Jawai'yle anlaştık diye resmi siteden haber olduktan bir ay sonra imza atıldı. Jawai'nin Kalp sorunu var. Ve hatta bir çok Tıp doktoru arkadaş boynuna çarpan topun bu etkiyi yapmasının nedenini buna bağlıyor. Sağlıklı bir adam yüzüne top geldi diye yoğun bakımlık olmaz. 80 şubat doğumluyum 35'im den gün alıyorum. Ayrıca Domercant'ı kadroda tutmak kısıtlı olan yabancı hareketi hakkını boşuna kullanmaktır. Ayrıca Ergin hoca zaten dar rotasyonla oynuyor. 3+2 vardı ve yani senin saha da kullanmak için 2-3 Türk'e ihtiyacın vardı. Hadi 7-8'e olmasın 10-12 olsun yeter ki parayı doğru harca.
Bende 77 eylül dogumluyum sorana 36 yaşımdayım diyorum

Domercantı yollamak için maaşını vermek gerek ki bildiğim kadarıyla arroyo ile birlikte en cok kazanan oyuncumuz. Bu noktada domercantı yollamak demek 1.5 milyon usd yerinede en az onun potansiyelinde bi adam alıcan maliyet iki katı olucak. Klüp bir risk aldı daha doğrusu zaten sözleşmesi devam ettiği için bu maliyette bir oyuncuyu tutma kararı aldı. Burdaki esas hata marko sakat olduğu için alelecele lig lisansı çıkarıp cumhurbaşkanlığı finalinde oynatmamız oldu. Ondan dolayı lig özelinde bir lisans hakkımız kaybettik gibi bir şey oldu.
Beş yabancı kuralı varken, sen uc yuz bin lik adama yedi yüz vermek zorundayken, yada şu anda açık basketbol pazarında değeri 600-800 bin euro arası olan furkan' a 1.3 milyon euro vermek zorundayken bütceyi efektif kullanmak zor bunu anlatıyorum. Ender'in 750 bin euro istediği bi ortamda malcolm delayne 350 bin dolara oynuyo yada tyrese rice 400 bin dolar civarı bir paraya oynuyor. Ama mevcut kural yüzünden sen endere o parayı vermek zorundasın, zaten oda bildiği için bunu istiyor. Burda ender'in veya diğer türkmoyuncuların bir suçu yok, bu mevcut sistemin onlara sunduğu avantajı sonuna kadar kullanıyorlar. Bu arada ergin hoca ve dar rotasyon olayıda artık eskide kalmak zorunda. Çünkü eger euroleague in değişen yapısıyla beraber artık 7 oyuncu ile sezon bitmez. 12 oyuncunun da aktif olarak rotasyonda olmadı gerek. Zaten ergin ataman'nın dar rotasyon mantığı maç özelinde oluyor doğru beşi bulduğu zaman optimum şekilde sahada tutmaya çalışıyor. Yoksa oda kadro derinliği olmadan üst seviyede başaralı olamıyacağını biliyo, sezon içinde euroleague için uzun transferi isteme sebebi de bunun örneği.
Sent from my iPad using Tapatalk