Jawaii oynayabilecek durumda olduğunu söylüyordu. Zaten Bizkai istiyormuş sanırım. Bu konuda bizimle görüşecekler diye bir haber duymuştum
Jamon'u da GS'a asla istemem bir daha. Efes'e gitmesi dert değil gidebilir ama zaten Efes onun bizden aldığı ücreti bize verip onu transfer edebilecekken 250bine gitti. İdarecinin de hatası olabilir ALi Türsan falan konuşuruz ama Jamon da kalsın istediği yerde. Zaten ERgin hoca da istemez şutu veya driplingi daha iyi birine bakar o bölgede
Bourosis Real ile anlaştığına göre mantıklı oalrak eldeki tek uzun Sofo kaldı bence

Krstic Efes ile anlaştı sanırım. Zaza yıllardır çok istediğim direk avantaj sağlayan bir oyuncu ama alınamayacak sanırım. Alınırsa ama direk iddialı konuşuyorum Efes veya FB'nin hangi takımı kurduğu önem taşımaz Lig şampiyonluğu gelir
Marko dışında o bölgede bir 3 numaraya daha ihtiyacımız var bence de. İşte Caner MEdley gibi bir uzun 3-4 oynama anlamında ve sertlik anlamında bize büyük yarar sağlar
Langford ile anlaşılmış. Açıkçası çok seviyorum ama kafamda soru işareti de var. Kısa rotasyonunu çok iyi ele almak lazım. Attığı giriyor olsa bile atmaması lazım her zaman
Spa olayı 1001 gece masalı gibi. Yalnız adının tek geçtiği kulüp biziz artık ben diğer kulülerin sesinin kesildiğini görüyürum
Mithat geçmiş olsun! Az önce öğrendim konuyu. Tam da hakim değilim aslında ama çocuk rahatsızmış sanırım. Geçmiş olsun