• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Işıl Alben

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Önder Ç.
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:38
Her maç 40 dakika yorulmak bilmeden canla başla mücadele ediyor bu kızacağız. Çok güven veriyor artık.

Saygılar.

Seneye ilk iş takımdan gönderilsin!!

Işıl iyisin hoşsun ama boş kalınca kaçırma şu şutları. Ayrıca hucumda topu alıyon 24 saniye'nin yarısın geçiriyon şut kullanmayı düşünce verdiğin pas diğer oyuncunun elinde patlıyor. Bugün böyle bir çok hucumu değerlendiremedik. Pota'ya da gidince dripling kesmedende potaya gitmen yararlı olabilir. İşin savunma tarafını geçtim hucum tarafına parlasan daha kolay olacak işimiz.

Sut atsa suc atmasa suc.Eger o sutlari kullanmasa daha cok kizardim ona.Isil turkiyenin en iyi guardi bu sene fenerle yaptigimiz maclarin cogunda karsindakini ezdi ama 39 dakika oynadigi zor bir seride yaptigi her hatada gonderilsin diyor.Suhan abi yazmis twitterda "takimda yedegi olmayan uzerinden kadin basketbolu analizi yapanlar".Bu sene bu kadar guzel oynayan bu kizi uzmeyin yapmayin.Elinden gelenin fazlasini koyuyor bu sene kaptan.Bu kupa O aslan parcasinin elinde kalkicak ! Ve evet Isil Buyuk Galatasarayli

Işıl'ı eleştirenler boş konuşuyorlar valla, 3 maç neredeyse 40 dakika oynatacaksın ve her maç iyi oynamasını bekliyecen, biraz saygı duyun şu kıza yada yorum yapmayın arkadaş, bıktım bu kız her kötü oynadığında, yazdınız saçma sapan yorumlardan, eleştiri yapacaksan, biraz yapıcı eleştirmek lazım, sancho ikinci maçta sıfır sayı attı gönderelimmi yani, Işıl en iyi türk oyun kurucudur, Bugün onu gönder diyenler kimi alacaklarmış yerine Özge'yle, Yasemen'lemi oynuycak bu takım, İyiki varsın Işıl kaptan...

Sana bişey diyen taş olur harika kız !! Yureğine sağlık..

Ben basketbolu severdim, ama en çok seninle sevdim, basketbol hayranı yapan kaptana saygılar, selamlar, I Love You Işıl Alben...

Öncelikle bu seri başlarken bir yazı yazmıştım. Seri içinde Hoca Gülşah Özge Yasemen için bir set hazırlamalı bu oyuncular 2-3'er dk süre alırsa Işıl'ı dinlendirebiliriz yoksa seri uzadıkça kızın durumu kötüleşir gibilerinden bir şeydi. Bugün Işıl beklediğimiz gibi oynamadı bunda hemen herkes hem fikirdir sanırım. Ben de çıkıp iyi oynadı diyecek değilim. Şutunun girip girmemesi değil hücumun başka alanlarında yaptığı hatalar vardı. Işıl 10 saniye elinde topla bekleyip sonra içeri dripling yaptığında bile rakip onun üzerine gitmiyor. Biliyor ki Işıl oradan topu potaya gidecek şekilde turnike atmayacak dışarı çıkaracak. Işıl bugün buna benzer 3 pozisyonda aynısını yaptı. Ki ikisinde 24 saniye dolmak üzereydi. Ha girmeyen şutlarının büyük kısmı son saniye elinde patlayan toplar olduğundan o şutlar neden girmedi diye kızmam.

4. maç Perşembe günü. Göreceksiniz sahada çok farklı bir Işıl olacak. Daha diri ve dinç şekilde. Bunun ne kadar önemli olduğunu anlamak için 2. maç oynamayıp diri olan Cappie'nin bugün ne kadar etkili olduğunu görerek anlayabilirsiniz.

Bir detayım var. İlk Periyot Işıl bir hata yaptı kendi de farkındaydı topu kaptırdı ondan sonra dizini tuttu. Daha maçın başıydı. Ondan sonra bir kaç defa daha tuttu o dizini. 1- Ya dizinde gene sıkıntı var maçı öyle tamamladı 2- ya da Işıl mental olarak o diz sorununu yenememiş hata yapınca salondaki seyircinin etkisiyle oradan kendini dinlemeye başladı.

Umarım dizinde bir sakatlık yoktur. Bu seri de Bence en önemli oyuncu Şaziye ve Sylvia. Onlar iyi oynarsa elimizi kolumuzu sallayarak kazanırız. Ama Işıl bu seride olmazsa olmazımız. Seride yedeği olmayan tek oyuncu. Işıl öznelinden tüm takıma hala güveniyorum.

NOT: Takım uzun zaman sonra ilk defa seyircisi ile oynuyordu. Bu yüzden özellikle ilk yarı bu baskıyı hissettiler. Streslilerdi. Onun da etkisi olabilir. Seri boyunca GS'lılıklarını dolaba kaldırmaları lazım. Belki de o gönderilen mektuplar baskı oluşturdu bilmiyorum. Takımın mentoru yok nedense :(

Işıl'a sahip çıkmalıyız.

Galatasaray yönetiminin hataları yüzünden Işıl'a mı faura kesilecek? Haksızlık olur.

Işıl'ı bu şekilde suçlamak çok yanlış. Suçlayacaksanız şöyle suçlayabilirsiniz. "Kardeşim ne oynuyorsun 40 dakika, yap kenara bir değişiklik işareti otur dinlen" Ama bu kız, bu takımın bu zor durumunda bunu yapmaz işte. O nedenle de Galatasaray'ın kaptanı.

Bu kız Tam 4 sene önce Ağır bir Sakatlık Geçirdi.Daha yeni yeni Topladı bu Sezon kendini
Fakat 40 ar dakika oynamaya devam ediyor.Ettiriliyor
Tehlikenin Farkındamısınız...
Kötü bir Sonuç İle KArşılaşmak süpriz olmaz...

Işıl şu dar rotasyonda 40 dakika oynuyor elinden geleni de yapıyor.

İstediği kadar elinden geleni yapsın. O şutlar girmediği sürece eleştirilmeye devam edecek malesef.
Çok değil , boş şutlardan 3ünü sokabilse belkide farklı şeyler konuşuyor olacaktık. Yazık.

Başlığın adını değiştirelim bence. Bak şu çok uygun olur ''Kaybedilen maçlardan sonra boş konuşanların mekanı''. Nasıl?

İstediği kadar elinden geleni yapsın. O şutlar girmediği sürece eleştirilmeye devam edecek malesef.
Çok değil , boş şutlardan 3ünü sokabilse belkide farklı şeyler konuşuyor olacaktık. Yazık.

Tespitin şu kısmı doğru: Kazanınca farklı, kaybedince farklı şeyler konuşuyoruz. Emekleri görmezden geliyoruz.

Öyle yorumlar okuyoruz ki ister istemez insanın art niyet geliyor insanın aklına. Üzgünüz ama biz de ona izin vermeyiz.

Buraya sadece laf atmak için gelen, kötü zamanları bekleyen, art niyetli emeğe saygı göstermeyen insanlar var.

Işıl Alben'i geçmiş senelerde çok eleştirdim ama bu sene ona en ufak laf eden tartışmasız art niyetlidir. Neymiş efendim sayı atamamış berbatmış. İstatistik mi istiyorsunuz dünkü maç ile ilgili? 1 sayı, 7 asist, 6 ribaund, 3 top çalma! Evet sayı atamadı, boş atışları kaçırdı ama böylesine önemli bütün maçlarda 40 dakika oynayacak ve her şeyi yapacak bir oyuncu daha dünya üstünde yok! Aklınızı başınıza alın ve bu kızcağıza artık saçma sapan laflar etmeyin!

Site yönetiminin bu karakterde ve sadece kaybettiğimiz maçlardan sonra buraya anlamsız sallamaya gelen insanları uzaklaştırmasını rica ediyorum.

Saygılar.

Kaptanım, eğer senin bu forma altında şampiyonluk sevincini görmezsem, bende bir daha Kadın basketbol izlemem!

Ne olursa olsun, ister 1 sayı isterse 10 sayı. Karkaterin, kazanma arzun, onurlu duruşun bize güç veriyor, bu seriyi hem döndürecek hemde deplasmanda kupayı almaya yeteri gücümüz var.

Geri