Ya yapmayın etmeyin, ne hettsheimer'i. Çok vasat, çok savunma yapmaz. Net kötü oyuncu. Aron Baynes isterim, sağlıklıysa paul davis isterim. En kötü lamont hamilton'u isterim.
Bu seneye bakarsak eksik olan noktalarımız;
1) Arroyo'yu yedekleyebilecek istikrarlı bir yerli guard.
2) Takımın skor yükünü Arroyo ile birlikte paylaşacak skorer bir kısa oyuncu
3) Erceg'i yedekleyebilecek bir uzun forvet
4) Post oyunu oynayabilen, oyun sıkıştığında topu indirebileceğimiz pivot.
Eksikliklerimiz ortadayken çok fazla transfer yapıp kadroyu sil baştan yapmanın anlamı yok, kadro istikrarı her zaman önemlidir. Kadroda kullanmadığımız şişkinlik yapan oyuncuları elden çıkarttığımızda zaten maaş bilançosunda büyük bir boşluk olacaktır. Ergin hocanın takım şablonunu göz önüne aldığımızda önerilerime gelecek olursak sırasıyla
1)Kerem Tunçeri, Barış Ermiş, Ender Arslan
2)Ketih Langford, Ricky Hickman, Alan Anderson, Reggie Redding, Jamont Gordon, Sasha Vujacic, Martynas Pocius, Pietro Aradori
3)Kerem Gönlüm
4)Nenad Krstic, Maciej Lampe, I. Bourousis, S. Schortsanitis, Paul Davis, B. Marjanovic, I. Voguiokuas
Bütçe, yabancı sınırı, devşirme durumu göz önüne alınarak bu isimlerden transfer yapmalıyız bence
İan Voguiokuas, gözüme çarptı. Aslında tam aradığımız oyuncu. Post'u sağlamdır. Orta mesafesi iyidir. Savunması'da standartların üzerinde. Bu sezon Kazandan ayrılacak. Pana istiyor ama daha iyi teklif biz sunabiliriz.
Biraz verilere baktım. Oynadığı dakikalar baz alındığında en verimli olan oyuncuların başında geliyor. Az sürede çok iş yapıyor adam.
Pana'da iken aldığı süre baz alındığında dediğin gibi çok büyük katkı veriyordu. İyi bir teklifle aklını çelebiliriz çok temiz iş yapmış oluruz.
Aslında o listede en dikkat çekici isimlerden birisi Reggie Redding bana kalırsa. Alba'da iki-üç numarada oynuyor. Sert, atletik bir oyuncu, sayı, asist, ribaund her alanda katkı veriyor. All around diyebileceğimiz bir isim. Bu sene 13 sayı 5 ribaund 4 asist istatistikleriyle oynuyor. Ucuz maliyetli Sammy Meija diyebiliriz. Penetresi, şutu, birebiri hepsi var. Büyük çıkış yaptı bu sene, fazla sivrilmeden kapatsak hiç fena olmaz
Langford'u izliyorum da, cidden türk pasaportuyla alınmalı. Ayrıca ergin hocam tanınmayan oyuncu işind girmez, redding falan almayız.
Bu seneye bakarsak eksik olan noktalarımız;
1) Arroyo'yu yedekleyebilecek istikrarlı bir yerli guard.
2) Takımın skor yükünü Arroyo ile birlikte paylaşacak skorer bir kısa oyuncu
3) Erceg'i yedekleyebilecek bir uzun forvet
4) Post oyunu oynayabilen, oyun sıkıştığında topu indirebileceğimiz pivot.
Eksikliklerimiz ortadayken çok fazla transfer yapıp kadroyu sil baştan yapmanın anlamı yok, kadro istikrarı her zaman önemlidir. Kadroda kullanmadığımız şişkinlik yapan oyuncuları elden çıkarttığımızda zaten maaş bilançosunda büyük bir boşluk olacaktır. Ergin hocanın takım şablonunu göz önüne aldığımızda önerilerime gelecek olursak sırasıyla
1)Kerem Tunçeri, Barış Ermiş, Ender Arslan
2)Ketih Langford, Ricky Hickman, Alan Anderson, Reggie Redding, Jamont Gordon, Sasha Vujacic, Martynas Pocius, Pietro Aradori
3)Kerem Gönlüm
4)Nenad Krstic, Maciej Lampe, I. Bourousis, S. Schortsanitis, Paul Davis, B. Marjanovic, I. Voguiokuas
Bütçe, yabancı sınırı, devşirme durumu göz önüne alınarak bu isimlerden transfer yapmalıyız bence
Veysi Bey bu adam noldu, bilginiz var mı? Videoları baya etkileyici görünüyordu. Benim bile aklımda kalmış. Avrupa'ya gelme durumu var mı?[video=youtube_share;-19_dGXNsxc]http://youtu.be/-19_dGXNsxc[/video]
Şu yürek bizim takımda kimde var mesela ? Bu adamı tanımayan arkadaşlar izlesinler lütfen. Bu adam bir takımdayken o takım maç kaybedebilir ama maçı bırakmaz asla.
[video=youtube_share;5AkJS_DA-tI]http://youtu.be/5AkJS_DA-tI[/video]
Bu da şut videosu. Canlı da izledim maçlarını ve Domercant ayarında bir şutu var. Tabi şimdiki Domercant değil bahsettiğim
[video=youtube_share;GQfmirvgOHU]http://youtu.be/GQfmirvgOHU[/video]
Bu 13 Marttaki sondan 2. Ncaa maçı. Maçı izleme şansı buldum ve çılgın atmıştı Henderson. Bu özette de ortaya çıkıyor zaten. Tek ayak üstünde kayarak attığı şutların izahı yok.
Son maçı hem izleyemedim hem videoyu bulamadım. Zaten 1 basketle kaybettik. Gerçi bu turu geçsek Kentucky bize zaten her türlü basardı o da ayrı birşey.
DraftExpress NBA Draft Prospect Profile: Marshall Henderson, Stats, Comparisons, and Outlook
Bu da kardeşimizin draftexpressteki analizi. İngilizce ve uzun bir yazı.
Eksileri ise genelde nba olmasını engelleyen şeyler. Boyu Nba 2 numarası için kısa ve wingspani de baya kısa .Yani maymun kollu yeni jenerasyona çok uyum sağlayamamış. Point guard oynama yetisi yok bu yüzden de Nba olması zor denmiş yazıda da.
Printezis ile görüşülüyor. Efes şuan bu transfer'de bize rakip ama biz bu transfer'de bir değil iki adım öndeyiz.
Printzeis evet kaliteli isim ama işimize ve hocanın sistemine yarar mı ?
Oly'den Lojeski ve Dunston hamleleri beni çok daha mutlu eder...
Printezis ile görüşülüyor. Efes şuan bu transfer'de bize rakip ama biz bu transfer'de bir değil iki adım öndeyiz.
Bu durumda Erceg'in kontratından çıkılacak mı yoksa ikisi yanyana mı düşünüşüyor?