bu zamana kadar markonun yerine hep daha iyi biri bulabileceğimizi söylemiştim ama gördüm ki çok yanılmışım, bu yüzden herkesten özür dilerim.seneye takımda furkan, cenk, sinan, göksenin, nikolov yerli rotasyonu kesin gibi.ender bence kalmayı hak ediyor.kerem gönlümle anlaştığımız söyleniyor.yerli rotasyonu olarak en iyi kadro olur diyebilirim.yabancı olarak erceg haricinde diğer oyuncuların durumu şüpheli.ben arroyonun kalmasını istiyorum herkes gibi, gordonda bence kalmalı çünkü öyle bir oyuncu bulmak kolay değil.marko paşanın da kalacağını hesap edersek 4 yabancımız oluyor.bir pivot mutlaka alınacak ve ben bunun lampe olmasını çok istiyorum.printezis konuşulmaya başlandı, isteyebileceğim ilk oyuncu olabilir kendisi.hem savaşçı hem yetenekli, mükemmel olur ve bence takımda gayet yeterli olur.langford eğer gelecekse gordon takımda kalmayacak demektir çünkü takım gereksiz kabarık olur.ve langford gelirde arroyo giderse bir guard almamız gerekecek ve bütçemiz yeterlimi bilmiyorum.yani sadece kerem gönlüm, printezis ve lampeyle çok iyi bir kadro kurulabilir.