• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2014-2015 Sezonu Transfer Çalışmaları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan wotws
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:52
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mickael Gelabale düşüşte olan bir oyuncu zaten yaşı da genç değil böyle oyuncular 30 yaş üstünde düşüşe geçtiğinde yeniden yükselme trendi yakalayamazlar.
Bu yüzden Gelabale, önceki yıllar iyi bir oyuncu olsa da artık o formda değil. Bu yüzden 2. bir Hairston vakası yaşamamak için bu transferden uzak durmak gerekir.
Bertans gibi oyunculara yönelmek çok daha önemli.

Her şey bir tarafa şu Kinsey önerisini yapmayın. Süper yıldız bile olsa istemem bizim takımda.

Aroyyo-Nikolov-Kerem
Bo-Pocius-Sinan
Marko-Cenk-Gelabale
Erceg-Kerem G.
Lampe-Furkan

Mickael Gelabale düşüşte olan bir oyuncu zaten yaşı da genç değil böyle oyuncular 30 yaş üstünde düşüşe geçtiğinde yeniden yükselme trendi yakalayamazlar.
Bu yüzden Gelabale, önceki yıllar iyi bir oyuncu olsa da artık o formda değil. Bu yüzden 2. bir Hairston vakası yaşamamak için bu transferden uzak durmak gerekir.
Bertans gibi oyunculara yönelmek çok daha önemli.

İkinci Lakoviç vakası olur.

Cska Moskova, Nando De Colo'yu da almış. A.Jakson zor ama Jeremy Pargo düşünülmez mi? Cska da çok oynayamadı ama Maccabi sezonu çok iyiydi.

Gelabale'nin, yaşı ve yükselmesi ile ilgili eleştiriye saygı duyuyorum ama katılmıyorum. Bunun yaşla alakası yok bence. Oyuncunun işine duyduğu saygı ve basketbolu sevip ne kadar geri dönmek istediğine bağlı. Lakovic denmiş, evet Lakovic gibi kariyerinin son demlerinde gelip de zaten takımın potansiyeli belli ben de ortalama bir potansiyel koysam yeter diye düşünen bir zat geçti takımdan ama Gelabale'nin öyle olacağını düşünmüyorum. Yaş bitmişlik demek değil, tecrübe demektir. Bu tecrübeyi avantaja dönüştürebilirsin ya da işine saygın yoksa bu oyuna dönmek istemiyorsan yitip gidebilirsin. Ben özellikle Khimki'deki hedefsiz basketbolundan sonra yeniden Euroleague arenasına çıkacak Gelabale'nin vites yükselteceğini (eğer gelirse) ve özellikle Ergin Hoca'yla yeniden takımına bir şeyler katan bir oyuncu olacağını düşünüyorum.

Transferde sessiz ve derinden ilerliyoruz :) somut adım atılmıyor ve buda biraz bizi tedirginliğe yöneltti. Aslında 3.5 numaralar için isimler çıktı, Bertans, Maciulis, Gelabale, pivot içinde birçok aday çıktı, Lampe, Vougouikas, Maric, Bryant, Lawal, fakat combo guard için hiç isim düşmedi ortaya. Bana göre asıl sezonumuzu belirleyecek nokta, combo guard transferi olacaktır. Takımla ilgili tespitleri ve hedefleri alınacak combo guard belirler

Bütçe ile ilgili iki farklı yerden iki bilgi aldım.

ilki gene bu forum kullanıcısı olan bir kişinin duyduğu (duyduğu kişiyi de biliyorum) Bütçemiz Arroyo'nun masrafları haric 27 milyon TL iken 21 Milyon TL'ye indirilmiş. Bu, kulübün vereceği para tabii ki. Ama hoca için olumlu haber değil bu.

İkinci duyduğum haberi ben duydum. Kulübün basketbola ayırdığı para 5 milyon € ve bir bu kadar da sponsordan alınacak. Yani toplamda 10milyon € olacak Erkek basketbol bütçesi. KAdın basketbol bütçesi de 3 milyon € olacak. İkisi de gelişmeler sonrası kulağa mantıklı geliyor.

Bizim Ülker ve Efes ile yarışmak gibi bir şansımızın olmadığını öncelikli olarak anlamamız gerekiyor. Kadın basketbolda da böyle, Erkek basketbolda da. Ve KAdınlarda yaşanan başarının paraleli bir başarı yaşamak mümkün. Ama bunun için kadro mühendisliği iyi yapılmalı. Geçen sene başında kurulan kadroya bakıldığında ve sık sık "Jawai ve Gordon, Bonsu ve Malik yerine kadroda olsaydı F4 oynamamız büyük ihtimaldi. Şampiyonluk garantiydi!" diyebiliyorsak Ergin hoca bu kadro mühendisliğini iyi yapıyor demektir. Pota altı hocanın en çok zorlanacağı bölge olacak kuşkusuz. Bakalım Ergin hocaya ve yarattığı sinerjiye güveniyoruz. Bİz zaten salonda olacağız Hocanın ve takımın arkasında.

Transfer için artık konuşmama kararı aldım. Benim bildiklerimin aynısını bilen arkadaşlar var onlar anlatırsa bilmem

Varsın bu sene de boşa geçsin

Ergin Ataman'ın BJK'den ayrılmasında birinci neden bütçe küçülmesi olduğu için bizden de ayrılabilir. Hadi zengin Galatasaraylılar öyle kongrede başarı gelince alkışlamakla olmuyor.

Ergin Ataman'ın BJK'den ayrılmasında birinci neden bütçe küçülmesi olduğu için bizden de ayrılabilir. Hadi zengin Galatasaraylılar öyle kongrede başarı gelince alkışlamakla olmuyor.

Ne oldu şubeyi mi kapatıyoruz?

Yok başkan sahte 17 haziran duruşu ile taraftarın gazını alıp küçülmeye gidiyor.

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk

Gaza siz gelmişsiniz bence. FFP durumları ortadayken bunun olacağı belliydi zaten. Yanlış anlamayın ama hayal dünyasında olan hayal kırıklığına uğruyor.

Bahsedilen 10m € oyuncu bütçesi de gayet iyi. Tabi insanlar Spanoulis, Zaza, Langford gibi hayalle kurunca(birde hepsini aynı takımda) hayal edip gerçekle yüzleşince sizin gibi kapanıyoruz zannediyorlar.

Gaza siz gelmişsiniz bence. FFP durumları ortadayken bunun olacağı belliydi zaten. Yanlış anlamayın ama hayal dünyasında olan hayal kırıklığına uğruyor.

Bahsedilen 10m € oyuncu bütçesi de gayet iyi. Tabi insanlar Spanoulis, Zaza, Langford gibi hayalle kurunca(birde hepsini aynı takımda) hayal edip gerçekle yüzleşince sizin gibi kapanıyoruz zannediyorlar.

yarısını 4 oyuncuya bağlarsan pek de iyi değil.

FFP Futbol AŞ. yi ilgilendirir. UEFA senin basketbola ne harcadığını sormuyor futbol gelirinden oraya aktarma yapma diyor ya da oradan futbola.

Bu sebeple FFP tamamen yalan bir bahane. Aynı Aysal elli tane röportaj verip daha güçlü olacağız dedi. Tamam fülker ve Efes bütçesi elbette olmaz ama bu bütçede olmaz. Ya da en başından ekonomik sıkıntı var en fazla bu kadar harcarız diyeceksin. Mali Kurul'da bütçe 40 milyon tl de. 18 milyon dolar sonra revize edip 30 milyon tl'ye düşür ki 13,5 milyon dolar ve en sonunda bunu sponsor dahil de.

Camianın zenginleri bizans oyunları peşinde koşsun ancak.

Şu konuda katılıyorum, kimsenin zaten büyüme beklentisi yoktu. Bizi bu beklentiye başkan itti. Asacaz kesecez şöyle yapıcaz böyle yapıcaz diye açıklama yaparsan, tabii ki taraftarın beklentileri yükselir. Çıkıp adam gibi şubenin borçları çok yüksek bunları toparlayana kadar yüksek bütçeler ayıramayacağız, ama son iki seneyi gören taraftarımız şüphe etmesin yine savaşan bir takım yaratacağız açıklamaları yapsa taraftar arkasında dururdu. Ha tabi bir de amatör şubelerde yönetim sıkıntısı var. Bence Galatasaray gibi bir kulüp basketbola daha fazla sponsor bulabilmeli. Markayı kullanamıyolar bence.

yarısını 4 oyuncuya bağlarsan pek de iyi değil.

FFP Futbol AŞ. yi ilgilendirir. UEFA senin basketbola ne harcadığını sormuyor futbol gelirinden oraya aktarma yapma diyor ya da oradan futbola.

Bu sebeple FFP tamamen yalan bir bahane. Aynı Aysal elli tane röportaj verip daha güçlü olacağız dedi. Tamam fülker ve Efes bütçesi elbette olmaz ama bu bütçede olmaz. Ya da en başından ekonomik sıkıntı var en fazla bu kadar harcarız diyeceksin. Mali Kurul'da bütçe 40 milyon tl de. 18 milyon dolar sonra revize edip 30 milyon tl'ye düşür ki 13,5 milyon dolar ve en sonunda bunu sponsor dahil de.

Camianın zenginleri bizans oyunları peşinde koşsun ancak.

Ağzınızdan Nisan ayındaki bütçe düşmüyor ama artık o olmadığını kabul et yahu :)

FFP futbolu ilgilendiri evet. Peki senin amatörlere aktardığın para nereden geliyor? Gökten zembille mi iniyor? Yoksa aldığımız kombine, forma ve ürünlerle biz mi karşılıyoruz? Kulübün bir şekilde denge kurması gerekiyor ki en büyük gelir kaynağında sekteye uğramasın.

Sana katıldığım yer başkanın geçekçi yaklaşmayıp insanları boşa büyük beklentilere sokması. Yoksa Perşembenin gelişi çarşambadan bellidir misali amatör şubelerde ki bu tasarruf geçen seneden bağıra bağıra geldi.

Yarısını 4 oyuncuya bağladığımız bütçenin diğer yarısını 6 oyuncuya bağlayarak yine çok sağlam kadro kurarız. Sıkıntı yaşayacağımız en son konu kadro kurmak olur. Gönlümüzü ferah tutalım o konuda.

Konuşulacaksa da erkek takımı değil kadın takımı konuşulmalı!!!

Son olarak ne zaman gördük ki Galatasaray zenginlerini hala medet umuyoruz..

forum yine yangın yeri :)
her sene transfer geç kaldı, kimi alıcaz muhabbeti
ben ergin hocaya inanıyorum
yine zirveyi zorlayacak bir takım kurucaz
biraz daha sabırlı olmak gerek

Herkes halkın takımıyız diyor ama halkın takımı biziz,zenginlerimiz ne yapıyor kulüp için ? Digerleri zenginlerin takımı,para yagdırıyor zenginleri kulüplerine

Şu ülkede Gs basket takımına sponsor olacak tek zengin Galatasaray'lı yok demek ki !

Herkes halkın takımıyız diyor ama halkın takımı biziz,zenginlerimiz ne yapıyor kulüp için ? Digerleri zenginlerin takımı,para yagdırıyor zenginleri kulüplerine

Şu ülkede Gs basket takımına sponsor olacak tek zengin Galatasaray'lı yok demek ki !

Onlar kongrede istemedikleri kişinin ayağını kaydırmak için Ali Cengiz oyunları peşindeler.

İnan abileri ne isterse o.

Arkadaşlar pivot bölgesi için Justin Hamilton düşünülemez mi acaba? Yaz liginde iki maç sonunda 27,5 dakika 14 sayı 9 ribaund ile oynuyor. 23 yaşında, iki yıl önce 45. sıra seçimi. Beyaz Amerikalı uzun. Hırvat kökeni de var yanlış bilmiyorsam. Atletik özellikleri çok iyi değil, savunması ile ilgili pek bir bilgim yok ancak hücum repertuarı çok geniş. Fundemantalı çok iyi, pivot hareketlerini çok iyi yapıyor, orta mesafe ve uzak mesafe şutu da var. Hücum olarak tam aradığımız adam. Çok büyük paralar isteyeceğini de sanmıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri