• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2014-2015 Sezonu Transfer Çalışmaları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan wotws
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:52
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu forumun benim de en sevdiğim özelliklerinden biridir muhabbetler, geçmişte bu muhabbetlerin "pick" yaptığı zamanlarda, geceler forumun en aktif ve keyifli olduğu zamanlar olurdu. Ama yine de bunu Mola Bölümü'nde yapsak, ve zaten konu dışına sapmaya ve kirlenmeye müsait olan Transfer Başlığı'ndan biraz daha uzak tutsak güzel olur.

Her ne kadar final serisi boyunca konsantrasyonu bozmamak adına transfer ile alakalı bir şey konuşmayı doğru bulmayıp, bu sebeple Transfer Başlığı'ndan kendimi uzak tutsam da bir şeyi söylemek istiyorum;

Bana Carlos Arroyo mu, Vassilis Spanoulis mi diye sorsalar; biraz düşünürüm ve Arroyo derim. O düşünme yaş olayından dolayı olur, yoksa benim adıma düşünülecek bir şey yok. Zira Arroyo eğer kariyerinde NBA yerine Euroleague'i tercih etseydi, Avrupa Basketbolu'nu değiştiren adamlardan biri olarak tarihte adını anardık.

Milliyet'te Spanoulisin tatil için Bodrum'a geleceği ve GS ile görüşeceği haberi var. Bana daha çok Fenerbahçe yöneticiler kaynaklı bir haber gibi geldi bu. Amaçları Carlos'u etkilemek gibi. Fakat bu konuda en son etkilenecek isime bulaşıyorlar Avrupada .s

Mithat abi ve dolayısıyla gsbasket kaynaklı.

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk

Arroyo ve Spa 2lisini bu forma altında birlikte görmeyi bize nasip et Allah'ım !!

Arroyo oynatmaya spanoulis oynamaya çalışan basketbolcular. Bence muhteşem bir ikili olurlar yanlarıda savaşan ve savunmaları belirli bi düzeyin üstünde olan oyuncularla müthiş bir takım kimyası oluşturulabilir

Fener,Rodney Stuckey'i getiriyormuş.

Nere getiriyorlar. Boş boş yazıyorlar işte. Huertel'i getirirler bence. Çok yerde çıktı ismi.

Nick Calathes------>Cska,Ülker,Pana
Lasme---->Madrid
Ricky Hickman---->Pana
Maciulis---->CSKA, Kuban
Ercüment Sunter----->Türk Telekom
Rudej------>Barca
Simmons----->Doğuş
Evren Büker----->Doğuş
Daerden----->Oly,Maccabi

>Dinamo Moskova, NCAA'de 2 yıldır asist kralı olan Brooklyn Blackbirds'lü 22 yaşındaki Jason Brickman'ı kadrosuna kattı.
>Herhalde en önemli haber David Blatt'in NBA gitmesi.

Madrid'de o bölgede Slaughter, Bourusis, Mejri var. O zaman Slaughter'ı elden çıkarırlar galiba. Maciulis'i keşke biz alabilsek. Lasme de bize iyi gider uzun şart bize malum, tarzı da uygun.

Bonsu tipi uzundan vazgeçmeyeceksek -gerçi Jawai ile taban tabana zıtlar- pek çok anlamda gelişmişi olan Lasme iyi gider.Tabi Madrid tutulduysa geçmiş olsun. :)
Bir de Göksel beyin Arroyo oynatır,Spanoulis oynar yorumuna katılmıyorum.Arroyo TBL'de her işi çözebilecek durumda olsa da Avrupa basketbolunda hissedemediği noktalar var bence.Spanoulis ise OAKA deplasmanı dışında her salonda takımını şekle sokmayı başarıyor.

Madrid'de o bölgede Slaughter, Bourusis, Mejri var. O zaman Slaughter'ı elden çıkarırlar galiba. Maciulis'i keşke biz alabilsek. Lasme de bize iyi gider uzun şart bize malum, tarzı da uygun.

Bourousis'te gidebilir. Efes ismi geçiyor. Slaughter, Bourosis ve Meijri'nin sözleşmeleri bitti. Yukarıda yazdıklarım iddiadır. Kesin bir şey yok. Olunca zaten yazıyorum.

Kimi desek Madrid ilgileniyor. Perez bize maaş versin bari. Yok öyle burdan bakıp DUbljeviclerle Lasmelerle Doelmannlarla ilgilenmek. Bari hangisine çökeceğine karar ver de kalanlara harcayalım enerjimizi Perez efendi. Mahallede basket oynayan çocukları foruma yazsam onlar için bile ''bi deneyelim'' der bu Perez. :D

Kimi desek Madrid ilgileniyor. Perez bize maaş versin bari. Yok öyle burdan bakıp DUbljeviclerle Lasmelerle Doelmannlarla ilgilenmek. Bari hangisine çökeceğine karar ver de kalanlara harcayalım enerjimizi Perez efendi. Mahallede basket oynayan çocukları foruma yazsam onlar için bile ''bi deneyelim'' der bu Perez. :D

Madrid'in futbol ve basketbol kulupleri birbirinden bağımsız. Perez'le alakası yok.

Madrid'in futbol ve basketbol kulupleri birbirinden bağımsız. Perez'le alakası yok.

Hadi ya bilmiyordum bunu. Peki o kadroyu sadece sponsor ile mi finanse ediyorlar ? Öyleyse baya zor bir iş olmalı.

Langford: Türk Milli takım forması giymekten onur duyarım.

Langford'i daha önce dediğim gibi her türlü almalıyız;

devsirilmis oyuncularin haklari iptal oluyor...yeni bir duzenlemeye gidilecek (tahminen milli takimda oynama zorunlulugu konulacak, emir turk statusunde kalacak ama digerleri o statulerini kaybedecekler -turk ile evlenerek statu kazanan ruzic ve davut kamer haric olur buyuk ihtimalle-)

Langford milli takımda oynayacağı için yerli olma ihtimali çok yüksek.

Real Madrid Basket'in başkanı da Peres. Lakin orada galiba yönetim kurulu farklı.

Tek maç bileti normal tribün 40 avro saha içi 150 avro.

Langford: Türk Milli takım forması giymekten onur duyarım.

Langford'i daha önce dediğim gibi her türlü almalıyız;

Langford milli takımda oynayacağı için yerli olma ihtimali çok yüksek.

Mithan Duran kardeşimiz; Spa delisi *nerd* AYSAL'a Langford'uda sorsa imkanı varsa forumda hatırlatalımda,tabii kendiside isterse (y)

Mithan Duran kardeşimiz; Spa delisi *nerd* AYSAL'a Langford'uda sorsa imkanı varsa forumda hatırlatalımda,tabii kendiside isterse (y)

Benim görüşüm;

Spanoulis > Langford

Yalnız;

Tr Pasportlu Langford>Spanoulis oluyor.

Alıyorsak her ikisinide alalım. Langford bize gelmeyecekse TR'ye hiç uğramasın. Barca tepe tepe kullansın.

Benim görüşüm;

Spanoulis > Langford

Yalnız;

Tr Pasportlu Langford>Spanoulis oluyor.

Alıyorsak her ikisinide alalım. Langford bize gelmeyecekse TR'ye hiç uğramasın. Barca tepe tepe kullansın.

Hakkı kardeşim; aksini yazmadım :D İkisini birlikte isteriz yalnız Langford'un yerli statüsünde oynaması halinde elbet, ha yerli sayılmayacaksa dediğin gibi BARÇA tepe tepe kullansın sakıncası yok. tabii Milli takımda oynarsa ve yerli sayılmayacaksa böyle tuhaflıklar ancak burası TÜRKİYE dedirtir ötesi yok Şunuda unutmayalım son olarak; devşirme yapılırda yine yerli statüsünde saymayacaklarsa haliyle art niyet ararım,sebebi basit, MT koçu ATAMAN faktörü !!!

Bakın kesin değil spa olayında top olyde ancak onların izniyle bu iş olur.Langford işi barcelona ile kapıştık ilk biz anlaştık,şuan için final serisi önemli yalnız big sfonun macabide sorun yaşadığını iyi biliyorum spanın olduğu takımı tercih eder.Printezis için yurt dışı kaynaklı haberler ve kulübe yakın kişiler diyorum:) bu işin bittiği yönünde kerem gönlüm işi de bitmiş nikolovun lisans işini çözülmesi an meselesi gordon konusunda sağlığı için olumlu görüşler var arroyo ayrılması kesin gibi. bonsu ve domercant gitti.Hairston gitti ,erceg işi hocaya bağlı ersin langforda bağlı.

Mithat abi spa ile anlaşılmaya yakın ve langford ile anlaşıldığını yazmıştı.Yani ikisininde gelme olsalığı var

Hakkı kardeşim; aksini yazmadım :D İkisini birlikte isteriz yalnız Langford'un yerli statüsünde oynaması halinde elbet, ha yerli sayılmayacaksa dediğin gibi BARÇA tepe tepe kullansın sakıncası yok. tabii Milli takımda oynarsa ve yerli sayılmayacaksa böyle tuhaflıklar ancak burası TÜRKİYE dedirtir ötesi yok Şunuda unutmayalım son olarak; devşirme yapılırda yine yerli statüsünde saymayacaklarsa haliyle art niyet ararım,sebebi basit, MT koçu ATAMAN faktörü !!!

Burası Türkiye olunca çok şey beklerim abi. Langford'ın her halükarda Türk sayılması lazım. Olmadı mahkemeye başvurmalı, diğer ülkelerdeki örnekleri göstermeli.

Mithat abi spa ile anlaşılmaya yakın ve langford ile anlaşıldığını yazmıştı.Yani ikisininde gelme olsalığı var

Yalnız orada Mithat abi ilk biz anlaştık demiş. Eğer ilk sözcüğü geçiyorsa bunun ikincisi'de vardır. Umarım ilk'i de sonuncusu da biz oluruz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri