• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2014-2015 Sezonu Transfer Çalışmaları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan wotws
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:52
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
arkadaslar herkeze merhaba.onceleri sadece sizleri okurken, araniza katilip sevgili galatasarayli arkadaslarimla birlikte olmaya karar verdim...
benim soyle duyumlarim oldu; -Langford transferi tamalanmis, italya final serisinin bitmesi bekleniyormus
-Sevgili hocamizin listesinde Shawn James de bulunuyormus.(saglik ekibinin verecegi duruma gore iletisime gecilecek)
-Eski oyuncumus Gordonla nabiz yoklanmis istedigi ucret fazla gelmis.Bizim bekledigimiz paraya duserse belki alinabilirmis(almanyadanda teklifler varmis)
-Printezis ile temas kurulmus ama %100 neticelenen bisey yokmus..
-Kerem Gonlum ile 1+1 yillik imzalar atilmis.

Fener, Kleiza'yı yollamış resmi olarak. Yerine Bogdan Bogdanovic'i istiyolarmış. Almasalar iyi olur, sevdiğim bir oyuncudur :((

Fener, Kleiza'yı yollamış resmi olarak. Yerine Bogdan Bogdanovic'i istiyolarmış. Almasalar iyi olur, sevdiğim bir oyuncudur :((

Fenerin Bogdan Bogdanovic e teklifi sirp basininda da yaziyor ama NBA cikisi istiyorlarmis. yani 1 sene sonra adam cekip nba ya gidebilecek.Fener bunu kabul edermi bilmem.Sana katiliyorum almasalar iyi olur.

Gordonun yerine adaşı mı gelse ne ;)

doelman efeste diye haberler çıkmıştı yattı mı o iş bir haberi olan var mı

Efes saric transferinden sonra 4 numaraya Doelman i tranfer etmez artik.yabanci sayisi sinirili ligimizde. ama 7. yabanci olarak(sadece euroleague maclari kadrosu,rotasyonu icin) bjelica belki kadroda tutabilirlermis efesli(kuluple temasi olan) kisiler soyledi.Birde yaklasik 1 aydir barca Lorbek yerine doelman i tranfer edecegini yaziyorlardi okudugum kadariyla.

Efes saric transferinden sonra 4 numaraya Doelman i tranfer etmez artik.yabanci sayisi sinirili ligimizde. ama 7. yabanci olarak(sadece euroleague maclari kadrosu,rotasyonu icin) bjelica belki kadroda tutabilirlermis efesli(kuluple temasi olan) kisiler soyledi.Birde yaklasik 1 aydir barca Lorbek yerine doelman i tranfer edecegini yaziyorlardi okudugum kadariyla.
doelmanın efese gittiği haberi birçok haber sitesinde çıkmıştı birde sarici 3-4 oynuyor onlar bence bir tane 4 numara alırlar ama kimi bilmiyorum bnde doelmanın reale gideceğini okumuştum miroticde bulls a gitcekmiş onun yerine düşünüyorlarmış

Gordonun yerine adaşı mı gelse ne ;)

İlk Euroleague'ye gidemediğimiz sezon arkasına bakmadan çekip gitmesini içime hiç sindirememiştim, çok da severdim kendisini. Öyle zamanda bırakıp giden oyuncuya ihtiyacımız yok bence.

Efes kaliteli dört tane uzun transfer etti, Doellman gibi bir risk almazlar artık. O da Barça'ya gider.

bourousis Real'de kalmış opaiyonunu kullanarak..

öncelikle herkese selamlar.Forumunuzu yaklaşık 2 yıldır ziyaretçi olarak takip ettikten sonra artık üye olmaya karar verdim.

Galatasaray Liv Hospital'in ilgilendiği Bourousis, sözleşmesindeki opsiyonu kullandı ve 1 sezon daha Real Madrid'de oynama kararı aldı.(basketfaul)
Böyle bir haber çıktı.Pivot için alternatiflerden bourousis ismini çıkarmalıyız maalesef.İnşallah spa ve langford'da böyle gelişmeler yaşanmaz.Okuduğum ve takip ettiğim kadarıyla forumda çoğunluk benim gibi spalı langfordlu kadroların hayalini kuruyor.

İtalyadan mutlu haber bekliyorum,oly kabul et artık kasma diyorum,madrid istanbul uçak seferi komşu aktarmalı olucak izlenimim var

Shawn James Maccabi'den ayrılıyor şeklinde haberler var, Bourousis Real'de kaldığına göre sakatlık durumuna bağlı olarak düşünülebilir.

Zaten bizim istediğimiz ve beklediğimiz Yunan sen değildin Bourousis:(

doelmanın efese gittiği haberi birçok haber sitesinde çıkmıştı birde sarici 3-4 oynuyor onlar bence bir tane 4 numara alırlar ama kimi bilmiyorum bnde doelmanın reale gideceğini okumuştum miroticde bulls a gitcekmiş onun yerine düşünüyorlarmış

Hocam saric 3-4 oynuyor ama adamin hedefi NBA oldugundan kendini 4 numaraya daha cok hazirlar.Cunku NBA daki 3 numara oyuncular eurocup ve adriyatik ligi(oyuncunun oynadigi ligler) ile kiyas edilmez ,ayaklari yavas kalir savunmada sorun yasar.NBA de oynamak istiyorsa 4 numara olarak gelistirmeli kendini. Ayrica benim marca da gordugum
yazi sizin dediginiz gibi Mirotic NBA yaparsa yerine Saric i almak istiyorlar yaziyordu( Doelman degildi).Tabi sizinde okudugunuz yerde farkli yaziyor olabilir. dedigim gibi efes 4 numara icin bjelica yi tutabilir ayricada Samet Geyige(yerli4numara) teklif yollamislar..Saygilar...

İtalyadan mutlu haber bekliyorum,oly kabul et artık kasma diyorum,madrid istanbul uçak seferi komşu aktarmalı olucak izlenimim var

Abi Madrid-İstanbul seferinde yolcu kesin Bourousis mi? Birde Spanoulis ile kesin olarak anlaştık mı? Sadece Oly ile mi kaldı işimiz

Kulübün içinde bulunduğu buhranlı günlere göre bence çok fazla beklentiye girilmiş transfer konusunda.

Arrayo kalırsa bence en büyük transfer olur. 5 numara üzerinden geçen yıl hücum anlamında istediğimiz katkıları alamadık. Arroyo'nun o muazzam akıl dolu oyunları olmasa uzunlar potaya bakmayı unutacaklardı.

Barış ERMİŞ gelirse asist yönünden ve saha görüşü olarak daha iyi bir katkı alırız.

Hepimizin en büyük temennisi sakatlık sorunu olmadan bir sezon geçirmemiz. O sakatlıklar olmasaydı şimdi çok başka şeyler konuşuyor olurduk.

20 Milyon avro olsa bile bütçe ; menajer ücretleri, oyuncu konaklama , araç tahsisi vs gibi diğer giderlerde var sadece bu para transfere harcanmaz.

EUROSPORT:
Fenerbahçe Ülker Litvanyalı oyuncu Linas Kleiza ile yollarını ayırdı.
Beko Basketbol Ligi'nde tartışmalı bir seri sonrası şampiyonluk ipini göğüsleyen Fenerbahçe Ülker önümüzdeki sezonun kadrosunu kurmak için çalışmalara tüm hızıyla başlarken ilk adım da atıldı. Sezon başında NBA'den transfer edilen ancak sezonun büyük bölümünde hayal kırıklığı yaratan Litvanyalı 4 numara Linas Kleiza ile yollarını ayıran sarı lacivertli takım, Sırp uzun Nenad Krstic için şartları zorlasa da CSKA'dan ayrılan yıldız oyuncu Anadolu Efes'le anlaştı. Serhat Çetin'le büyük oranda anlaşan Fenerbahçe Ülker'in adı Milos Teodosic, Nick Calathes ve Bogdan Bogdanovic gibi isimlerle anılıyor.

Serhat cetin iyi transfer olur.

artık beklediğimiz haberler gelir inşallah kabasakal özellikle seni ve arroyoyu aynı takımda seyretme zevkine doyum olmayacak. Bu yeni yabancı kuralı çok çekişmeli bir ligin habercisi ne kadar takımda birçok yıldız olsada yeterli taraftar desteği olmaması efesin,geçen yıl bize yapılan büyük haksızlıkların karşısında her geçen gün büyüyen gelecek yıl o kupayı alma isteğimiz de fenerin sonu olacak ve o kupa elimizde kalkacak.

Bourousis de olmadığına göre artık pivot olarak Zaza'ya mı yöneleceğiz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri