• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2014-2015 Sezonu Transfer Çalışmaları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan wotws
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:52
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şimdi herkes Zazanın parasına takılmış beyler zaza o parayı kazanmıyor Nba de aynı zamanda bu transfer kesin değil Bourisis veya zaza üçücüncü bir isim var oda ispanyadan ama uzak ihtimal.Spa olayına gelince Oly tek buyout öneren biziz oda rakamda 2 mil.euro kabul ederse oly bu iş olur.Şimdi geçen sene şahsıma yalancı sıfatı yakıştırıldığı için bu forumda aslında hiç yazma niyetim yoktu.Tutamadım kendimi yazıyorum,Barış olayı doğru Langford işi teodosiç barca imza atmasından sonra bizle anlaşacak.Ancak bu akşam final serisi bitiyor.Yarın süpriz olabilir!!! Arroyo daha kesin kararını vermedi.Ataman bu senede takımda kalmasını istiyor.Marko daha iyisi alınırsa yolcu ancak hoca rotasyonda ercegi tutmak istiyor.Daha kesin değil ama sponsor pegasus oldu gibi.

Barış Ermiş'i kesinlikle almalıyız.Savunması olan şutu olan yaşıda iyi bir guard.
Bu arada Trabzonspor, Malaga'dan Early Calloway ile anlaşmış.Seneye inanılmaz kadro kuruyorlar. Marshall ,Cedric Simmons , Hardy , Calloway , Lofton ile de anlaşacaklar sanırım.

Şimdi herkes Zazanın parasına takılmış beyler zaza o parayı kazanmıyor Nba de aynı zamanda bu transfer kesin değil Bourisis veya zaza üçücüncü bir isim var oda ispanyadan ama uzak ihtimal.Spa olayına gelince Oly tek buyout öneren biziz oda rakamda 2 mil.euro kabul ederse oly bu iş olur.Şimdi geçen sene şahsıma yalancı sıfatı yakıştırıldığı için bu forumda aslında hiç yazma niyetim yoktu.Tutamadım kendimi yazıyorum,Barış olayı doğru Langford işi teodosiç barca imza atmasından sonra bizle anlaşacak.Ancak bu akşam final serisi bitiyor.Yarın süpriz olabilir!!! Arroyo daha kesin kararını vermedi.Ataman bu senede takımda kalmasını istiyor.Marko daha iyisi alınırsa yolcu ancak hoca rotasyonda ercegi tutmak istiyor.Daha kesin değil ama sponsor pegasus oldu gibi.

4 numara icin herhangi bir girisim yok mu abi? Zaza konusu ne asamada peki, Zaza gelmek istiyor mu?

Abi Ender'in durumu ne alemde? Shawn James ile ilgili bir girişimimiz olabilir mi? Bir de Printezis işi ne durumda?

Arroyo 1m€ kazanıyorken Spanoulis'in 2m€'ya gelmesi doğru olmaz.

Arroyo-Langford-Marko üçlüsü kısalar için gayet iyi bir üçlü.

Engin 2+1 yıllık sözleşme imzaladi Beşiktaş Integral Forex ile.

Gitmesine üzüldüm.

Barış Ermiş'i kesinlikle almalıyız.Savunması olan şutu olan yaşıda iyi bir guard.
Bu arada Trabzonspor, Malaga'dan Early Calloway ile anlaşmış.Seneye inanılmaz kadro kuruyorlar. Marshall ,Cedric Simmons , Hardy , Calloway , Lofton ile de anlaşacaklar sanırım.
neler yapıyor bu trabzon esas madeni bunlar bulmuş sponsoru kimdir merak ettim. Felaket bir hücum takımı oluyorlar.

Mithat Bey,Marko gibi bu takıma uyum sağlayacak kim olabilir ki ?

Kim Marko kadar sahiplenir bu formayı ?

Kim bu kadar savaşır bu takım için ?

Umarim Marko'dan vazgeçmez ve Arroyo ile Gordon'u da ikna ederiz.

Anadolu efes yabancilari
zoran planinic
jamon gordon
x
stratos perperoglou
stephane lasme

trabzonspor yabancilari
dwight hardy
x
sean marshall
novica velickovic
cedric simmons

Galatasaray Yabancıları
Carlos Arroyo
Keith Langford
Manuchar Markoishvili
Zoran Erceg
X

Arroyo ile marko kalsin da gordon'da o kdar israrci değilim.. engin atsür'e de üzüldüm desem yalan olur...sakatlanma riski yüksek oyuncu kalmasin takimimizda..buna engin'de dahil..ya ender ya baris yerli guard olarak olabilir kadroda..

Spanoulis - Baris

Langford - Gordon - Sinan

Markoishvili - Micov - Cenk

Erceg - Kerem

Zaza - James - Furkan

Ben ikna oldum, hadi Euroleague baslasin. :cool:

Barış Ermiş'in savunması,penetresi ve saha görüşü iyidir ama şutu için aynı şeyi söylemeyecegim.

Trabzonspor Velickovic'i de almışti yanlış hatırlamıyorsam.

Koçluk için de Orhun Ene isimleri geçiyor.

Bakalım 4.büyük takımda Basketbolda olacak mı bu sene !!

Jamont Gordon'a ask.fm'den bir kişi ''Seni seviyoruz lütfen gitme'' yazmış.
Jamont Gordon'da ''Gideceğimi kim söyledi?'' diye cevap vermiş.

İngilizce bir konuşma tabii.

Oğuzhan Tonyalıoğlu;607583' Alıntı:
Arroyo 1m€ kazanıyorken Spanoulis'in 2m€'ya gelmesi doğru olmaz.

Arroyo-Langford-Marko üçlüsü kısalar için gayet iyi bir üçlü.

Jamont Gordon'da 4.isim olmalı bu rotasyonda..

Arroyo(Spa)-Barış-Nikolov
XXX-Gordon-Sinan
Marko-Cenk
Erceg-Kerem
Bourousis-Furkan-YYY

XXX: Skorer, şutu temiz 2 numara (Langford, J. Carroll )
YYY: 4-5 oynayabilen sert ve atletik uzun (Tyus)

Koç düşünüyorsa Orhan Hacıyeva ve Can Altıntığ gibi yerli parçalar rotasyona eklenebilir.

Arroyo(Spa)-Barış-Nikolov
XXX-Gordon-Sinan
Marko-Cenk
Erceg-Kerem
Bourousis-Furkan-YYY

XXX: Skorer, şutu temiz 2 numara (Langford, J. Carroll )
YYY: 4-5 oynayabilen sert ve atletik uzun (Tyus)

Koç düşünüyorsa Orhan Hacıyeva ve Can Altıntığ gibi yerli parçalar rotasyona eklenebilir.

Hemen hemen aynı kadroyu istiyorum.

Bourisis'in yerine Zaza daha iyi olur 5 numarada.

XXX:Langford

YYY:Tyus

Arkadaşlar eski dost Jamon Gordon için ne düşünürsünüz? Eğer Arroyo giderse guard olarak düşünülebilir özellikle de Spanoulis ile çok iyi bi ikili olacaklarını düşünüyorum

Arkadaşlar eski dost Jamon Gordon için ne düşünürsünüz? Eğer Arroyo giderse guard olarak düşünülebilir özellikle de Spanoulis ile çok iyi bi ikili olacaklarını düşünüyorum

Arroyo ve Jamont'u kimseye değişmem..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri