• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2014-2015 Sezonu Transfer Çalışmaları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan wotws
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:52
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hocam saric 3-4 oynuyor ama adamin hedefi NBA oldugundan kendini 4 numaraya daha cok hazirlar.Cunku NBA daki 3 numara oyuncular eurocup ve adriyatik ligi(oyuncunun oynadigi ligler) ile kiyas edilmez ,ayaklari yavas kalir savunmada sorun yasar.NBA de oynamak istiyorsa 4 numara olarak gelistirmeli kendini. Ayrica benim marca da gordugum
yazi sizin dediginiz gibi Mirotic NBA yaparsa yerine Saric i almak istiyorlar yaziyordu( Doelman degildi).Tabi sizinde okudugunuz yerde farkli yaziyor olabilir. dedigim gibi efes 4 numara icin bjelica yi tutabilir ayricada Samet Geyige(yerli4numara) teklif yollamislar..Saygilar...
her yerde farklı haberler var ben valencia maçını izliyordum spiker demişti doelman adı efesle anılıyordu falan sezonun ortalarıydı ben açıkcası efesin kolay kolay vazgeçeceğini düşünmüyorum doelmandan .Bende barcanın damjan rudezi alcağını okumuştum .Saric hakkındaki yorumlarınıza katılıyorum.Keşke başka takımları 4 numara transferleri yerine erceg yerine alabileceğimiz bir 4 numarayı konuşsaydık :D

Jawai bildiğim kadar ile Tekrar şans vermessek Tazminat alıcak bizden .Olayı net bilen açıklarsa sevinirim geçen sene sözlemeyı fesd ederken şart kosmustu ilk tercihimiz olucakdı.

İtalyadan mutlu haber bekliyorum,oly kabul et artık kasma diyorum,madrid istanbul uçak seferi komşu aktarmalı olucak izlenimim var

mithat abi eyüpyıldız bütçenin 10-15 milyon dolar olacağını ve spa ve langford transferinin zor olduğunu belirtmiş hani bizim burda konuştuğumuz bütçe rakamları 22 falandı eyüp beyin belirttiği sponsorsuz olan kısımmıdır bizi aydınlatabilirmisin?

Kandırmayın galatsaraylıları tomıc GELMEZZZZZZZZZZZ :S

Dorsey ya da Dunston'dan birini alabilsek..

Yarın yönetimle basketbol şubesinin toplantısı var. Bütçe kararlaştırılıp transfer çalışmalarına başlanacak sanırım. Bu arada şu sponsorluk işi yine yalan olmasa bari..

Dunston gelirse çok iyi olur.

İtalyadan mutlu haber bekliyorum,oly kabul et artık kasma diyorum,madrid istanbul uçak seferi komşu aktarmalı olucak izlenimim var

Ilk virgüle kadar Langford :)
2.virgüle kadar Spa :)
3.virgüle kadar Bourousis :)

Mithat Bey,Bourisis için Real'de kaldı haberleri var ama duyduğum kadarıyla siz daha gerçekçi haberler veriyorsunuz.

Birde Arroyo,Gordon,Marko ve Zaza hakkında bilgi verseniz ?

Jawai bildiğim kadar ile Tekrar şans vermessek Tazminat alıcak bizden .Olayı net bilen açıklarsa sevinirim geçen sene sözlemeyı fesd ederken şart kosmustu ilk tercihimiz olucakdı.

Senden yatarak beleş para kazanan bir oyuncunun böyle hakkı falan kalmaz. Eminim sakatlıkla ilgili madde de vardır. Bir de Jawaii'nin basketbola döneceği şüpheli. Şu an doktorlar basketbol hayatı bitti diyor. Ne tazminatı?

Jawaii oynayabilecek durumda olduğunu söylüyordu. Zaten Bizkai istiyormuş sanırım. Bu konuda bizimle görüşecekler diye bir haber duymuştum

Jamon'u da GS'a asla istemem bir daha. Efes'e gitmesi dert değil gidebilir ama zaten Efes onun bizden aldığı ücreti bize verip onu transfer edebilecekken 250bine gitti. İdarecinin de hatası olabilir ALi Türsan falan konuşuruz ama Jamon da kalsın istediği yerde. Zaten ERgin hoca da istemez şutu veya driplingi daha iyi birine bakar o bölgede

Bourosis Real ile anlaştığına göre mantıklı oalrak eldeki tek uzun Sofo kaldı bence:) Krstic Efes ile anlaştı sanırım. Zaza yıllardır çok istediğim direk avantaj sağlayan bir oyuncu ama alınamayacak sanırım. Alınırsa ama direk iddialı konuşuyorum Efes veya FB'nin hangi takımı kurduğu önem taşımaz Lig şampiyonluğu gelir

Marko dışında o bölgede bir 3 numaraya daha ihtiyacımız var bence de. İşte Caner MEdley gibi bir uzun 3-4 oynama anlamında ve sertlik anlamında bize büyük yarar sağlar

Langford ile anlaşılmış. Açıkçası çok seviyorum ama kafamda soru işareti de var. Kısa rotasyonunu çok iyi ele almak lazım. Attığı giriyor olsa bile atmaması lazım her zaman

Spa olayı 1001 gece masalı gibi. Yalnız adının tek geçtiği kulüp biziz artık ben diğer kulülerin sesinin kesildiğini görüyürum

Mithat geçmiş olsun! Az önce öğrendim konuyu. Tam da hakim değilim aslında ama çocuk rahatsızmış sanırım. Geçmiş olsun:(

Doelmann alınabilecekse hiç düşünülmesin müthiş hamle olur

Jawaii oynayabilecek durumda olduğunu söylüyordu. Zaten Bizkai istiyormuş sanırım. Bu konuda bizimle görüşecekler diye bir haber duymuştum

Jamon'u da GS'a asla istemem bir daha. Efes'e gitmesi dert değil gidebilir ama zaten Efes onun bizden aldığı ücreti bize verip onu transfer edebilecekken 250bine gitti. İdarecinin de hatası olabilir ALi Türsan falan konuşuruz ama Jamon da kalsın istediği yerde. Zaten ERgin hoca da istemez şutu veya driplingi daha iyi birine bakar o bölgede

Bourosis Real ile anlaştığına göre mantıklı oalrak eldeki tek uzun Sofo kaldı bence:) Krstic Efes ile anlaştı sanırım. Zaza yıllardır çok istediğim direk avantaj sağlayan bir oyuncu ama alınamayacak sanırım. Alınırsa ama direk iddialı konuşuyorum Efes veya FB'nin hangi takımı kurduğu önem taşımaz Lig şampiyonluğu gelir

Marko dışında o bölgede bir 3 numaraya daha ihtiyacımız var bence de. İşte Caner MEdley gibi bir uzun 3-4 oynama anlamında ve sertlik anlamında bize büyük yarar sağlar

Langford ile anlaşılmış. Açıkçası çok seviyorum ama kafamda soru işareti de var. Kısa rotasyonunu çok iyi ele almak lazım. Attığı giriyor olsa bile atmaması lazım her zaman

Spa olayı 1001 gece masalı gibi. Yalnız adının tek geçtiği kulüp biziz artık ben diğer kulülerin sesinin kesildiğini görüyürum

Mithat geçmiş olsun! Az önce öğrendim konuyu. Tam da hakim değilim aslında ama çocuk rahatsızmış sanırım. Geçmiş olsun:(

Zaza ile ilgili cümleniz çok iddialı olmak ile beraber kesinlikle katılıyorum.

Onun gelmesi demek şampiyonluk demek.

Bence Spa için bu kadar uğraşacağimıza Zaza ve Langford ile uğraşmak daha faydalı olabilir bizim için.

Ah bir de Langford'u yerli olarak oynatabilsek o zaman muazzam iş yapmiş oluruz.

Bu takıma bence elzem olan Zaza ve Yerli Langford transferleri..

İspanyol blog sitelerinin dün sabah yazdığı;

Spanoulis - Galatasaray
Huertas - Fenerbahçe
Saric - Efes.

Saric'i bildiler. Diğerleri ne olacak bakalım, Barca Teo'ya yöneldi. bunun nedenini de Spanoulis'in bizle anlaşması olarak görüyorum.

Bourosis Real ile anlaştığına göre mantıklı oalrak eldeki tek uzun Sofo kaldı bence:) Krstic Efes ile anlaştı sanırım. Zaza yıllardır çok istediğim direk avantaj sağlayan bir oyuncu ama alınamayacak sanırım. (

Erceg hakkında ne dğşünüyorsun Cem abi? Forumdaki genel memnuniyetsizliğin aksine TOP 16'dan itibaren çok iyi bir sezon sonu geçirdiğine inanıyorum ben. Umarım kalır ki Ergin hoca bırakmaz diye düşünüyorum şutunun da etkisiyle.

Açıkçası ben de bunu bir kaç defa sordum insanlara. Erceg Play Offlarda en çok süre alan oyuncumuz. O 37 dk ortalama ile oynarken diğerlerini sorgulamak lazım. Onun gibi bir adam 37 dk oyunda kalırsa haliyle şutunda sapmalar olur. 20 dk oynayacak olsa çok çok daha iyi katkı verecektir. Erceg'in savunma yapanı NBA'de kulüp bakıyor kendine:)

Burda Zaza için Sofo için eleştiri olmuş. Hatta Zaza için hücumu zayıf denmiş:)) Zaza Tr'de bize geldiğinde Avrupa şampiyonası daha yeni bitmişti ve Zaza Gürcistan formasıyla orda oynarken sakatlandı yani GS aldığında da daha sağlam değildi iyileşmeye başladı ve gitti. Zaten bizim Sofo Zaza gibi oyuncuları istememizin ilk sebebi hücumu değil pota altını doldurması. Onu tutmak için ikili yapılan her sıkıştırma 1-2-3-4 numaralarımızdan birinin boş şut kullanması demek. Ve düşünün 5 numara Zaza 1-Carlos 2-Langford 3-Marko 4-Erceg Bunların hepsi de boş kaldığında yüksek yüzdeyle şut atan oyuncular. Ki Kerem Gönlüm ve bir 4 numara daha olacak kadroda muhtemelen. Ve oyun stratejisinde farklılıklar için diğer 4 numara daha içeriden oynayan biri olacaktır. Bu yüzden bir tane de 3-4 oynayan bir adam isteyip Caner-MEdley ismine yüklendim:) Erceg iyi adam kolay bırakılmaz bence.

Nenad Krstic, Anadolu Efes'te!
Önümüzdeki sezon Beko Basketbol Ligi ve THY Avrupa Ligi'ne damga vurmak için tüm imkanlarını seferber eden Anadolu Efes, transferde hız kesmiyor!

Takımı Avrupa'nın en önemli antrenörlerinden Dusan Ivkovic'e emanet eden, Stratos Perperoglu, Stephane Lasme gibi isimleri kadrosuna katan, Avrupa basketbolunun gelecekteki en büyük yıldız adaylarından biri olarak gösterilen Dario Saric ile gövde gösterisi yapan Efes, bu kez de Avrupa'nın en iyi pivotları arasında olan Sırp yıldız Nenad Krstic'i kaptı.

Bu transfer için son şampiyon Fenerbahçe Ülker ile çekişen Efes, yıllık 2 milyon 500 dolar karşılığında dev pivot ile anlaşma sağladı. Krstic, Efes ile 2 yıllık sözleşme imzalayacak.
ARTIK BAŞLASIN TRANSFERLERİMİZ

Zaza çok istemiş bizden. Jamon Gordonu bizim dışımızda Munihte istiyor.

Sakatlıklığı kötü değilse Shawn Jamesi isterim ben.

Spa olayi umarim Morientes'e baglamaz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri