Kardeşim fikirlerim doğrultusunda sana hiçbir konuda katılmıyorum..Zaten söylediklerinde benim soruma cevap değil..Benim konu başlıklarımın hiçbiri içinde sportif başarı yok...Bu şekilde başarıda kazanırsın ama başarı gelir geçer oyuncu alıp satmakla devamlılık olmaz...UEFA şampiyonu olduktan sonra 10 sene ne sıkıntılar çektik hatırlarsın...Uzun bir konu sabaha kadar tartışsak bitmez...Ama bence sen benim ne demek istediğimi çok iyi biliyorsun...Toplam Borç futbolculara önümüzdeki senelerde olanla birlikte 1 Milyar 200 Bin TL..Reel Borç 700 Milyona yakın...Aysal gidince bu bütçeleri döndürecek adam yok...Bahsettiğim gibi de oyuncu alımı satımı dışında hiçbir kurumsal faaliyet yok, o yönde bir çalışma olmadığıda çok net...Ama sana saygı duyuyorum; samimiyetin, mücadelen, bir kavgan, kendine göre doğru yada yanlış sebeplerin, ortaya koyduğun düşüncelerin var...Senin kadar bu şube yönetimini savunacak bir yüzü olmayan, halkla ilişkileriden, kurumsallıktan uzak bir şubeden bahsediyorum ben...Bu konularda ışıklar olsa burada olan çok büyük çoğunluk bütçemize uymadı diye Marko'nun gönderilmesine laf söylemez, renktaş kardeşlerini bu kadar küçümseme...Sorun ilgisizlik, projesizlik, belirsizlik, kriz yönetememe ve inandırıcı yüzlerin olmaması...Işıl gibi Marko gibi yürekten oynayan oyuncuların kayıpları artık bu sebeplerin feryat figan anları...