• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2014-2015 Sezonu Transfer Çalışmaları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan wotws
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:52
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kadın takımı bu sene 3 kupayı yönetime rağmen kazanmıştır.Bu başarıdan yönetime en ufak pay biçmek Işılın , Sanchonun terine emeğine ayıp

F8 de her maç her maç acaba dar rotasyondan dolayı son periyot fark ne kadar azalacak diye sakallarımı yoldum. Ayaklar gitmiyordu . Eğer o final kaybedilseydi sorumlusu tamamen yönetimdi.

Kızların başarısına beklemiyorduk diyen yönetimin mi başarıda payı var? Ekrem Hoca ve kızların inancı olmasa o başarı çok zor gelirdi! Erkeklerde de baktığın zaman TOP 8'deki takımlardan kadro olarak çok gerideydik. Ergin Hoca-taraftar ve takım kimyası oturmuş bir takımla onu da becerdik. Arroyo sakatlanmasa Barça'yı da titretiyorduk. Bunlarda yönetimin payı da başarısı da yok. Başka bir takımda mesela Obradovic ve Fener taraftarıyla Galatasaray gruplardan çıkamazdı!

Kardeşim fikirlerim doğrultusunda sana hiçbir konuda katılmıyorum..Zaten söylediklerinde benim soruma cevap değil..Benim konu başlıklarımın hiçbiri içinde sportif başarı yok...Bu şekilde başarıda kazanırsın ama başarı gelir geçer oyuncu alıp satmakla devamlılık olmaz...UEFA şampiyonu olduktan sonra 10 sene ne sıkıntılar çektik hatırlarsın...Uzun bir konu sabaha kadar tartışsak bitmez...Ama bence sen benim ne demek istediğimi çok iyi biliyorsun...Toplam Borç futbolculara önümüzdeki senelerde olanla birlikte 1 Milyar 200 Bin TL..Reel Borç 700 Milyona yakın...Aysal gidince bu bütçeleri döndürecek adam yok...Bahsettiğim gibi de oyuncu alımı satımı dışında hiçbir kurumsal faaliyet yok, o yönde bir çalışma olmadığıda çok net...Ama sana saygı duyuyorum; samimiyetin, mücadelen, bir kavgan, kendine göre doğru yada yanlış sebeplerin, ortaya koyduğun düşüncelerin var...Senin kadar bu şube yönetimini savunacak bir yüzü olmayan, halkla ilişkileriden, kurumsallıktan uzak bir şubeden bahsediyorum ben...Bu konularda ışıklar olsa burada olan çok büyük çoğunluk bütçemize uymadı diye Marko'nun gönderilmesine laf söylemez, renktaş kardeşlerini bu kadar küçümseme...Sorun ilgisizlik, projesizlik, belirsizlik, kriz yönetememe ve inandırıcı yüzlerin olmaması...Işıl gibi Marko gibi yürekten oynayan oyuncuların kayıpları artık bu sebeplerin feryat figan anları...

Hocam siz bence Türkiye gerçeklerini unutarak yazıyorsunuz.Bu ülkede hiç bir zaman kalıcı projeler başarılı olmadı.Çünkü küçümseme dediğiniz o renktaşlarım en ufak bir sportif başarısızlıkta kelle istiyorlar.Ayrıca ülkemizdeki sportif rekabet de kalıcı projeleri uygulamaya, kurumsal yapılara geçmeye pek müsait değil.UEFA Kupasından sonra ne oldu diyorsunuz.Şahsi fikrim ne olduğu çok da umurumda değil.Doğru büyük bir borç oldu.Peki değmez miydi buna? Çünkü bu tarz bir başarı bu ülke şartlarında başarılabilecek en üst seviye.110 yıllık ülke futbolunda bir kez başarıldı.Ayrıca UEFA'nın ardından gelen 10 yıllık süreçte de hiç bir zaman rekabet anlamında rakibimizin gerisine düşmedik ve kazandığımız tarihi başarı,sportif anlamdaki büyük üstünlüğümüz olarak yanımıza kar kaldı.Bir şeyleri başarmak istiyorsan bir şeylerden feragat etmelisin.

Sizi kesinlikle anlıyorum, bunlarla yetinmiyor daha kalıcı oluşumları, zirveye çıkıldığında orada tutnulabilecek başarılı projeleri istiyorsunuz.Ama diyorum ya ülke gerçeklerini unutuyorsunuz.Bu ülkede Lucescular falan başarısız diye kovuldu.Bence yetinmeyi bilmelisiniz.Malesef bahsettiğiniz kurumsal oluşumların bu ülkede yeri yok.Çünkü burada başarıya endeksli bir düzen var

Kızların başarısına beklemiyorduk diyen yönetimin mi başarıda payı var? Ekrem Hoca ve kızların inancı olmasa o başarı çok zor gelirdi! Erkeklerde de baktığın zaman TOP 8'deki takımlardan kadro olarak çok gerideydik. Ergin Hoca-taraftar ve takım kimyası oturmuş bir takımla onu da becerdik. Arroyo sakatlanmasa Barça'yı da titretiyorduk. Bunlarda yönetimin payı da başarısı da yok. Başka bir takımda mesela Obradovic ve Fener taraftarıyla Galatasaray gruplardan çıkamazdı!

O bahsettiğin Ergin hocayı Mahmuti'yi yollayıp büyük eleştiriler alarak takımın başına getiren sen miydin?

Işıl Alben gibi yaşayan en büyük Galatasaray Efsanelerinden biri sezon ortası başka bir kulüp ile protokol imzalamak zorunda hissediyor kendisini ama yönetim başarılı.Hadi ordan..

Burada bazı arkadaşlar ısrarla alınan sonuçlarda yönetimin hiçbir etkisi olmadığını oyuncuların gökten zembille abdi ipekçi arenaya indiğini falan söyleyip duruyor. Ne gareziniz varmış arkadaş. Daha birkaç yıl önce utancından Galatasaray basketbol takımının maçlarını takip edemiyordun. Bu takım geçen sene şampiyon oldu. Bu sene top8 ve final oynadı. İnsaf!

O bahsettiğin Ergin hocayı Mahmuti'yi yollayıp büyük eleştiriler alarak takımın başına getiren sen miydin?

Hocayı getirdiler eyvallah ama sonra hocanın başarılı olması için çok fazla etkileri mi oldu? Sen böyle düz kafayla devam edersen, o zaman bu yönetimi seçen üyelere palket verelim. İki senedir hem kadın hem erkek basketbol takımı türlü badirelerle uğraşıyor ama bunlara rağmen iki şube de koçların ve oyuncuların büyük fedakarlıklarıyla ayakta. Yönetim naptı bu aşamada? Hiç. Her maçta takımı yalnız bırakan onlar değil miydi? Kaç maçına gelmiş yönetim? Vitrin maçlarına gelmekle yönetici olunmuyor. Geçicen bunu. Yok Ergin Hoca'yı geitrmiş. İyi Ergin Hoca'yı getirdi diye sonra yedikleri haltları halı altına süpürelim. Bakış açını geliştir, at gözlüğünü çıkar.

Arif Kızılyalın'ın dediğine inandım ilk baş fakat kaynağım şube içinde diyince birden inanasım kaçtı. Bilmem anlatabildim mi :)

F8 de her maç her maç acaba dar rotasyondan dolayı son periyot fark ne kadar azalacak diye sakallarımı yoldum. Ayaklar gitmiyordu . Eğer o final kaybedilseydi sorumlusu tamamen yönetimdi.

40 dakika süre aldı takımda çoğu oyuncu çoğu maç yönetim başarılı çok iyi kondisyonerler tutmuş (!)

Burada bazı arkadaşlar ısrarla alınan sonuçlarda yönetimin hiçbir etkisi olmadığını oyuncuların gökten zembille abdi ipekçi arenaya indiğini falan söyleyip duruyor. Ne gareziniz varmış arkadaş. Daha birkaç yıl önce utancından Galatasaray basketbol takımının maçlarını takip edemiyordun. Bu takım geçen sene şampiyon oldu. Bu sene top8 ve final oynadı. İnsaf!
Ben Play-out oynadığında da izledim bu takımı 10 yaşında Mahmudi ile El rüyası yaşarken de Ataman ile Şampiyonluk yaşarken de Cem Akdağ ile sahaya yürek koyarken de Allah'a şükü hiçbir sezon da utanmadım Butakımı buraya getiren insanlar kronolojik sıra ile ; Cem Akdağ,Hakan Üstünberk,Mahmudi,Ergin Atamandır ÜA değil

Hocayı getirdiler eyvallah ama sonra hocanın başarılı olması için çok fazla etkileri mi oldu? Sen böyle düz kafayla devam edersen, o zaman bu yönetimi seçen üyelere palket verelim. İki senedir hem kadın hem erkek basketbol takımı türlü badirelerle uğraşıyor ama bunlara rağmen iki şube de koçların ve oyuncuların büyük fedakarlıklarıyla ayakta. Yönetim naptı bu aşamada? Hiç. Her maçta takımı yalnız bırakan onlar değil miydi? Kaç maçına gelmiş yönetim? Vitrin maçlarına gelmekle yönetici olunmuyor. Geçicen bunu. Yok Ergin Hoca'yı geitrmiş. İyi Ergin Hoca'yı getirdi diye sonra yedikleri haltları halı altına süpürelim. Bakış açını geliştir, at gözlüğünü çıkar.

Sezon ortasındaki sakatlılarda bütçeyi aşıp Ataman'ın istediklerini karşılayan kimdi?Açıklarsan sevinirim.Kaldı ki Ataman bile teşekkür etti yönetime.Bu sene sponsor olmazsa bile bütçe 10 milyon euronun altında olmayacak diyen kim?(kaldı ki eurolegue'de bir çok takım bu paranın altında bütçeyle oynuyor)

Yahu şu bizim erkek ve bayan basketbol takımı bu yönetimden önce neredeydi, nasıl başarıları vardı bir anlatın da bilelim.Gören de diyecek Aysal dan önce başkan Fiorentino Perezdi.Aysal gidince de Enrico Cerezo gelecek muhtemelen

Olay sadece Marko'nun gitmesi değil.

- Olay samimiyetine inandığımız "17 Haziran Duruşu"ndan sonra "şube kapatmayacağız, aksine güçlenerek devam edeceğiz" açıklamalarından sonra sessiz kalınması..

- Olay kadın basketbolunun efsane sezonundan sonra "kadroyu dağıtmayacağız" söylemlerinin yerine getirilmemesi. Yıldızımız Alba'dan gidişinden sonra takımın kaptanı, herşeyi, GS sevgisi gözlerinden okunan Işıl'ın da tutulamaması ve üstüne utanmadan son söz Işıl'da diye yalanlar atılması..

- Olay Murat Özyer denen şahsın artık yeter dedirten beceriksizlikleri! Whalen olayı, İlkan olayı, takımlarımız göz göre göre doğranırken, kulübün hakkını savunmak yerine sessiz kalıp tweet atması..

- Olay GS'de forma giyeceğine şükretmesi gereken Hajrovic denen sıradan bir futbolcunun bile parasını alamadığı gerekçesiyle GS yönetimine dava açması ve haklı bulunması..

Ve daha bir sürü...

Olayın iki boyutu var bana göre.

Birincisi Ergin Ataman-Lütfi Arıboğan-Ünal Aysal hattı. Ergin hocanın demeçlerinden anladığım kadarıyla özellikle sezon ortası bütçe ayırma konusunda Lütfi Arıboğan ve Ünal Aysal'ın yardımı hocayı çok rahatlatmış. (İlginç bir noktadır hocanın doğrudan Arıboğan ve Aysal'a teşekkür etmesi, Özyer'i es geçmiştir okuduğum röportajlarında) Marko da bu sayede geldi zaten, Hawkins'in yerine.

İkincisi de Murat Özyer. Daha önce de yazmıştım ne gibi zararlara sebep olduğunu, gece gece kafa şişirmeyeyim tekrardan.

Yönetim hem takdir edilecek hem de eleştirilecek şeyler yaptı iki sezonda. (Arıboğan-Aysal ikilisi de denebilir) Yani ne siyah ne de bembeyaz. Ama Murat özyer'in katkısı nedir, ne işe yaramıştır, büyük muamma. Hatta muamma da değil artık, külliyen zarar. Whalen kaka, Şaziye pis, Marko paragöz bi Murat Özyer haklı.

Başkanın şubenin başına daha "dediğim dedik" birini geçirememesi ve hala Özyer'e göz yumması hatalı olduğu taraf bence...

Ben Play-out oynadığında da izledim bu takımı 10 yaşında Mahmudi ile El rüyası yaşarken de Ataman ile Şampiyonluk yaşarken de Cem Akdağ ile sahaya yürek koyarken de Allah'a şükü hiçbir sezon da utanmadım Butakımı buraya getiren insanlar kronolojik sıra ile ; Cem Akdağ,Hakan Üstünberk,Mahmudi,Ergin Atamandır ÜA değil
Sen izlemişsen eyvallah kardeşim ben de izledim. Herhalde orada kastedileni anlamışsındır. Hatta rahmetli başkan tribündeydi. Tekelspor maçıydı galiba. Kümede kaldığımıza sevinmiştik. Biraz da geçmişi düşünüp incelemekte fayda var.

40 dakika süre aldı takımda çoğu oyuncu çoğu maç yönetim başarılı çok iyi kondisyonerler tutmuş (!)

Yönetim basketbola yatırım yaptı.Yönetim markalaşma adına Avrupayla olan bağımızı güçlendirdi futbolda da basketbolda da. Sonuçta A Lisansı içi en çok uğraşan yönetim belki de.

Ünal Aysal başarı endeksli ve işine duygularını fazla katmayan birisi. Bayan basketbol ilk sene şampiyonluk gelmeyince başarısız adledip küçülmeye gittik , aksine bu sene başarı geldi. Ancak o takımda Sancho ve Alba gibi Avrupanın en değerli oyuncuları vardı ,aynı şey erkek takımı için geçerli değil. Geçen sene erkek takımıyla iyi bir başarı yakaladık , arkadaşlar pek değinmiyor ama Top16 daki kura şansımız görmezden gelincek gibi değildi.

Yönetimin iyi yaptığı şeyler elbette var ama 17Haziran da bir duruş sergileyip laf ağızdan bir kere çıktıysa, o zaman bütçe konusunda ve daha birçok konuda da medya önünde ağızdan çıkan herşey yapılacak. Nası olsa futbol kadar eleştiri yok,futbol kadar göz önünde değil diye medyaya öyle konusup dönüp şimdi şu duruma girmek ; omurgasızlıktır.

Sen izlemişsen eyvallah kardeşim ben de izledim. Herhalde orada kastedileni anlamışsındır. Hatta rahmetli başkan tribündeydi. Tekelspor maçıydı galiba. Kümede kaldığımıza sevinmiştik. Biraz da geçmişi düşünüp incelemekte fayda var.

Ünal Aysalın da yaptıkları vardır özellikle Ergin Atamanı getirdikten sonra ensesinde ki Mahmudi kılıcı nedeniyle fazlasıyla bütçe olarak destek çıktı ama bu saydığım isimler arasında esamesi okunmaz.Özellikle kadın takımına destek değil köstek oldu her anlamda.

@arifkizilyalin marko kaldı diyor.

Transfer beklemekten vazgectik marko ve cenkin kalmasina sukreder hale geldik, sonumuz hayrola... kadin takimindan umudu kesmistik bari erkek takimina biraz sahip ciksa yonetim.

Yönetimin Galatasaray'da Basketbol ve Voleybol takımlarına yarardan çok zararı olmuştur emin olun, neymiş ondan öncekiler ne yapmış, öncekilerin birşey yapmaması bu yönetimin yaptığı hataların üstünü örtmez, başralılı hiç kılmaz, Galatasaray Spor kulubüdür ve bu yönetim bunun bilincinde değildir...

Renktaşlar;birbirimizi kırmadan görüşlerimizi aktaralım,İpekçi'de deliler gibi ellerimiz birbirimizin omuzunda tezahürat yaparken burada niye kapışıyoruz ki?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri