• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2014-2015 Sezonu Transfer Çalışmaları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan wotws
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:52
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hemen hemen aynı kadroyu istiyorum.

Bourisis'in yerine Zaza daha iyi olur 5 numarada.

XXX:Langford

YYY:Tyus

Bourousis yazmamın sebebi hücum çeşitliğinin artması için. Zaza'nın bize hücumda katacağı çok şey yok. Bourousis'in savunmada aksayışını örtmek için de Tyus'u ekledim rotasyona. Eğer 5 numaraya Zaza yazarsak yanına hücum opsiyonları olan, gerektiğinde 4'e kayabilecek Lampe eklenebilir.

Arkadaşlar eski dost Jamon Gordon için ne düşünürsünüz? Eğer Arroyo giderse guard olarak düşünülebilir özellikle de Spanoulis ile çok iyi bi ikili olacaklarını düşünüyorum

Bende aynı düşünceye sahibim...Hemde çok iyi bir ikili olurlar..Savunması da iyi Jamon Gordon'un Top çalma vs vs...!

Barış Ermiş'in savunması,penetresi ve saha görüşü iyidir ama şutu için aynı şeyi söylemeyecegim.

Trabzonspor Velickovic'i de almışti yanlış hatırlamıyorsam.

Koçluk için de Orhun Ene isimleri geçiyor.

Bakalım 4.büyük takımda Basketbolda olacak mı bu sene !!

Trabzonspor'un başarılı olmasını cani gönülden isterim.Lige sert bir takım çok iyi olur. Sponsorları Medical Park.Muharrem Usta transferleri twitter'dan açıklıyor.Basket şov işi şovu ise en iyi zenciler yapar.Bu sene zenci şov var dedi :)
Çok iyi kadro kurdular.Sene kesinlikle Play off'a girerler.Hatta Şampiyonluk olmasa bile can yakacak bir takım kuruyorlar.Bütçeleri için 9-11 Milyon Euro olduğunu okumuştum bir yerde ama doğrumudur bilemem.

Arroyo ve Jamont'u kimseye değişmem..

Arroyo benimde öncelikli tercihim olur. Dikkat ederseniz Arroyo giderse diye yazdım. Ancak Jamont sakatlıktan yeni çıkmış bir isim ve sütten ağzımız çok yandı bizim. Transfer konusunda artık sakatlık sorunu olmayan, sağlık olarak soru işareti barındırmayan isimleri almamız gerektiğine inanıyorum

Mithat Bey,Marko gibi bu takıma uyum sağlayacak kim olabilir ki ?

Kim Marko kadar sahiplenir bu formayı ?

Kim bu kadar savaşır bu takım için ?

Umarim Marko'dan vazgeçmez ve Arroyo ile Gordon'u da ikna ederiz.

Bütçemiz 22mil avro olunca sahiplenen çok oyuncu bulunur marko iyi oyuncu ama çok iyi değil o zaman hedefin ve hayalin büyükse ona göre oyuncu alacaksın yada hayal kurmayacaksın.

Arkadaşlar eski dost Jamon Gordon için ne düşünürsünüz? Eğer Arroyo giderse guard olarak düşünülebilir özellikle de Spanoulis ile çok iyi bi ikili olacaklarını düşünüyorum

En kötü transferimiz olur.Evet bizle oynadığı sezon gayet iyiydi hatta takımın en iyisiydi Mahmuti sisteminde ama kesinlikle bu saatten sonra alınmaz.Efes'te oynadığı oyunu zaten beğenmiyorum , alacağımız oyuncunun kesinlikle hücum yönü iyi olmalı Gordon savunması iyi olsa da hücumda zaman zaman parlaması dışında sıradan bir oyuncu.Zaten Ergin Ataman da kesinlikle istemez bence.

Hoca Shawn James'i istiyor diyenler olmuş ben de isterim Bourusis ve Zaza olmayacaksa atletik hücum yünü kuvvetli bi 5 alalım Shawn James iyidir.

Mithat bey sponsorluk için vadofone ile son bir görüşme yapılacak demişiniz haftaya eğer onlarla bir anlaşma olursa o zaman bütçemiz ne kadar olacak bir bilginiz var mı

''Joffrey Lauvergne Khimki ile 2 yıllık sözleşme imzaladı. '' Şeklinde bir haber var. Doğruysa Khimki için iyi transfer.

Ante Tomic utah jazz la görüşüyor.Pleiss da yine bir nba takımıyla görüşüyordu hangi takım olduğunu unuttum onları avrupa da tutmak çok zor gibi görünüyor

Erceg zaten sert değil.Alınacak uzunun kesinlikle sert ve fizikli olması gerekir.

Umarım Domercantteki hatayı yapıp bütün sezon oynamayanları kadroda tutmayız. Jamont ve. Jawai 2sini de çok seviyorum ama risk almamak lazım.

David Moss gelmeyecekse Marko'yu göndermek intihar olur

Kim gelirse gelsin Marko'yu göndermek hata olur. Kimyayı bozmanın anlamı yok. Gordon ise girilebilecek bir risk. Henüz genç ve çok güçlü bir fiziği var, eskisi gibi dönme ihtimali bence oldukça yüksek.

Markoyu göndermek mi ? Tüylerim diken diken oldu yemin ederim. Böyle şeylerin yazılması düşünülmesi bile benim canımı acıtıyor Marko KALMALI KALMALI KALMALI.... Kimseye değişmem !!!

Ne David Moss ne de bir başkası Markoishvili gibi bir oyuncuyu bunların hiç birisine değişmem.
Marko bu takımın temel taşıdır.
Diğer yönden biraz düşününce Spanoulis' tazminat falan ödeyeceğimize Langford'u alır Jamont Gordon hazır olacaksa onu da takımda tutarız. Oyun kurmada top getirmede hiç bir sorunumuz yine olmaz.
Kısa rotasyonumuz şöyle olur

Arroyo-Jamont-Barış
Langford-Sinan-Göksenin
Markoishvili-Cenk

Kısa rotasyonu oldukça iyi ve fazla bir abartı olmadan oluşmuş oluyor.
Ancak hep söylüyorum Uzun rotasyonumuz mutlaka sert olmalı

Mithat bey sponsorluk için vadofone ile son bir görüşme yapılacak demişiniz haftaya eğer onlarla bir anlaşma olursa o zaman bütçemiz ne kadar olacak bir bilginiz var mı

Vadafone veya pegasus bizim istediğimiz rakam belli hedefler belli biz 20 ile 25 mil.euro bütçe planlıyoruz,buna en yakın kim verirse o sponsor olur.Kulüp burda kendi cebinden çıkacak parayı minumumda tutmayı hedefliyor.

Harika bütçe 20-25 m euro..ergin hoca eurolig'te sampiyon yap bizi :)

Bence marko'dan daha iyi yada daha yetenekli oyuncular var piyasada ama şu anda marko ile yakalanan uyumu, sinerjiyi ancak papanikalou, rudi fernandes yada ileriye yatırımda olarak bogdan bogdanovic verir. Onun dışındakiler marko dam fazla deil genelde eksik oyuncular.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri