• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2014-2015 Sezonu Transfer Çalışmaları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan wotws
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:52
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Krstic ayrılıyormuş CSKA'dan Misko açıklamış.

Gelse ya şu adam bize :( Hadi be Nenad.

Hem Zaza hem Shawn James asla olmaz Furkan varken. 3 tane 5 numaraya nasıl süre dağılımı vereceksiniz ki ? Furkan zaten pahalı kontrat , Zaza'nın ücreti de Furkan'dan yüksek olacak. James de öyle ucuza oynamaz. Eğer illa bi extra atlet yabancı istiyorsak BOnsu kalsın . Hem uygun fiyatlı hem de oynamayınca sorun çıkarmıyor.

Arkadaşlar son günlerde gündemden uzağım. Dedikoduları özet geçecek var mı? Langford bitti mi?

Eger ki bu kadroda arroyo ve spa beraber olacaksa ki bence olacak..bu durumda jamont gordon tek basina yeter 2 numarada yabnci olarak...savunma yonunden dolayi ayrica penetresi vs vs var...ama egerki arroyo basketi birakir sadece spa olursa langford ve jamont bir arada harika olur yani 1 ve 2 numaraya yazdiklarim paralelinde uc isim olmali yabnci olarak..fazla sisirmeye gerek yok..Diger bolgelerde onemli sonucta zaza'nin yanina atletik uzun ve 3-4 numarada oynayabilen bir dort numara mesela printezis cuk diye oturur..

Arroyo kalirsa ;

Arroyo-Spa-nikolov
Jamont-Sinan
Markoishvili-Cenk
Printezis-Erceg-Kerem.G
Zaza-James-Furkan

Arroyo bırakırsa ;

Spanoulis-Nikolov-Barış(ender)
Jamont-Langford-Sinan
Markoishvili-Cenk
Printezis-Erceg-Kerem.G
Zaza-James-Furkan

İkinci kadroda lig maçlarinda Erceg'i tribüne gönderebiliriz 7 yabancıdan dolayı...!

Furkan öyle bir oyuncu ki yanına atletik birini yazsam kadroya, kalın biri gerekiyor. Onu yazsam bu sefer atletik biri gerekiyor. 3 tane pivot da olmaz. Neyse Furkan buraya kadarmış :D
Kristic'i de alsak güzel olurdu hani..

Merhaba arkadaşlar bende uzun zamandan beri bu forumu takip ediyordum ama üye değildim.
Herkezin böyle kadrolar yaptığını görünce benimde yapasım geldi. Bende üye oldum. Ve bu kadroyu yaptım

1- Spanuolıs - Barış -- Nikolov

2- Jamont gordon -- Sinan -- Göksenin ( istemesemde olacak heralde)

3- Marko -- Cenk

4- Erceg -- K.G -- Kerem Kanter

5- Shawn James -- Furkan

Şu yaptıgım kadroda 5 yabancı var 1 yabancı hakkımız.

Yaptıgım kadro hem defansif açıdan marko gordon shawn ( sakatlanmadan önceki sene 1.9 blok ortalamasıyla oynamış eurolegue 'de)
furkan sinan gibi defansı iyi yapan oyunculardan kurulu.

Şut yönünden bakacak olursa marko gibi spa gibi erceg gibi cenk gibi şutör oyuncular var.

Penetre açısından bakacaksak gordon sinan spa gibi delicilerimiz var cok ideal bir kadro haline geliyo bence.

Belkide takıma 6. yabancı hakkımızıda bir 4-5 oynayan birini alırsak iyi olur neden 4 numara eurolegue de ezik kalır eurolegue 'de. Adayım ( Derrick Brown)

Eğer bu tarzda bi kadromuz olsa F4 yaparız gibime geliyor tebi herşey ERGİN ATAMAN ın ellerinde.

Bu kadro planı hakkında görüşlerinizi bekliyorum arkadaşlar.

G.SARAY’IN yıldızı Carlos Arroyo’nun gelecek sene sarı-kırmızılı formayı giyip giymeyeceği 10 Temmuz’da belli olacak.
34 yaşındaki oyun kurucunun bir senelik daha sözleşmesi var ama iki tarafın 250’şer bin dolar tazminat ödeyerek 10 Temmuz 2014 tarihine kadar sözleşmeyi feshetme hakkı bulunuyor.

CİMBOM bütçesine, Porto Rikolu oyuncu ise kurulacak takıma göre kararını verecek. Eğer şube büyüyerek yoluna devam edecekse Arroyo G.Saray’da kalacak. Aksi taktirde taraflar yollarını ayırabilir..

Basketdergisi.

SON DAKİKA! Olympiacos oyuncumuz Pops Mensah-Bonsu'yu transfer ettiğini açıkladı.. Şaşırdım doğrusu Oly'nin almasına. Şimdi onlar düşünsün. Serbest atışların kralı gidiyor. Neyse Begic'le kardeş kardeş oynarlar artık.

Mithat abi daha iyi bilir ama bir kaç forumda Micov ile ilgilendiğimiz yazıyor. Marko'nun bir üstü olduğu kesin. Şutu temiz, sırtı dönük oyunuda var.

Bonsu için süper transfer valla :) Hayırlısı olsun Pops için.

Spanoulis-Barı
Langford-Sinan
Micov/Marko-Cenk
KG-Printesiz-Erceg
Shawn James-Furkan

Mithat abi daha iyi bilir ama bir kaç forumda Micov ile ilgilendiğimiz yazıyor. Marko'nun bir üstü olduğu kesin. Şutu temiz, sırtı dönük oyunuda var.

İkisi farklı oyuncular, marko 2-3 oynar, micov ise saf 3 oynar. Marko pr oynar asist yapar penetre eder top getirir, micov ise cenk akyol'un bir üst versiyonu gibi, yada şöyle diyim cenk'in daha iyi savunma yapıp daha cok rebound alanı. Bu arada micov ve marko cantu da beraber oynuyolardı marko 2 numara micov ise 3 numara oynuyordu. Özellik olarak farklı oyuncular bence.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

İkisi farklı oyuncular, marko 2-3 oynar, micov ise saf 3 oynar. Marko pr oynar asist yapar penetre eder top getirir, micov ise cenk akyol'un bir üst versiyonu gibi, yada şöyle diyim cenk'in daha iyi savunma yapıp daha cok rebound alanı. Bu arada micov ve marko cantu da beraber oynuyolardı marko 2 numara micov ise 3 numara oynuyordu. Özellik olarak farklı oyuncular bence.

Farklı oyuncular ama biz Micov'u 3 numarada kullanacaz. Marko'nun yerine yazdık. Gerekirse Micov'u 4 kısalı sistemde PF bile oynatırız. İkisininde şutu iyi. Micov'un sırtı dönük oyunu var. Savunmalarıda iyi. Özellikle playofflarda gördük ki ribaund özelliği olmayan kısa oyuncularımız sıkıntı idi. Marko'da onlardan biri. Micov'un bu özelliği bizim için iyi. Kariyerleri boyunca asist oranları aynı hatta Micov'un ki biraz daha iyi.

Şunu da yazayım. Marko'nun gitmesini istemiyorum. Gidecekse de Micov, Weems gibi kaliteli oyuncular gelsin yerine.

Bu arada basketfaul'un haberine göre yeni kuralla yabancı sayılacak Emir Prelzic için Fener kazanılmış hak diye dava açacakmış. Tekrardan Türk satüsünde oynatmak istiyorlar. Langford gelip milli takımda oynarsa aynısını bizde yapmalıyız. Dünyadaki örneklerini emsal göstererek Langford'u yerli statüsünde oynatabiliriz.

Farklı oyuncular ama biz Micov'u 3 numarada kullanacaz. Marko'nun yerine yazdık. Gerekirse Micov'u 4 kısalı sistemde PF bile oynatırız. İkisininde şutu iyi. Micov'un sırtı dönük oyunu var. Savunmalarıda iyi. Özellikle playofflarda gördük ki ribaund özelliği olmayan kısa oyuncularımız sıkıntı idi. Marko'da onlardan biri. Micov'un bu özelliği bizim için iyi. Kariyerleri boyunca asist oranları aynı hatta Micov'un ki biraz daha iyi.

Şunu da yazayım. Marko'nun gitmesini istemiyorum. Gidecekse de Micov, Weems gibi kaliteli oyuncular gelsin yerine.

Hakkı kardeşim demek istediğim ikisi birbirinin muadili oyuncular deil. Ayrıca marko posizyonuna göre iyi rebound cıdır. Ayrıca marko' nun bu sene takıma sakatlıktan gelip kattığı enerjiyi istatistiklerden anlayamayız. Daha öncede yazdım, bence eğer marko nun yerine biri gelicekse bu ya papanikolau yada fernandes olur. Bide benim şahsen cok beğendiğim devin smith.

Ergin Ataman'ın ''Küçüleceğiz, Spanoulis gündemimizde değil'' ifadeleri var, yanıltmak için söylenmiş bir sözdür umarım.

Marko Cantu'da ara ara 2 numara da oynuyordu.

Micov çok sağlam transfer olur.

Yahu kimseyi almamak mı dedik? Çarpıtmayalım yazılanları. Oldu o zaman bütçe var diye 5 tane guard, 5 tane pivot al. Uzun da alınacak bu takıma. Sinan da var ve gayet formda. Neyse Ergin Hoca gerekeni yapacaktır zaten.

Yanlış anladınız beni öyle demek istemedim. Sadece bütçe varsa para olayını fazla düşünmeyelim dedim.

İsmail Şenol Krstic'in Efes ya da FB dışında biriyle imzalamasını sürpriz olduğunu yazmış.
Ayrıca Ergin hoca James'i istiyor yazılmış ve de Zaza olayını doğrulamış Mithat abi, biz onun için Zaza'yı da James'i de yazdık.

Yanlış anladınız beni öyle demek istemedim. Sadece bütçe varsa para olayını fazla düşünmeyelim dedim.

Tamam sorun değil. Benim de demek istediğim paradan ziyade süre de sıkıntı olur. Langford-Jamont-Sinan süreyi nasıl bölüşecekler ki? Koç zaten rotasyonu fazla sevmiyor. Bu kadar formdayken Sinan'ın da harcanmasını istemem.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri