• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2014-2015 Sezonu Transfer Çalışmaları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan wotws
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:52
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Markoishvili dışında bütün yabancılar gitmeli bence,Arroyo'nun seneye düşüş yaşayacagı belli sonuçta yaşı ortada gerekirse jubile yaptırılıp teknik heyette bir görev verilir bu sefer ergin hoca'nın benchte sag kolu olur.
Yerlilerden Ender ve Cenk mutlaka gitmeli.
Bu sefer yeni,genç,dinamik bir kadro kurulmalı,şampiyon olsakta olmasakta artık yenilenme zamanıdır.
Seneye Furkan,Marko,Sinan gibi dinamik oyuncular büyük kozumuz olacak ve yeni gelecek isimlerle heyecan verici bir takım olacagız.

pooh jater için görüşleriniz neler peki?
Sacramentoda baya süre almıştı. Geçen yaz da biryerlerde oynadı Avrupa şampiyonasında ama tam hatırlamıyorum takımını. Patlayıcı gücü çok yüksek ve müthiş hızlı. Fiziği olsa Nba'de en azından bir süre daha tutunurdu ancak fiziği basketbol için çok zayıf. Hele Arroyo ile yanyana oynasalar rakip 2 numara 20 sayının altında maç bitirmez.

Ukrayna adına oynamışti bende yanlış hatırlamıyosam. Dediğin gibi cok hızlı ve müthiş birebirleri var, yanliş hatırlamıyosam şutuda var. Ama tabi arroyo ile değilde daha cok sinan ile yanyana oynamasi lazim dedğin gibi yoksa hangi takım olursa olsun kısalari kahraman olur. Arroyo yu dinlendirmek için ideal gibi gördüm ben yaşida 30. Delici bir kısa daha lazim bize diye düşünüyorum.

Sent from my iPhone using Tapatalk

panenkaspor.com/sportandodan-emiliano-carchia-roportajimiz-haberi-2684.html

Panenkaspor Sportando'dan Emilliano ile söyleşi yapmış. Siena gelecek yıl Euroleague'da oynayamayacak demiş. Sanırım 1 A lisans daha boşa çıkacak. Ayrıca Galatasaray Arroyo ile imzalar demiş. Langford'un ise Efes'e daha yakın olduğunu söylemiş.

Arroyo-Ukic
Langford-Sinan
Marko-Cenk
Printzeis-KG
Furkan-Pliess

Langford bence de Efes'e yakın..Efes 5 iyi yabancı alacaktır, ancak lig şampiyonluğu için, benchten de katkı almaları gerekir.Şu an neredeyse katkı alabilecekleri yerli oyuncuları yok gibi.Mutlaka Langford'u isteyeceklerdir

Arroyo-Ender
Jamont-Langford(türk)
Marko-Cenk
Erceg-Kg-kanter
Furkan-baynes

Tabi ben de erceg yerine çok daha iyi birisini isterim ama bütçeyi aşarız diye düşünüyorum. Şu kadroya erceg yerine doellman olsa varya :)

Bu arada cedric simmons zu uşak

Arroyo-Ender
Jamont-Langford(türk)
Marko-Cenk
Erceg-Kg-kanter
Furkan-baynes

Tabi ben de erceg yerine çok daha iyi birisini isterim ama bütçeyi aşarız diye düşünüyorum. Şu kadroya erceg yerine doellman olsa varya :)
Bence Ender yerine yabancı alınmalı.Ayrıca Jamont'un sağlıklı döneceğini düşünmüyorum,özellikle ilk yıl..

Aroyyo _kerem t. _Ender
Langford _sinan
Marko_ cenk
Kerem g._ Dudley _ lasme
Furkan_ dunston

5 yabancili uygun maliyetli ve dengeli bir kadro olur sadece ender yerine 1 ve 2 oynayabilecek yerli bir oyuncu eklenebilir

Hocanın oyun sisteminde yaratıcılık çok önemli. Sene başında arroyo, jamont ve jawai; oyunun sıkıştığı, sete set hücumlarda bir şey üretilemediği anlarda takımın başvuracağı isimlerdi. Ama bu 3'lü yapının 2 ayağının çökmesi ile jamont-jawai yerine uygun maliyetli skorerler bulunamaması nedeniyle, haliyle, malik-pops'un gelişi üzerine koç, oyun merkezini savunmaya çekmek durumunda kaldı.

Gelecek sene için hücum ve savunmada daha dengeli bir takım kurmak adına kadro planlamasında ana konu kesinlikle yaratıcı oyuncular olacaktır. İkinci önemli husus da hem yetenekli hem de yürekli adamları bulabilmek (Markoishvili gibi). Bütçenin üst seviyede olmayacağını bilmeme rağmen arzu ettiğim şöyle bir kadro, yaratıcılık ve yürek koyma konularında takımı çok öteye taşıyacaktır:

Arroyo - Engin - Tutku
Langford - Sinan - Can Altıntığ
Markoishvili - Serhat Çetin
Nocioni, Erwin, Gönlüm
Lampe - Furkan

Biraz daha abartacağım ama; 6. yabancı olarak da --> Aradori..

Nasıl bir kadro hayal edersek edelim mutlaka bir yerlerde eksikler olacaktır oyunun doğası gereği. Atletik PF ve pivot, combo guard, özellikle de delici oyuncu...

Arroyo - Jackson - Can - Nikolov
Langford - Sinan
Markoishvili - Cenk - Mutlu
Printezis(Petway, DaJuan Summers,Deon Thompson) - KG (ne kadar istemesem de)
Mbakwe - Furkan

Bence Ender yerine yabancı alınmalı.Ayrıca Jamont'un sağlıklı döneceğini düşünmüyorum,özellikle ilk yıl..

Jamont bence sağlıklı dönecektir, daha genç. Tr ligi için ender kalsın az para alcaksa, yoksa tercihim barış veya mehmet yağmur. ayrıca hem el'de 5-10 dk oynamak hem de ligde arroyo'yu önemsiz maçlarda dinlendirmek için 6.yabancı olarak az maliyetli bir pg istiyorum. Doron perkins? Darius washington?

Arroyo - Jackson - Can - Nikolov
Langford - Sinan
Markoishvili - Cenk - Mutlu
Printezis(Petway, DaJuan Summers,Deon Thompson) - KG (ne kadar istemesem de)
Mbakwe - Furkan

müthiş kadro .penetre var,pota altının karartan,ribaundları toplayanlar var,şutörler var.yalnız 4numara için dış atış yüzdesi iyi olan biri olmalı kısalara alan açması, penetre ve şut imkanı oluşturması gerekir.

Simmons'a hem Uşak hem Trabzon teklif yapmış, ikisi yarışıyormuş. Ben Erceg'in ilk 5 içinde değil, 6.yabancı olarak kalması taraftarıyım. Erceg'i ilk 5 kadrosuna yazan arkadaşlar, seneye 30 dk süre alacağı maçlara nasıl katlanacaklar şimdiden merak ediyorum!

müthiş kadro .penetre var,pota altının karartan,ribaundları toplayanlar var,şutörler var.yalnız 4numara için dış atış yüzdesi iyi olan biri olmalı kısalara alan açması, penetre ve şut imkanı oluşturması gerekir.

dış atış yüzdesi iyi olup da iyi savunma yapabilen biri aklıma gelmedi açıkçası Petway fena olmaz aslında 28/64 (%43.8) 3 sayı yüzdesi. RM serisinde 10/19'la %52'ye çıkarmış.

Simmons'a hem Uşak hem Trabzon teklif yapmış, ikisi yarışıyormuş. Ben Erceg'in ilk 5 içinde değil, 6.yabancı olarak kalması taraftarıyım. Erceg'i ilk 5 kadrosuna yazan arkadaşlar, seneye 30 dk süre alacağı maçlara nasıl katlanacaklar şimdiden merak ediyorum!

1.3 milyon euro alan bir oyuncuyu 6.yabancı olarak tutacak kadar bütçe olur mu ki :)

Bildiğim kadarıyla kulübün ortaya koyduğu bi 15m'lik bütçe var. Sponsordan da biraz gelse, mümkün bence :)

Printezis'in gelmesi için Erceg'in kontratından çıkmak gerekli bence. İkisi kadro mühendisliği ve maliyet açısından uyumlu olmazlar bu yüzden Erceg'in kalıcağını düşünüyorum. Dört numarada Kerem Gönlüm alındıysa eğer 4-5 oynayabilen atletik, sert, savunması iyi bi oyuncu alınmalı yada bu özelliklere sahip Dudley kadroda tutulmalı. Pota altında ise post oynayabilen, birebiri kuvvetli, oyun sıkıştığında topu indirebileceğimiz, 15-20dk arası oynayacak olan eski tarz pivotlardan alınmalı.
Z. Erceg-K. Gönlüm-E. Dudley(R. Hendrix, D. Thompson, OD Anosike)
xxx(M. Lampe, I. Bourousis, B. Marjanovic, Big Sofo, P. Davis, A. Maric)-F. Aldemir-S. Şanlı şeklinde bi rotasyon bizim için yeterli olucaktır bence. Tabiki Erceg'in bu seviyede orda birinci oyunu olmaması gerekiyor ama hem kontratı hemde koçun Erceg'e olan güveni yüzünden takımda kalır malesef.

dış atış yüzdesi iyi olup da iyi savunma yapabilen biri aklıma gelmedi açıkçası Petway fena olmaz aslında 28/64 (%43.8) 3 sayı yüzdesi. RM serisinde 10/19'la %52'ye çıkarmış.
nocioni? abdi ipekçi rakipler için tam anlamıyla cehenneme döner.hırslı yenilgiyi sevmeyen oyuncularla dolu..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri