Son anda Kalnietis yerine S.Rodriguez'i cikarttim kadrodan

Son anda Kalnietis yerine S.Rodriguez'i cikarttim kadrodan

Çeşitli dış mihrapların destekleriyle kadrosunda Sergio Rodriguez ve Ionnis Bourousis' i bulunduran Fantasy Challenge duayeni Onur Yavuz' u bu tercihlerinden dolayı kutlar, başarılarının devamını dilerim

Yine duygusal davrandım bu hafta ve Domdom'u aldım kadroya. Bonsu var. Rakipten Djedovic ve Bryant oyun başından beri kadromda. Yarın 1 maçta 4 oyuncu puan getirecek
 Yine duygusal davrandım bu hafta ve Domdom'u aldım kadroya. Bonsu var. Rakipten Djedovic ve Bryant oyun başından beri kadromda. Yarın 1 maçta 4 oyuncu puan getirecek 

4 oyuncudan 70 geldi. Gani Lawal'ı hafta içi deyim yerindeyse üfledim. İnşallah tutar .
 Oyuna girmedi bile...
 Oyuna girmedi bile...İlk 25 dakika sonunda Armani Milano' lu Gani Lawal' ın üflendiği çok belliOyuna girmedi bile...

2 hafta önce Pocius ve geçen hafta Bonsu'yu üfleyince gaza geldim abi. şapkadan tavşan çıkmadı ''Halil Üner usulü''

172 puanla haftayı kapatıyorum iyi bir puan.. Tek üzüldüğüm nokta(aslında sevindim böyle olmasına) Delaney 9 puan getirmesi yani puanında da değilimde gitti güzelim 11 kredi.. Nocioniyi çıkarıp onu almıştım da bu hatayı yapmayıp kalan krediylede Kalnietisi değiştirseydim 200 ü görebilirdim..
Ama memnunum