• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Işıl Alben

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Önder Ç.
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:38
Işıl'ı eleştirenler boş konuşuyorlar valla, 3 maç neredeyse 40 dakika oynatacaksın ve her maç iyi oynamasını bekliyecen, biraz saygı duyun şu kıza yada yorum yapmayın arkadaş, bıktım bu kız her kötü oynadığında, yazdınız saçma sapan yorumlardan, eleştiri yapacaksan, biraz yapıcı eleştirmek lazım, sancho ikinci maçta sıfır sayı attı gönderelimmi yani, Işıl en iyi türk oyun kurucudur, Bugün onu gönder diyenler kimi alacaklarmış yerine Özge'yle, Yasemen'lemi oynuycak bu takım, İyiki varsın Işıl kaptan...

Sanki yapıcı eleştiri yapmıyoruz. Bence pota'ya dripling edince durmadan direk potaya gitsin. Dün 40 dakika'da 1 sayı attı. Seri'nin ilk maçında 2, ikinci maçında 9 sayı attı. Dün, Maçın başında'da atamadı (Yorgunluk !!!) 3. çeyrek'te de, maçın sonunda'da. 1-2 rotasyonunda sadece Harding'in eline bakarak olacağını mı düşünüyorsunuz ?

40 dakika oynuyor savunmada çok iyi işler yapıyor ve seri'de verdiği olağanüstü çabadan dolayı'da saygı duyuyorum. Fakat bu yukarıda yazdığım durumunda bilinmesini isterim.

Birincisi, hiçbir art niyetim yok. Her zaman bu site'ye aklımda olan çoğu şeyi yazmışımdır. Uygunsuz bir durum olduğu zaman moderatörler uyarır.

İkincisi, uzaklaştırılmayı hakedecek hiç birşey yapmadım. Hedef gösterenleri esefle kınıyorum.

Işıl'dan daha iyisi varda Ekrem hoca mı oynatmıyor. Işıl yürekli karakterli basketbolcu. Whalen geldiğinde gördük oldukça ritmi yükselmişti. Önümüdeki yıl iyi bir PG ile daha da iyi olucak. Şahsen ben Işıl'ı çok seviyorum.

Kız ne yapsın ? Tek başına 40 dakika koca takımın yükünü sırtlamaya çalışıyor.

yüregın yeter . 40 dk erkek takımında oynayan yok . Arroyo yu nasıl dınlendırıcez dıye dusunurken Işıl .

Yüregin yeter Kaptan .

Isil'i sevmeyen yok ki. :)

40 dakika oynamak kolay is degil.

Işıl'dan daha iyisi varda Ekrem hoca mı oynatmıyor. Işıl yürekli karakterli basketbolcu. Whalen geldiğinde gördük oldukça ritmi yükselmişti. Önümüdeki yıl iyi bir PG ile daha da iyi olucak. Şahsen ben Işıl'ı çok seviyorum.

Yanılıyorsun Nilay. Sevmeyen o kadar çok Galatasaraylı var ki...

Kizanlar vardir da sevmeyen oldugunu sanmam.

Işılımız artık 40 dk kaldı bunun önemini hepimizden iyi biliyorsun! son maç tek maç ! Sen ve takımın hepimiz inanıyoruz şunu unutma Azim ile herşey gerçekleşir.

Hani "hak ettiğimizin peşindeyiz" diyordun ya kaptan, kurda kuşa yem etmeyin hakkınızı. Elinizi kalbinize koyun, pazar günü biz Ülker Arena´dayız.

Allah gûç kuvvet versin sana inşaAllah kaptan. Yûreğine sağlik...

Çok çok çok seviyorum kendisini ! Canı çıkana kadar koşturuyor sürekli, Galatasaray'ı çok seviyor. Allah seni bizden ayırmasın.

İsila laf atanlar toplanmis yine bir zahmet sizi disari alalim

Saygı duyuyorum. Tüm seride attığı sayılar; 2,1,9,5,2 =19. Maç başına 4 sayı bile etmiyor.

Işıl'ın eksikliklerini yazınca bizi afaroz edenler, siteden atılmamızı isteyenler vardı. Whalen'ın kaçırılması onun yükünün artmasını sağladı ama hucumda böyle oynaması affedilemez!!!

ışıl ı severim iyi bir gs li olduguna inanıyorum ama çok yetersiz potaya hiç bakmıyor şu haliyle 10- 15 dk oynayarak asıl gardı yedekleyen olmalı. ben birselin de ışıldan farkını görmüyorum . düşünün bunlar milli takımın guardları düşünün seviyeyi.

Sevgili kaptan, git sen bu takımdan, eğer yurt dışından talibin varsa git, kafan rahat oynarsın..

Işıl'ı eleştirenler, Whalen kaçtıktan sonra kaç maçtır aralıksız 30+ dakika oynadığını hesaba katıp, elinizi vicdanınıza koyun ve tekrar eleştirin. Lütfen insaf...

Hakkı Bey birde Birsel'in ortalamasına bak onunki çokmu farklı, sen ve senin gibilerinin yaptığı yorumlarını benzerini şuan fb'lilerde onun için yapıyor, Işıl'ın yerine kimi istiyorsunuz birde onu yazın! Anca gitsin diyip duruyorsunuz, Bugün kaybetmemizin sebebi Işıl'mı yani vaybe! Adamlarda Pondexter çıkıyor bütün maçta takımını ayakta tutuyor, bizde bunu kim yapıyor? Sadece topu karşıya sahaya geçiriyormuş! Şuan bu ülkede bizim takımda oynayıpta final serisinde o topu karşı sahaya geçirebilecek zaten bir Işıl, birde Birsel var onlarıda taraftarlar beğenmiyor, herhalde daha iyileri varda bizim haberimiz yok!

isterse 0 SAYI 0 ASİST yapsın benim gözümde aslan parçasıdır NOKTA !

Yardım

Birde şu yapılanmayla şampiyonluk gidince ilk gelipte bu başlıkta Işıl'a sallıyanlar, şu maça bile teşrif etmeyen yönetimden çok memnunlar herhalde, bugün hoca ve bütün oyuncular dahil, eleştiriyi bu kaçan kupadan dolayı eleştirilemez bence onlar elinden geleni yaptı, bu şubeyle ilgili yapılacak ilk eleştiriler yöneticiler ve BAŞKAN olmalıdır bence...

Geri