Işıl'ı eleştirenler boş konuşuyorlar valla, 3 maç neredeyse 40 dakika oynatacaksın ve her maç iyi oynamasını bekliyecen, biraz saygı duyun şu kıza yada yorum yapmayın arkadaş, bıktım bu kız her kötü oynadığında, yazdınız saçma sapan yorumlardan, eleştiri yapacaksan, biraz yapıcı eleştirmek lazım, sancho ikinci maçta sıfır sayı attı gönderelimmi yani, Işıl en iyi türk oyun kurucudur, Bugün onu gönder diyenler kimi alacaklarmış yerine Özge'yle, Yasemen'lemi oynuycak bu takım, İyiki varsın Işıl kaptan...
Sanki yapıcı eleştiri yapmıyoruz. Bence pota'ya dripling edince durmadan direk potaya gitsin. Dün 40 dakika'da 1 sayı attı. Seri'nin ilk maçında 2, ikinci maçında 9 sayı attı. Dün, Maçın başında'da atamadı (Yorgunluk !!!) 3. çeyrek'te de, maçın sonunda'da. 1-2 rotasyonunda sadece Harding'in eline bakarak olacağını mı düşünüyorsunuz ?
40 dakika oynuyor savunmada çok iyi işler yapıyor ve seri'de verdiği olağanüstü çabadan dolayı'da saygı duyuyorum. Fakat bu yukarıda yazdığım durumunda bilinmesini isterim.
Birincisi, hiçbir art niyetim yok. Her zaman bu site'ye aklımda olan çoğu şeyi yazmışımdır. Uygunsuz bir durum olduğu zaman moderatörler uyarır.
İkincisi, uzaklaştırılmayı hakedecek hiç birşey yapmadım. Hedef gösterenleri esefle kınıyorum.