Krstic ayrılıyormuş CSKA'dan Misko açıklamış.
Gelse ya şu adam bize
Hadi be Nenad.
Gelse ya şu adam bize

Mithat abi daha iyi bilir ama bir kaç forumda Micov ile ilgilendiğimiz yazıyor. Marko'nun bir üstü olduğu kesin. Şutu temiz, sırtı dönük oyunuda var.
İkisi farklı oyuncular, marko 2-3 oynar, micov ise saf 3 oynar. Marko pr oynar asist yapar penetre eder top getirir, micov ise cenk akyol'un bir üst versiyonu gibi, yada şöyle diyim cenk'in daha iyi savunma yapıp daha cok rebound alanı. Bu arada micov ve marko cantu da beraber oynuyolardı marko 2 numara micov ise 3 numara oynuyordu. Özellik olarak farklı oyuncular bence.
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Farklı oyuncular ama biz Micov'u 3 numarada kullanacaz. Marko'nun yerine yazdık. Gerekirse Micov'u 4 kısalı sistemde PF bile oynatırız. İkisininde şutu iyi. Micov'un sırtı dönük oyunu var. Savunmalarıda iyi. Özellikle playofflarda gördük ki ribaund özelliği olmayan kısa oyuncularımız sıkıntı idi. Marko'da onlardan biri. Micov'un bu özelliği bizim için iyi. Kariyerleri boyunca asist oranları aynı hatta Micov'un ki biraz daha iyi.
Şunu da yazayım. Marko'nun gitmesini istemiyorum. Gidecekse de Micov, Weems gibi kaliteli oyuncular gelsin yerine.
Yahu kimseyi almamak mı dedik? Çarpıtmayalım yazılanları. Oldu o zaman bütçe var diye 5 tane guard, 5 tane pivot al. Uzun da alınacak bu takıma. Sinan da var ve gayet formda. Neyse Ergin Hoca gerekeni yapacaktır zaten.
Yanlış anladınız beni öyle demek istemedim. Sadece bütçe varsa para olayını fazla düşünmeyelim dedim.