• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2014-2015 Sezonu Transfer Çalışmaları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan wotws
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:52
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Micov'a safkan sutor demek cok buyuk haksizlik. Ayrica 2 numarada oynayabilir Micov hatta 4 numarada oynar kisa sureli.

Penetresi var, post-up oyunu var ve savunmasi ortalama ustu.

Ender istediğin paraya bak oynadığın oyuna bak Allah Aşkına.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Alın Barış Ermiş'i hem dinamik hem savunması var.

Vadafone veya pegasus bizim istediğimiz rakam belli hedefler belli biz 20 ile 25 mil.euro bütçe planlıyoruz,buna en yakın kim verirse o sponsor olur.Kulüp burda kendi cebinden çıkacak parayı minumumda tutmayı hedefliyor.
bütçenin bu miktarlarda olması çok sevindirici bilgilendirdiğiniz için teşekkürler

seneye yabancı sınırı kalkıyormu. 8 yabancılı kadrolar yazılıyor burada bayadır.

Şinasi abi kesinlikle saygısızlık olarak algılamayın sadece bilgi vermek amaçlı söylüyorum. Zaza ve Kristijan Nikolov kadroda olursa yerli statüsünde olur. Altyapılarını Türkiye'de aldılar çünkü.

efes istediği yabancıyı getirsin bu uzun maratonda sadece yabancı oyuncularla hedefe ulaşamaz.fenerbahçe ise transferde çok yanlış hamleler yapacak.biz ilgilendiğimiz oyunculara bakarsak iyi yoldayız.umarım geç kalmayız ve istediğimiz adımları atar seneye f4 de yer alırız.

Carlos arroyo-barış ermiş
Spanoulis-jamont gordon-sinan
marko-cenk
printzeis-erceg-kerem gönlüm(nereden musallat oldu bu adam hiç içime sinmiyor ama geldi diye yazıyoruz)
furkan-zaza

bugünde siena milano maçında othelo hunterı izledim etkilenmemek elde değildi bir an takımda düşünmemek için zor tuttum kendimi

barış ermiş' in ender' den fazlasını göremiyorum.. yada tam bilemiyorum belkide ender' in ülker ile ilgili haberleri çıktığı için onlara gidşini içime sindiremiyorum olabilir , ne kadar çıldırtsada bizi bu sezon sonuna dogru..

enderi ben yıllardır beğenmiyorum çok iyi oynadığı maçlar olmasına kendisine saygım büyük çok uzun yıllardır euroleague arenasında ama arkadaş topu eline aldığı anda tansiyonum düşüyor adamın yapacağı her şey belli yıllardır aynı resmen basketboldaki 24 saniye kuralına tepki olarak doğmuş adam o yüzden bence barış ermiş bile daha iyi benim gözümde

Bence Ender asgari ücret + akbil + yemek + sigorta kabul ederse kalmalı 3-|

Ender´in beğendiğim tek bir özelliği var o da çok iyi Murat Murathanoğlu taklidi yapabiliyor, gitsin Fener´e biraz da onlar çeksin.

Barış Ermiş Fener´in Siena'yı komple alıp rezil oldugu sezon EL'de fark yaratan tek oyuncusuydu. Umarım alırız. Micov'u falan da boşuna yazmayın, bu sezon başarılı bir performans gösterdi CSKA'da, kadroda tutacaklardır. Zaza umarım lokavt döneminde oynadığı gibi oynamaz yoksa Stanko Barac'dan farkı kalmaz.

Efes Krstic'le de imzalamış deniyor? Nabıyo la bunlar? :)

Neyse FB Ülker'e gitmesin de Efes'e gidebilir :S

efes resmen şov yapıyor lasme-krstic pivot rotasyonuna bak kıskanmamak elde değil. Acaba oyun kurucuya kimi alacaklar çok merak ediyorum

Spanoulis ile anlaşmışız öyle yazıyor medyada bilgisi olan var mı ?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Forumdaki bu Ender fobisini anlayamıyorum. Hatasıyla sevabıyla şu anda en komple yerli oyun kurucu bana göre. Barış Ermiş bence Ender'in cok altında bir guard. Belki Tutku diyecegim ama onun da sağlıklı bitirdiği sezonlar azalmaya başladı.

Ben daha açık yazacağım Cem Ünalerzen abiden. Barış Ermiş , Ender'e göre tırt bir guarddır. Delicilik yok , savunmada yavaş , ilk adımı kötü ve bu seviyede takım yönetecek vasıfta değil. Tamam Barış iyi yönlendirir oyunu ama euroleague seviyesinde oyunu yönlendirme yeteneği bile yeterli gelmez Barış'ın. Bi de Ender'in şutu Barış'tan çok daha iyi. Delicilikte kıyaslayana zaten gülerler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri