Bojan Bogdanovic, NBA'ya Brooklyn Nets'e gidiyormuş sanırım. Onun yerine birini daha alırlar.
Combo için forumda bazı arkadaşlarla beraber ısrarla düşündüğümüz oyunculardan Carlon Brown'ın Wanamaker ve Mbakwe gibi Brose' ye gideceği konuşuluyor.Net iyi kadro kuruyorlar. Diğer adaylar Olympiakos ve Virtus Bologna.
Manny Harris yada Kinsey 3 numaraya iyi olur, pivot için Dorsey gelsin istredim, Tabi birde 1-2 oynayacak bir oyuncu lazım, inşallah iyi bir kadro kurarız, en büyük şansımız Ergin hoca ve Arroyo...
Birde 4 numara Lamont Hamilton'u alsak iyi olabilir Bilbao'daykrn çok iyiydi, Laboral'de iyi olmasada...
Şubede Carlon Brown ve Bradley Wannamaker'ı tanıyan sayısının 4'ü bulacağını düşünmüyorum
Manny Harris 3? Guard diye biliyorduk onu. Ki Marko, Cenk, Gelabale. Bu kadar üç varken başka 3 almak da saçma.
Gelabale geldimide? Bende 2-3 oynuyor diye biliyordum, Kinsey Türk vatandaşı diye biliyorum bu yüzden alınsa faydalı olur...
ben kadrolara baktığımda herkeste pocius ve gelabele olduğunu görüyorum ancak bence daha alternatiflerin bol olduğunu düşünüyorum.pocius ve gelabele daha çok basına sızan isimler.hemde 12 13 milyon euro düşük küçümsenecek rakamlar değil.sadece ben mi istiyorum bilmiyorum ama dentmon taş gibi oturur arroyonun yanına.şutu çok çok iyi.normal üstü penetresi var.savunma olarakta kötü olmadığını düşünüyorum.zaten real maçını tek başına getirmişti.dentmonu alırsak hem arroyoyu maç içinde 5 10 dakika maç içindeaktif dinlendirebiriz.zaten gordon varken bunu çok iyi yapıyordu ancak ergin hoca enderden bu katkıyı alamadı.pivotta ise dorseyi alırsak yine taş gibi takım oluruz.
Pocius ve Gelabale yabancı basında anlaşıldı olarak çıktı ve bu bahsettiğim kaynaklar yanılmayan kaynaklar. Ben zaten şu an transfer yapmadığımızı düşünmüyorum. Ama henüz açıklamıyoruz. O ikisini aldık bence. Aynı Kerem'le anlaşıp henüz açıklamadığımız gibi.
Dentmon mantıklı olabilir gerçekten. Forumda bu aralar Pullen revaçta beni tatmin etmez açıkçası.Şut üzerinde sayı buluyor. Dentmon çok daha komple;penetre,asist,şut....
Pocius ve Gelabale yabancı basında anlaşıldı olarak çıktı ve bu bahsettiğim kaynaklar yanılmayan kaynaklar. Ben zaten şu an transfer yapmadığımızı düşünmüyorum. Ama henüz açıklamıyoruz. O ikisini aldık bence. Aynı Kerem'le anlaşıp henüz açıklamadığımız gibi.
Sportando ise o kaynak, yanıldıkları durumlarda çok oluyor Furkan...