte bu gerekliydi

İşte budur...

Devam hocam, yolumuz çok uzun.

Hocam seni seviyoruz..

Süperrrrrrrrr
Seneye yüksek bir bütçe ile tadından yenmez. Teşekkürler Hocam bizi bırakmadığınız için.

Bu açıklama;

Şampiyonluğu istiyoruz demek.

Euroleague'de her sezon yer almak istiyoruz demek.

Hocanın sıkıntılarına çare bulunacak demek.

Daha iyi bütçelerle takımlar kurulacak demek.

Her sene şampiyonluk her sene üstüne koyarak güzel basketbol demek.

Ve bu açıklama yeni Yenilmez Armada'nın kuruluş döneminden yükselme dönemine geçmesi demek.

Böylece playoff sürecinde oluşabilecek ve kafaları karıştıracak söylentilerin de önüne geçmiş olduk. Artık tüm konsantrasyon ŞAMPİYONLUĞA!

Cumartesi bizim için geçen son gergin gündü. Bundan sonra her gün güzel bir haber. Seviyoruz seni Oktay hocam.

Seviyoruz seni hocam
Şampiyon yap bizi heykelini dikelim.

Eve geldim ve bu mutlu haberle karşılaştım. Şampiyon yap bizi Oktay Mahmuti!

açık söylüyorum,Mahmuti ile kontrat yenileme haberi,en az şampiyonluk kadar mutlu etti. abarttım mı acaba? abarttıysam ben abarttım lan! hoca geldiği ilk günden beri yaptığı işlerle değil 2+2,ömür boyu sözleşmeyi bile hak etmişti zaten. basketbol şubesini yeniden layık olduğu yere getiren ve en önemlisi yenilmez armada ruhunu yeniden canlandıran Oktay Mahmuti,bu kulüpte basketbolun Fatih Terim'i olma yolunda emin olma adımlarla ilerliyor. hep beraber nice zaferlere hocam. seviyoruz seni.

bu duyduğum en iyi haber,çok sevindim,belki önümüzdeki yıl Olypiakos'un yerine biz oluruz bellimi olur:)

gerçekten yönetimin ellerinden öpüyorum,ikinci defa futbol,basketbol veya diğer alanlarda bir insanın kalmasını bu kadar istiyordum,HELAL OLSUN SİZE,Oktay çok hoca çok teşekkür ederiz sana yine gelecekde bizimle beraber olduğun için,uzun yıllar sonra sezonun değilde geleceğin düşünüldüğü bir karar oldu koçumuzu bünyemizde tutmak..koçumuzun kalması arkadaşında dediği gibi benide en az şampiyonluk kadar mutlu etti,en son bu kadar sevinci Orhun ene'nin oyunculuğu zamanında, ayrılmasının beklendiği sene takımda kalmasında yaşamıştım :)

Görünce acayip mutlu oldum . İnşallah şampiyonluğa da ulaşır ve bizi daha da mutlu eder ..

Buna içilir... Bir başka "ne güzel haber" daha ;)

Harika haber. Emeği geçenlere teşekkürler.

İki gündür zafer sarhoşuyum :)

Harika bir haber.

Şimdi daha da yüksek sesle: Şampiyon yap bizi Oktay Mahmuti.

Geri