• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2014-2015 Sezonu Transfer Çalışmaları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan wotws
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:52
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bojan Bogdanovic, NBA'ya Brooklyn Nets'e gidiyormuş sanırım. Onun yerine birini daha alırlar.

hala mı Spanoulis diyorsunuz ya?

Manny Harris yada Kinsey 3 numaraya iyi olur, pivot için Dorsey gelsin istredim, Tabi birde 1-2 oynayacak bir oyuncu lazım, inşallah iyi bir kadro kurarız, en büyük şansımız Ergin hoca ve Arroyo...
Birde 4 numara Lamont Hamilton'u alsak iyi olabilir Bilbao'daykrn çok iyiydi, Laboral'de iyi olmasada...

Combo için forumda bazı arkadaşlarla beraber ısrarla düşündüğümüz oyunculardan Carlon Brown'ın Wanamaker ve Mbakwe gibi Brose' ye gideceği konuşuluyor.Net iyi kadro kuruyorlar. Diğer adaylar Olympiakos ve Virtus Bologna.

Combo için forumda bazı arkadaşlarla beraber ısrarla düşündüğümüz oyunculardan Carlon Brown'ın Wanamaker ve Mbakwe gibi Brose' ye gideceği konuşuluyor.Net iyi kadro kuruyorlar. Diğer adaylar Olympiakos ve Virtus Bologna.

Şubede Carlon Brown ve Bradley Wannamaker'ı tanıyan sayısının 4'ü bulacağını düşünmüyorum

Manny Harris yada Kinsey 3 numaraya iyi olur, pivot için Dorsey gelsin istredim, Tabi birde 1-2 oynayacak bir oyuncu lazım, inşallah iyi bir kadro kurarız, en büyük şansımız Ergin hoca ve Arroyo...
Birde 4 numara Lamont Hamilton'u alsak iyi olabilir Bilbao'daykrn çok iyiydi, Laboral'de iyi olmasada...

Manny Harris 3? Guard diye biliyorduk onu. Ki Marko, Cenk, Gelabale. Bu kadar üç varken başka 3 almak da saçma.

Şubede Carlon Brown ve Bradley Wannamaker'ı tanıyan sayısının 4'ü bulacağını düşünmüyorum

Bizim ülkede scout sistemi yok nerdeyse.Menejerlerin önerdikleri oyunculardan seçim hep.Futbol takımında Emre Utkucan'la biraz oturtmaya çalışıyoruz ama basketbolda tamamen koçlara kalıyo sanırım. Bana kalırsa her sene en az 1 tane böyle transfer yapmak gerekiyor ama Ergin Ataman'ın da pek bu tarz transfer yapmadığını biliyoruz. Bu oyuncuların detaylı incelenmemesi bilinmemesi dediğin gibiyse (ki haklılık payın çok ) bence skandal.

ben kadrolara baktığımda herkeste pocius ve gelabele olduğunu görüyorum ancak bence daha alternatiflerin bol olduğunu düşünüyorum.pocius ve gelabele daha çok basına sızan isimler.hemde 12 13 milyon euro düşük küçümsenecek rakamlar değil.sadece ben mi istiyorum bilmiyorum ama dentmon taş gibi oturur arroyonun yanına.şutu çok çok iyi.normal üstü penetresi var.savunma olarakta kötü olmadığını düşünüyorum.zaten real maçını tek başına getirmişti.dentmonu alırsak hem arroyoyu maç içinde 5 10 dakika maç içindeaktif dinlendirebiriz.zaten gordon varken bunu çok iyi yapıyordu ancak ergin hoca enderden bu katkıyı alamadı.pivotta ise dorseyi alırsak yine taş gibi takım oluruz.

Manny Harris 3? Guard diye biliyorduk onu. Ki Marko, Cenk, Gelabale. Bu kadar üç varken başka 3 almak da saçma.

Gelabale geldimide? Bende 2-3 oynuyor diye biliyordum, Kinsey Türk vatandaşı diye biliyorum bu yüzden alınsa faydalı olur...

bugün Eyüp abi Lampe duyumunu attı ortaya. Eğer Lampe gelecekse 7.yabancı olarak Gelebale değil Anosike düşünülmeli bence. Erceg-Lampe pota altı bana hiç mantıklı gelmiyor çünkü.Lampe 4-5 rotasyonuna derinlik katar ,Ergin Hocayla iyi performans da gösterir bana kalırsa.Ama savunma defoları görmezden gelinecek gibi değil. İlginçtir combo-guard için daha kimse duyum atmadı ortaya sadece Delaney geçti. Merakla bekliyoruz..

Pocius ve Gelabale yabancı basında anlaşıldı olarak çıktı ve bu bahsettiğim kaynaklar yanılmayan kaynaklar. Ben zaten şu an transfer yapmadığımızı düşünmüyorum. Ama henüz açıklamıyoruz. O ikisini aldık bence. Aynı Kerem'le anlaşıp henüz açıklamadığımız gibi.

Gelabale geldimide? Bende 2-3 oynuyor diye biliyordum, Kinsey Türk vatandaşı diye biliyorum bu yüzden alınsa faydalı olur...

Harris saf 3 numaradır...Avrupa için tabii...2 numarada daha top hakimiyeti gerekiyor bizde...

ben kadrolara baktığımda herkeste pocius ve gelabele olduğunu görüyorum ancak bence daha alternatiflerin bol olduğunu düşünüyorum.pocius ve gelabele daha çok basına sızan isimler.hemde 12 13 milyon euro düşük küçümsenecek rakamlar değil.sadece ben mi istiyorum bilmiyorum ama dentmon taş gibi oturur arroyonun yanına.şutu çok çok iyi.normal üstü penetresi var.savunma olarakta kötü olmadığını düşünüyorum.zaten real maçını tek başına getirmişti.dentmonu alırsak hem arroyoyu maç içinde 5 10 dakika maç içindeaktif dinlendirebiriz.zaten gordon varken bunu çok iyi yapıyordu ancak ergin hoca enderden bu katkıyı alamadı.pivotta ise dorseyi alırsak yine taş gibi takım oluruz.

Dentmon mantıklı olabilir gerçekten. Forumda bu aralar Pullen revaçta beni tatmin etmez açıkçası.Şut üzerinde sayı buluyor. Dentmon çok daha komple;penetre,asist,şut....

Gelabale yerine Harris'i alsak çok daha iyi bir transfe yapmış oluruz, 1-2 oynayabilen bir isimde şart tabi...

Pocius ve Gelabale yabancı basında anlaşıldı olarak çıktı ve bu bahsettiğim kaynaklar yanılmayan kaynaklar. Ben zaten şu an transfer yapmadığımızı düşünmüyorum. Ama henüz açıklamıyoruz. O ikisini aldık bence. Aynı Kerem'le anlaşıp henüz açıklamadığımız gibi.

o zaman doğrudur abi ama bizimkiside bir umut ikisinden biri gelirse sevinirimde ikisinin aynı anda gelmesi biraz beni hayal kırıklığına uğrattı daha skorer kimlikte bir 2 numara alınması lazımki bence ergin hocada bunu biliyor ve oraya mutlaka bir hamle yapacak bekleyip göreceğiz ancak bir kaç güne bir veya birkaç ismin açıklanmasını temenni ediyorum.

Dentmon mantıklı olabilir gerçekten. Forumda bu aralar Pullen revaçta beni tatmin etmez açıkçası.Şut üzerinde sayı buluyor. Dentmon çok daha komple;penetre,asist,şut....

Justin Dentmon serbest mi alınırsa çok yerinde bir hamle olur.Ama pullen'nada burun kıvrılmaz.

Dentmon'a güvenmiyorum. Saçmaladığı zaman 0/10 a kadar gidiyor ve inatla tek başına top kullanmaya çalışıyor. Ayrıca guard rotasyonuna yabancı bir isim şart ! Arroyo'dan başka güvenebileceğimiz el yok çünkü.

Sportando ise o kaynak, yanıldıkları durumlarda çok oluyor Furkan...

Transferler yapıldıysa açıklanmamasının mantığı nedir ben onu anlamıyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri