• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2014-2015 Sezonu Transfer Çalışmaları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan wotws
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:52
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
2 milyon 500 dolar. Hey maşallah ya Efes seneye top 8 göremezse şubeyi kapatır artık.
Biz de Spa ve Langford a takılıp kalmasak bari bu transferler gerçekleşmezse ortada kalırız, alternatiflerle temas kurulmalı.

Malaga Domercanti istiyormuş. Bu forumda da sık sık adı geçen Medley Barca ve Realin radarında.

Bourousis Real'de kaldı bence şu an pota altı için düşünülecek en iyi oyunca Zaza gibi duruyor
hem türkiyede yetişmiş bir oyuncu ülkeyi ve Galatasarayı bilen biri takıma uyum sağlamakda zorlanmıcakdır.
Bence gelecek sene kabasakal bizde gibi hissediyorum. Arroyo 1 yıl daha bizde kalırsa kabasakalla beraber uçururlar bu takımı.

Bourousis Realde kaldı gibi duruyor Zazanın kesin gelmesi lazım bence
son dönemlerde eski günlerini aratır bir vaziyetteydi ama kendini bulmaya başlamış gibiydi
kabasakal gelicek gibi hissediyorum Arroyoda 1 yıl daha kalırsa uçururlar bizi alley ooplarla coşarız.

Zaza çok istemiş bizden. Jamon Gordonu bizim dışımızda Munihte istiyor.

Sakatlıklığı kötü değilse Shawn Jamesi isterim ben.

Ağır bi sırt operasyonu geçirmiş. Sakatlar mevzu olunca acaba diyorum, bi duralım diyorum. Acı tecrübelerimiz var.

Aman abi sakat adamdan uzak duralım nolur. Shawn James iki sezon önce ortalığı dağıttı ama bu sezon uzun bi sakatlık geçirdi.

Spa ve Langford bu ikisi gelirse Arroyo olmayacak . Sözleşme sunuldu Arroyo tatilden sonra karar vereceğini belirtmiş bu durum ışığında yabancı transfer için biraz beklenir diye düşünüyorum .

Şu fani hayatta tadılabilecek en büyük zevklerden birisi, Arroyo & Spanoulis ikilisini beraber Galatasaray forması için oynarken izleyebilmektir, net :)

Şu fani hayatta tadılabilecek en büyük zevklerden birisi, Arroyo & Spanoulis ikilisini beraber Galatasaray forması için oynarken izleyebilmektir, net :)

Inşallah bu zevki seneye tadarız.

Bana göre Arroyo, Spanoulis'ten daha iyi bir oyuncu. Eğer Spa isteniyorsa Arroyo'da takımda tutulmalı bence. Bu durumda durdurulması çok zor bir takım oluruz

Aynen diyorumya Arroyo gibi manevralı bir oyun kurucu yok avrupada belki biraz huertas ama o arroyonun yarısı etmez
spa yı söylemeye gerek yok belkide avrupalı en iyi 2 oyun kurucudan biri inş bu lüksü yaşarız :)

Arroyo EL'de ortalama 19-20 dakikayı rahatça kaldırır diye düşünüyorum. Umarım bir sezon daha devam kararı alır.

Ben de ikisini aynı anda görmeyi umut ediyorum ama bence ikisi aynı anda oynar mı orası muamma... Tedosic, Spa ve Papaloukas'lı Oly aklıma gelmiyor değil..

Teo ve Spa şu anda belkide en iyi oyun kurucular Avrupada Diamantidis'i söylemiyorum yaşı nedeniyle ;)
Evet Teo ve Spa beraber oynadılar ama o zamandan bu zamana her ikisinin oyunu çok gelişti.
Hem Arroyo diyoruz Heat ve Celtics kariyeri 2004'den beri en üst düzeyde muhteşem basketbol oynuyor.
Arroyo, Ender'le oynadıysa Spa'yla uçar bence bu ikisinin yanında atletik bir oyunu oldu mu
Hem oyuncular hemde seyirciler basket maçlarından hiç almadıkları kadar zevk alırlar. :)

Arroyo'yu çok seviyoruz doğru. Bu sene kalmasını istiyoruz, ben de istiyorum. Hatta hiç yaşlanmasa da hiç bırakmasa basketbolu. Daimi oyuncumuz olsa. Beyin ve oyun görüşü olarak Spanoulis'ten daha iyi olduğunu ben de düşünüyorum. Hatta bunu birçok maçta ders niteliğinde öğretilecek hareketleriyle de kanıtladı. Ancak Arroyo bu sene tek başına guard yükü verilecek oyuncu değil. Çünkü fiziksel yıpranması üst düzeye ulaştı. Temposunu, hızını kaybetti. Fiziksel düşüş de mevcut. Bu sezon hep 30+ oynadı daha çok yıprandı. Seneye lig maçlarının çoğunda dinlenirse EL'de +30 kaldırır ya da +20-25 oynayacak. Ama asla tek guardımız olmamalı. Spa + Arroyo veya Spanoulis gelmezse Arroyo'yu yedekleyecek sağlam yabancı bi guard alınmalı. Gavel diyorduk mesela Spa adı ortaya atılmadan. Onun gibi gerektiğinde Arroyo'yu yedekleyebileceğimiz bi guard almalı. Takım bu sene de Arroyo'ya bağımlı olursa ve onun oynamadığı zamanlarda yokları oynayacaksa hiç kurmayalım o takımı daha iyi.

30 dakika ve üstü oynatsan bile o kadar çok sırıtmaz bu yıl oynamazdı aslında ama onunla beraber oynıcak bir oyun kurucumuz yokdu ondan bu yıl oynadı gelecek sene öyle olmaz spa gelmeli, getirilmeli hiç öyle beraber oynarmı oynamazmı şeyine girmeyin bence çok iyi oynarlar langford arroyo spa marko dış atışlarda durdurulamayacak bir takım olur bu takım kimin eline top gelirse o topu eli titremeden atar onlar attıkça taarftar coşar bence böyle bütçeyi daha tam bilmiyorum bunlar bizim isteklerimiz ama inş futbolda drogba-sneijder lüksünü yaşadıysak baskettede spa-arroyo lüksünü yaşarız :)

zaten bu sene de spanoulis yalan olursa aysal o koltukta oturmasın daha fazla. bu dedikodular boşuna çıkmaz demekki var bir şeyler ki basına sızıyor, sen 2 senedir bi oyuncuyu getircem getircem diyip sonra yerine alakasız bir adam alırsan kendini de şubeyi de zor duruma sokarsın.

Arroyo kalirsa euroleague icin kalir ama hem spa hem arroyo hem langford olmaz. Maddi acidan ve savunmada cok problemli olur. Zaten erceg savunma yapmiyor 5 numara sofo furkan olursa yine savunmamiz bu sezon ki gibi evlere senlik olur.

Hedef f4 zorlamaksa dengeli takim kurulmali herkesin rolleri belirlenmeli. Real bile atarak cok zorlandi ki onlarinda kadrosunda cok iyi savunmacilar vardi.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

bugünkü toplantıdan sonra transfer çalışmaları hızlanır ve inşallah spanoulis GALATASARAY ile anlaştı haberini görürüz

Arroyo-Spa
Gordon
Marko
Erceg

Sinan, Cenk, Kerem, Furkan, Zaza.

Belki 4-5 oynayan bir yabancı daha..

Zaza'nın geleceğine hiç ihtimal de vermiyorum aslında.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri