• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2014-2015 Sezonu Transfer Çalışmaları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan wotws
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:52
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gelabale gelirse taraftarın bir numaralı adamı olur :).Bugün pek kimse istemiyor Spanoulisten Maciulisten sonra ama Gelebale bizim yıllardır yapıp başarılı olduğumuz tarz bir transfer.

Dentmon'a güvenmiyorum. Saçmaladığı zaman 0/10 a kadar gidiyor ve inatla tek başına top kullanmaya çalışıyor. Ayrıca guard rotasyonuna yabancı bir isim şart ! Arroyo'dan başka güvenebileceğimiz el yok çünkü.

Guvenmıyorum dediğin adam eurolıgde arroyodan daha iyi bir sezon geçirmiş.

Dentmon geçen yıl, Delaney (17.42) , Sergio Rodriguez (15.94)'den sonra 15.33 index rating ile en değerli oyun kurucusudur bu arada... Çok fazla top kullanmasına rağmende ikilik %42 üçlük %44 ortalamalara sahiptir..Bu bütçe ile Arroyo'nun alternatifi olarak getirebilirsek öpüpte başımıza koyalım bence...Arkadaşların dediği gibide birçok hücum opsiyonu olmasıda takımı oldukça rahatlatır..

Justin Dentmon serbest mi alınırsa çok yerinde bir hamle olur.Ama pullen'nada burun kıvrılmaz.

Serbest değil sanırım. Jamon ve Pullen isimleri ön plana çıkmaya başladı. Gelebale transferi de olduysa Jamon a gerek yok. Arroyo haricinde 2.bir skor ve oyun liderine ihtiyacımız var asıl olarak. Pullen daha çok bitirici konumda yani oyun lideri olabilir mi bilmiyorum. Yani Pullen geldiğinde de Arroyo bağımlı bir takım oluruz diye düşünüyorum.

Serbest değil sanırım. Jamon ve Pullen isimleri ön plana çıkmaya başladı. Gelebale transferi de olduysa Jamon a gerek yok. Arroyo haricinde 2.bir skor ve oyun liderine ihtiyacımız var asıl olarak. Pullen daha çok bitirici konumda yani oyun lideri olabilir mi bilmiyorum. Yani Pullen geldiğinde de Arroyo bağımlı bir takım oluruz diye düşünüyorum.

Geçen sezon başında bir senelik kontrat imzaladı..Yenilemedilerse şu anda serbest olması lazım...

Sana samimi söylüyorum,bu sezon ligde Barcelona da Navarro'nun yokluğunda oyunu kuran isimdir pullen,bızdede üstünden geleceğini düşünüyorum.

Gelabale gelirse taraftarın bir numaralı adamı olur :).Bugün pek kimse istemiyor Spanoulisten Maciulisten sonra ama Gelebale bizim yıllardır yapıp başarılı olduğumuz tarz bir transfer.

Hairston üzerinden Erceg'in koridor açmasıyla oynadığımız setleri Gelebale de oynarız. 4numara da oynayabilmesi ciddi avantaj. 3numarada Marko'nun(ve kısaların) ribaund eksikliğini kapayabilecek bir oyuncu. Tarzı da bizim ülkede gider :)

Popovic ya da Marcus Williams'tan biri gelse halaya dururdum vallahi.

Özellikle Popovic.

Sana samimi söylüyorum,bu sezon ligde Barcelona da Navarro'nun yokluğunda oyunu kuran isimdir pullen,bızdede üstünden geleceğini düşünüyorum.

Ne oyunu kurduki kardeşim Pullen...Ortalamaları 3.7 index rating 1.7 asist ..Verimlilik puanının 10 u geçtiği maç sayısı sadece iki (0 veya eksi olan maç sayısı6) ..Biride bizim maç zaten...Dentmon ile Pullen kıyaslanacak oyuncular değil zaten..Ama dediğim gibi Arroyo'ya yedek gelecek oyuncular sonuçta..Enderden sonra ikiside iyi gelir takıma...

Dentmon'a bile burun kıvıracak kadar ne zaman Madrid ayarında bir takımımız oldu ben cidden çözemiyorum bunu :)

Pullen'in oyun kurucu yeteneklerinin iyi olduğunu düşünmüyorum. Arroyo 1yaş daha ilerledi performansı düşebilir geyiğini yapmak istemiyorum ama Arroyo yokken (12dk civarı ) ve Arroyoyla beraber (10 dk ) takımı rahatça emanet edebileceğimiz bir oyuncu lazım. Arroyo-x ve X-(sinan-pocius...) gibi uyumları dikkate almak gerekir.Takımda zaten Pocius-Marko-Erceg gibi genelde 3lükle yaşayan oyuncular var. Daha farklı şeyler de sunabilen bir kısa tercihimdir.

Farmar, Clippers'le anlaşmış. Artık Farmar olur mu acaba diye sormaya da gerek kalmadı.

Gelabale bence de harika iş yapar ... Savunması süperdir dedik, kırılgan oyuncudur falan dendi..Hadi ben bilmiyorum bu işi, draftexpress'ten oyuncu analizini okuyabilir isteyen..

DraftExpressProfile: Mickael Gelabale, Stats, Comparisons, and Outlook

Savunmasını övmekten başka bir yorum yok içinde...

Ancak şutu istikrarsızdır..Bizde şutu iyi olan adamları severiz Türkiye'de ..Girmeyince aaa uuu sesler yükselirse oyuncuyu bozabilir buda ...Bo'da falan olduğu gibi...Enerjisiyle oynayan bir adam çünkü buda...

Farmar, Clippers'le anlaşmış. Artık Farmar olur mu acaba diye sormaya da gerek kalmadı.

Farmar'ı zaten alamayız, olsa çok yi olurdu böyle bir transfer ama, adamın Efes'te felan aldığı ücret bizi çok aşar :)

Gelabale bence de harika iş yapar ... Savunması süperdir dedik, kırılgan oyuncudur falan dendi..Hadi ben bilmiyorum bu işi, draftexpress'ten oyuncu analizini okuyabilir isteyen..

Ancak şutu istikrarsızdır..Bizde şutu iyi olan adamları severiz Türkiye'de ..Girmeyince aaa uuu sesler yükselirse oyuncuyu bozabilir buda ...Bo'da falan olduğu gibi...Enerjisiyle oynayan bir adam çünkü buda...

Zaten Pocius ve onu alırsak; sert savunma yapmak istediğimiz dakikalarda Sinan-Pocius-Marko-Gelabale-Pivot beşlisiyle rakibe fena bir savunma yaparız. Aslında bu tarz alternatiflerimizin çoğalması çok önemli bence.

Dentmon,Harris,Maciulis(Gelabele) ve 1 pivot oyuncu transferi ile ligin en büyük favorisi oluruz Ergin Hoca önderliğinde.

Euroleague'de de son 8 yapariz Allah'ın izniyle yine.

Hairston kadarda kötü değildir herhalde şutu, ben Manny Harris isterdim, bizi hücumdada taşıyabilecek bir oyunncu Harris...

Gelabale
bence de harika iş yapar ... Savunması süperdir dedik, kırılgan oyuncudur falan dendi..Hadi ben bilmiyorum bu işi, draftexpress'ten oyuncu analizini okuyabilir isteyen..

Yeni Malik Hairston'umuz olmasından korkuyorum. Şu anlattığıniz özellikler bana Malik'i anımsatti.

Ben Maciulis'i tercih ediyorum şahsen...

Dentmon'a güvenmiyorum. Saçmaladığı zaman 0/10 a kadar gidiyor ve inatla tek başına top kullanmaya çalışıyor. Ayrıca guard rotasyonuna yabancı bir isim şart ! Arroyo'dan başka güvenebileceğimiz el yok çünkü.

saçmaladığı maç bu sene 2 3 maçı geçmez ama doğru söylüyosunara ara çok saçmalayabiliyor.bence dentmonun şut yüzdesinden çok saçmaladığı zaman top kaybı çok fazla oluyor.reale 36 sayı attığını unutmayın bence.hemde dentmon guard.

Yeni Malik Hairston'umuz olmasından korkuyorum. Şu anlattığıniz özellikler bana Malik'i anımsatti.

Ben Maciulis'i tercih ediyorum şahsen...

Maciulis'i ben de tercih ederdim ama Rusya'dan teklif var dediler. Ama ülkeler arası problemden dolayı Rusya'ya gitmez de dediler. Biz ne derece ilgileniyoruz bilmiyorum ama şu Fenerli forumlarında veya twitlerinde Maciulis'i mutlaka almalıyız tarzı şeyler okuyorum. Eğer onlar alırsa -ki Bogdanovic NBA'ya gidiyormuş- baya baya kadroları fena olur. Ha Gelabale'ye gelirsek. Hairston gibi olacağını düşünmüyorum, savunması daha iyidir bir kere. Şutu istikrarlı değildir ama yüzde 30'la üçlük atar. Kadife el Erceg'imizin yüzde 33 attığını unutmayalım. Ayrıca Hairston'un zaten şut becerisi yok, karpuz sallıyor potaya :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri