Oktay Mahmuti İle Sözleşme Yenilendi

Olması gereken buydu zaten. Daha yolun başındayız, daha alınacak çok kupalar fethedilecek çok takımlar var. Şimdi ilk sırada Şampiyon yap bizi Oktay Mahmudi.

Sportif açıdan inanılmaz bir hafta geçiyor. Valla bana İvkoviç Galatasaray'a gelmek istiyormuş deseler kalsın Oktay Hoca onunla seneye hesaplaşacak derim:)

Bugün biz şampiyon olduk, BBL'yi kazanamasak bile...
Oktay Hocam şu an da şerefinize bir kadeh şarap içiyorum ve kendimizi Bir Pire Masalını Bir İstanbul Masalına çevirirken hayal ediyorum.
Bu seneki Olympiakos yaptıysa biz neden yapmayalım...

Çok doğru ve çok güzel bir zamanlama, yarı final öncesi artı motivasyon katacaktır takıma.. Oktay Mahmuti gibi mükemmel bir kişiyi bir aksilik olmadığı takdirde en az 2 sezon daha bu armaya hizmet verecekken görmek gurur verici.. Nice şampiyonluklarımız olacak inşallah, kim bilir belki de Avrupa'nın hatırı sayılır takımları arasına da gireceğiz kendisinin önderliğinde..

Ortada çok söylenti vardı, en çok söylenen de Real Madrid dedikodusuydu..

Ben nedense sözleşme konusunda hiç endişeli değildim. Oktay Hoca'nın imzalayacağı garantiydi bence.

Bu kadro, bu taraftar, oturttuğu ve mutlu olduğu kendi sistemi onu fazlasıyla mutlu ediyordu. Gelecek planla ilgili major ve minor istekleri vardı, bunların karşılanıp karşılanmayacağı sözünü bekliyordu büyük ihtimalle, e bu kadar başarıdan ve bu kadar taraftar sevgisinden sonra bu istekleri, Oktay Hoca'nın gereksiz ve abartılı istekte bulunmayacağını da göz önüne alırsak, reddetmeye cesaret edebilecek yönetici de yoktur.

Tekrar hayırlı olsun Hocam, şampiyon oluruz olmayız, ama gerçekten canla başla oynayan ve keyif veren bir takım izletmeye devam edeceğini biliyoruz.

Adam gibi Adam Oktay Mahmuti. Şampiyon olmuş kadar sevindim bu habere. Şampiyon yap bizi Oktay Mahmuti, futboldan sonra basketbolda da çok önemli bir Şampiyonluk kazanmak üzereyiz, başta Oktay Hocamıza sonra emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler.