• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2014-2015 Sezonu Transfer Çalışmaları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan wotws
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:52
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hocam siz bence Türkiye gerçeklerini unutarak yazıyorsunuz.Bu ülkede hiç bir zaman kalıcı projeler başarılı olmadı.Çünkü küçümseme dediğiniz o renktaşlarım en ufak bir sportif başarısızlıkta kelle istiyorlar.Ayrıca ülkemizdeki sportif rekabet de kalıcı projeleri uygulamaya, kurumsal yapılara geçmeye pek müsait değil.UEFA Kupasından sonra ne oldu diyorsunuz.Şahsi fikrim ne olduğu çok da umurumda değil.Doğru büyük bir borç oldu.Peki değmez miydi buna? Çünkü bu tarz bir başarı bu ülke şartlarında başarılabilecek en üst seviye.110 yıllık ülke futbolunda bir kez başarıldı.Ayrıca UEFA'nın ardından gelen 10 yıllık süreçte de hiç bir zaman rekabet anlamında rakibimizin gerisine düşmedik ve kazandığımız tarihi başarı,sportif anlamdaki büyük üstünlüğümüz olarak yanımıza kar kaldı.Bir şeyleri başarmak istiyorsan bir şeylerden feragat etmelisin.

Sizi kesinlikle anlıyorum, bunlarla yetinmiyor daha kalıcı oluşumları, zirveye çıkıldığında orada tutnulabilecek başarılı projeleri istiyorsunuz.Ama diyorum ya ülke gerçeklerini unutuyorsunuz.Bu ülkede Lucescular falan başarısız diye kovuldu.Bence yetinmeyi bilmelisiniz.Malesef bahsettiğiniz kurumsal oluşumların bu ülkede yeri yok.Çünkü burada başarıya endeksli bir düzen var

Bakalım kardeşim ben Türkiye'den fazla şey bekleyecek kadar romantik miyim yoksa bu zor döndürmeye başladığımız ekonominin ve kurumsallaşmadan uzak yapının bizi çok kötü günlere götürebileceğini mi öngörüyorum zaman ortaya çıkaracak (Özellikle amatör şubeler büyük zararlar görebilir bu işlerden)...Umarım yönetim doğru işler yapıyordur ve ben yanılırım...Allah ömür verirse buralardayız nasılsa, tartışmaya giriştiğimiz konu çok geniş ve bol bol konuşuruz daha...

Beyler sakin olun saat gecenin 2si ve bu şubeyi yönetenler şu an fosur fosur uyurken siz şu an burada kafa patlatıyorsunuz. Sırf bu yüzden bile birbirinize saygı göstermeniz doğru olandır. Değmez şurada birbirinizi kırdığınıza.

Geldiğinde burun büktüğümüz adamlara,giderken ilah gibi davranmakdan nezaman vazgecicez bilemiyorum.

Marko`yu elde tutamıyorsak bence paradan çok Hocanın Milli takıma yoğunlaşması vede Basiretsiz Murat Özyerin şubede olşudur.

Bu Marco Çocugu doğduğunda maça çıkmak isteyen takımı benımseyen bir adam ,Hoca ise daha asilce bir duruş sergileyerek maçı boşver çocuğunun yanına git demiş marco`yu gürcistana yollamıstı.

Ben Marco olayında paradan çok samimiyetsizlik vede Marco `yu sıradan bir oyuncu tutumu sergilediklerini düşünüyorum şubenin ,Hoca milli takımda olduğu için;Bunu yapan şahsiyet`de belli sölemeye gerek yok herseyin içine ...ıçmakla meşhur insan.

Tamamen kendi Düşüncem Duyum felan değil

Hocaya bugün isyan edercesine Murat Özyer vede Şubeye el atması için yazdım .Benim lafımla olmamıştır tabiki ama Şubeyı Taraftarların çok sıkı takip ettiğini bu zamanlarda görmüstür umarım.

Arif Kızılayın Haberine göre Hoca bastırmıs Marco kalmış.Bu haber doğru ise 7 8 sayfa önce yazdığım konu ile alakalı fikrim doğru cıktı.

Rahatsızlıktan dolayı kusura bakmayın ahâli.. İnşallah transfer olur da bundan sonra olması gerektiği gibi sadece transferi konuşuruz bol bol :)

Markoyla sozlesme imzalamama fikri kimindi peki neticede ataman bastirmasa 250 bin icin gidiyordu adam. Aribogan olmadigina gore bununda altindan ozyer cikar.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Bakalım kardeşim ben Türkiye'den fazla şey bekleyecek kadar romantik miyim yoksa bu zor döndürmeye başladığımız ekonominin ve kurumsallaşmadan uzak yapının bizi çok kötü günlere götürebileceğini mi öngörüyorum zaman ortaya çıkaracak (Özellikle amatör şubeler büyük zararlar görebilir bu işlerden)...Umarım yönetim doğru işler yapıyordur ve ben yanılırım...Allah ömür verirse buralardayız nasılsa, tartışmaya giriştiğimiz konu çok geniş ve bol bol konuşuruz daha...

Hocam 100 yıllık ülke sporunda bahsettiğiniz kurumsal yapıya her hangi bir örnek çıkmaması benim fikrimin çıkış noktası.Maddi kaygılarınız konusunda haklısınız ancak siz de biliyorsunuz spor bu ülkenin en önemli afyonu.Vergiler affedilir, devlet yardım da bulunur, büyük kulüpler maddi anlamda bir şekilde ayakta bırakılır.Bu zamana kadar bu devran hep bu şekilde dönmüştür.

Yoksa kim istemez ki sizin bahsettiğiniz gibi kurumsal ve sürekli zirveye oynayacak bir oluşumu?Umarım sizin bahsettiğiniz yapıyı bir gün Galatasaray'da görürüm, ancak pek ihtimal vermiyorum

Bakın çoğumuzun atladığı bir konu var. Beklentiyi yükselten biz değiliz. Yönetim. Biz Rochestie varken de salondaydık, Arroyo varken de, yarın başkası gelir biz yine salonda oluruz. Ama hırslandık büyüyeceğiz. bunu bunu yapacağız diyorsan, sözünün arkasında duracaksın.

Evet yönetim Ergin Ataman'ı getirerek ne kadar tepki çekeceğini bilse de başarıya ulaşmak istediğini gösterdi. Nitekim oldu da. Ekstra bütçe yaratıldı, sezon ortasında buy out ödenip oyuncu alındı en sonunda şampiyon olduk. Kim kazandı. Galatasaray kazandı. Yönetimi de tebrik ettik.

Galatasaray Türkiye'nin en büyük kulübü diyorsa kendine zirveye çıkmakla yetinmeyecek o zirvede kalacak.

Burda Murat Özyer'i eleştirmek anlamsız. Beni bilen bilir ne kadar eleştirdiğimi. Ama olmayan parayı oyuncuya teklif etmek gibi bir şansı yok. Furkan olayı ayrı.

Sabretmeyi bilmiyoruz. Ateş olmayan yerden Orman yangını çıkartıyoruz. Mayıs ayında FB, Furkan'la ilgileniyor haberleri çıkınca herkes başlamadı mı burda "furkan giderse şubeyi kapatın, furkan giderse şunu yapın, siz de gidin diye" sabretseydik, belki de daha az paraya imzalayacaktık ama hemen tehditler savuruyoruz. Niye? ha Furkan'ın kafasında gitmek olsaydı giderdi.

Tepki olacaksa Markoishvili'nin gidişine değil, şubenin gidişine koyulmalı. Tamam Markoishvili bu takımın en önemli 2 oyuncusundan biri ancak yeri dolar. Planlamanı düzgün yaparsan dolar. Olympiakos nasıl K-Pap'ın yerini Lojeski ile doldurdu. Sen de doldurursun. Ama Planlaman olacak.

Gelelim Özyer'in eleştirilecek kısmına. Twitter hesabından resmi site gibi bilgi verip çekiliyor, kendine yönetilen sorulara yanıt vermiyor, ama kendini öven mention'u da rt'lemeyi biliyor. Benim sevmediğim olay bu. İnsanların kafası soru işareti kaynıyor. Ama bu soru işaretlerini kaldıracak bir tane yetkili bulamıyoruz. Sessiziz diye transfer yapılmıyor sanmayın diyor ama ortada duyumdan öte hiçbir şey yok.

Bizim hatalarımız da yok değil. Gerek kadın, gerek erkek şubeleri sezon başından sonuna kadar yalnızları oynadı. Bu bi gerçek. Acaba Euroleague'i kazanmasak Işıl'ın gidişine bu kadar tepki olur muydu? Olmazdı. Çünkü başarı odaklıyız. Başarıya giden yolda yokuz ama başarı olduğunda varız. Ekrem Hoca "7 bilet satıldığını öğrendiğimde bırakıp gitmek istediğim" dediğinde 2 gün boyunca bu cümle döndü durdu aklımda. Elimden geldiğince her maça gitmeme rağmen. Varsın işin boyutunu siz düşünün. Ne olurdu bu takım sezon başından beri 1-2 bin kişiye oynasa da, yalnız olmadığını hissetse?

Piyasada hala alınacak oyuncular var.

Çok uzatmak istemiyorum. Herkes birilerini istifaya çağrıyor. Kimse yapıcı değil, herkes yıkıcı. İşin ucunda günahsız iki kişi var. Biri Ekrem Memnun, diğeri de Ergin Ataman.

Furkan Özyer`i Para konusunda eleştiren yokki.Adam Basketbolun B`sini bilmiyor,Transfer işlerini bu herife vermek en büyük hata bu adam evine ekmek alamaz okadar kapasitesi yok,Koskoca şubeyi yönetiyor,nasıl yönetiyor? Gs Lisesinden Mezun Abilerin bir kısmı vede Lütfi abisi kıyak geçiyor.

Murat Özyer bugün şubeyi bıraksın sen yada ben Başında dursak daha başarılı oluruz.Twetter`dan Şubeyi takip etmeyiz hassas dönemdeki bayanlar gibi taraftara trip atmayız.

Hocam 100 yıllık ülke sporunda bahsettiğiniz kurumsal yapıya her hangi bir örnek çıkmaması benim fikrimin çıkış noktası.Maddi kaygılarınız konusunda haklısınız ancak siz de biliyorsunuz spor bu ülkenin en önemli afyonu.Vergiler affedilir, devlet yardım da bulunur, büyük kulüpler maddi anlamda bir şekilde ayakta bırakılır.Bu zamana kadar bu devran hep bu şekilde dönmüştür.

Yoksa kim istemez ki sizin bahsettiğiniz gibi kurumsal ve sürekli zirveye oynayacak bir oluşumu?Umarım sizin bahsettiğiniz yapıyı bir gün Galatasaray'da görürüm, ancak pek ihtimal vermiyorum

Burak, ben Hawkins'e Fenerbahçeden fazla bonservis ödenmiş , bir sürü oyuncu alınmış sakatlıklardan sonra falan hiçbirine birşey söylemiyorum....

1)Ben hukukçuyum bu kadar insan vatandaşlık kazanırken Nikolov çocukken gelmiş buraya nasıl vatandaşlık kazanmaz...
2)Galatasaray gibi bir kulüp böyle bir ivme yakalamış, kaç senedir bir sponsor bulamamışsın buraya..8 Temmuz olmuş sponsorun belli değil..Bütçen belli değil...Oyuncularını kaybetme noktasına getirmiş bu belirsizlik
3)Federasyonda hiçbir lobi faaliyeti yapamamışsın, sirin gözükeceğim diye pasta kesmişssin yemekler yemişssin, sonunda alay eder gibi işler yapmışlar sana karşı,
4)Maçtan çekilmeye varacak kadar restler çekmişsin, sonrasında bu durumu değiştirecek ne adım atmışsın
5)Bayan takımındaki oyuncu kayıpları
6)Salon yapıcam demişsin hiçbir şey yok ortadaa..

Daha çok şey sayabilirim ama geç oldu..Bunlar önemli değil olur planlar tutmaz...Ya arkadaş senin şurada yönetimin eylemlerini savunacak kadar bir adam olmaması idari açıdan ne kadar başarısız bir yönetim olduğunu göstermiyor mu sana...Kurumsallıktan kastım bu..Belirli bir bütçen olur herkes bilir nedir bu mesela 47 milyon yazdılar projeksiyonda odur..Taraftarın sevdiği bir şube yöneticin olur...İki tane gazetecin olur medyayı kısmen kontrol edersin...Yani o kadar çok şey varki...Çok basit şeyler yani söylediğim 100 yıldır yapılmamış birşeyden bahsetmiyorum...Bu kadar spekülasyona sebebiyet veren burada duyduğunu söyleyen ya da kafasına göre kadro yapan arkadaşlar değilki....Bu noktada idari eleştirileri kısmende olsa aklı selim gereği kabul etmek zorundasın yani...İyiler hep iyi kötüler hep kötü değil bu hayatta...İyidir ya da kötüdür taraftarça bu kadar sevilmeyen Murat Özyerin şu şubenin başında kalması bile fiyaskodur yani...

Furkan Özyer`i Para konusunda eleştiren yokki.Adam Basketbolun B`sini bilmiyor,Transfer işlerini bu herife vermek en büyük hata bu adam evine ekmek alamaz okadar kapasitesi yok,Koskoca şubeyi yönetiyor,nasıl yönetiyor? Gs Lisesinden Mezun Abilerin bir kısmı vede Lütfi abisi kıyak geçiyor.

Murat Özyer bugün şubeyi bıraksın sen yada ben Başında dursak daha başarılı oluruz.Twetter`dan Şubeyi takip etmeyiz hassas dönemdeki bayanlar gibi taraftara trip atmayız.

Abi herkes için söylemiyorum zaten bir Markoishvili'yi bile tutamıyor istifa etsin diyenler var. Veya olmayan bir şeyi Özyer üzerinden gösterenler.

Şu transferler açıklansın da forum rahat bir nefes alsın artık.

Top16 daki kura şansımız görmezden gelincek gibi değildi. [/QUOTE' Alıntı:
Top 16daki kura şansı derken? Final 4 da sadece bizi eleyen Barca mı şans yapmayın.

Güzel abiler guzel kardesler.Mubarek ramazan ayinda birbirimizi kirmaya gunah almaya deymez.Takimda transfer olaylari guzel gitmiyor olabilir ama transfer dusuncelerimiz ve oyuncu fikirlerimizi yazarak forumun keyfini cikartmaya calismak daha guzel olur.

Abi herkes için söylemiyorum zaten bir markoishvili'yi bile tutamıyor istifa etsin diyenler var. Veya olmayan bir şeyi özyer üzerinden gösterenler.

Ben kendimi fikrimi söleyim Marko bu adamın Tavırlarından dolayı gidiyordur aradaki rakam cünkü ortası bulunucak bir rakam.Murat efendi Markoya önem vermesse markoda gider,Oyuncular imza atarlarken Klüp bana ne kadar inanıyor ,güveniyor, istiyor bunlara bakar.

Bazen para cok geride kalır imza için iki tebessum iki yanak sıkmak adamın gönlünü hoş eder.Gürcistan dediğin yer bizim Kültürümüzle aynı oda bizden.Albayrak neden futbolcular tarafından çok seviliyordu onları özel hissetiriyor ve güven veriyordu .

Haldun üstünel adam kimleri getirdi yüksek paralaramı ? hayır ikna kabiliyeti ile getirdi.

Murat Özyerde bunların %1 yok diyorumya, eve alişveriş yapmaya kalksa doğru düzgün yapıcak kapasite yok.

Ben kendimi fikrimi söleyim Marko bu adamın Tavırlarından dolayı gidiyordur aradaki rakam cünkü ortası bulunucak bir rakam.Murat efendi Markoya önem vermesse markoda gider,Oyuncular imza atarlarken Klüp bana ne kadar inanıyor ,güveniyor, istiyor bunlara bakar.

Olay zaten bu cümleden ibaret, Şaziye, Işıl, Whalen nasıl gittiyse, Marko da nasıl gidecekse hepsi bu yüzden oluyor. Şaziye ile anlaşıyosun sonra sezon sonu gelince paramız bu diyosun eski anlaştıklrı miktarın çok altında teklif yapıyosun kız da inat ediyor, sonra gitti Universite'de daha az paraya oynadı. Whalen aylarca para alamadı ama gene kalırdı eğer Özyer adam gibi ilgilense, parayı verebileceğinin güvencesini verse. Kız ihtar çekiyor aman yaa nolacak zaten bu kız kalır diye ilgilenmiyor bile. Işıl'a başka takımlarla görüşebilirsin bizim bütçemiz belli değil diyor 5-6 kez, sezon sonu seni ne pahasına olursa olsun tutmak istiyoruz küçülme de olsa senin etrafında takım kurmak istiyoruz diyemiyor, onu dese kalmaz mı sanki Işıl?

Marko ile 4-5 gün önce anlaşıldığını net şekilde biliyorum, sonra imza bir türlü gelmeyince adam güvenmedi heralde açıklama bulamıyorum gidişine. Aynı şekilde Arroyo ve Pocius ile anlaşıldı ama resmi imza ve açıklama gelmeden onlara da güvenmemek lazım anlaşıldı. Furkan'a o paraları verirken hocanın haberi bile yoktu, o paralara imzalamayın demişti kendisi ama dinlemedi Özyer. Ergin Ataman'ın bu adama karşı adeta savaşmak zorunda kalması üzücü olan.

Olay zaten bu cümleden ibaret, Şaziye, Işıl, Whalen nasıl gittiyse, Marko da nasıl gidecekse hepsi bu yüzden oluyor. Şaziye ile anlaşıyosun sonra sezon sonu gelince paramız bu diyosun eski anlaştıklrı miktarın çok altında teklif yapıyosun kız da inat ediyor, sonra gitti Universite'de daha az paraya oynadı. Whalen aylarca para alamadı ama gene kalırdı eğer Özyer adam gibi ilgilense, parayı verebileceğinin güvencesini verse. Kız ihtar çekiyor aman yaa nolacak zaten bu kız kalır diye ilgilenmiyor bile. Işıl'a başka takımlarla görüşebilirsin bizim bütçemiz belli değil diyor 5-6 kez, sezon sonu seni ne pahasına olursa olsun tutmak istiyoruz küçülme de olsa senin etrafında takım kurmak istiyoruz diyemiyor, onu dese kalmaz mı sanki Işıl?

Marko ile 4-5 gün önce anlaşıldığını net şekilde biliyorum, sonra imza bir türlü gelmeyince adam güvenmedi heralde açıklama bulamıyorum gidişine. Aynı şekilde Arroyo ve Pocius ile anlaşıldı ama resmi imza ve açıklama gelmeden onlara da güvenmemek lazım anlaşıldı. Furkan'a o paraları verirken hocanın haberi bile yoktu, o paralara imzalamayın demişti kendisi ama dinlemedi Özyer. Ergin Ataman'ın bu adama karşı adeta savaşmak zorunda kalması üzücü olan.

Bu anlattıkların inanılır gibi değil. Nedim Karakaş şubenin başında olsa o bile utanır bu kadarını yapmaya..

Benim anlamadigim nokta hocanin ariboganla iliskisi ortada bu ozyerin yaptiklarindan bunlarin haberi yok mu baskanin haberi yoktur bunlardan iletilmiyor zaten cok net belli. Ne zaman maas konusu medyaya yansiyor baskanin kulagina gidiyor oyle yatiyor paralar. Furkana koc imzalamayin demesine ragmen o fahism paraya imzalamasinin sebebi nedir? Kimse cikipta kardesim sen menejerlerin kucaginda mi geziyorsun diye hesap sormuyor mu bu vasifsiza?

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Aziz Yıldırım,Mahmut Uslu ve Nedim Karakaş gibileri bile olsa bunları yapamazdı. Akıl alır gibi değil. Okuyunca dehşete düştüm.

Bu adamın amacı belli. Bir şekilde Ergin Hoca'yi gonderip onun yerine geçmek.

Hatta Ekrem Hoca'yi da gonderip yerine eşi Derya Özyer'i getirmek.

Bir insan ancak bu kadar sabote eder bir takımı.

Gittiğin gün bayram günümdür !!!

Barış Ermiş Türk Telekom'da bu arada.

Kerem Tunçeri'de muhtemelen Beşiktaş Integral Forex'te !!

Kimse kalmadı,kimse !!!

Ah Özyer ah !!!!!

Marko ile 4-5 gün önce anlaşıldığını net şekilde biliyorum, sonra imza bir türlü gelmeyince adam güvenmedi heralde açıklama bulamıyorum gidişine. Aynı şekilde Arroyo ve Pocius ile anlaşıldı ama resmi imza ve açıklama gelmeden onlara da güvenmemek lazım anlaşıldı..

Güvenilmez abi, geçen gün de bahsi geçmişti sanırım bu konunun. Bize rahatlık haram yani Murat Özyer yüzünden.

Hadi acemiliğini veya beceriksizliğini geçtim, en kötüsü ilkesiz olması. Whalen, Işıl, Alba ve şimdi belki de Marko... Galatasaray her defasında üç beş kuruşun hesabı yüzünden elinden oyuncu kaçıracak kadar aciz bir kulüp değil. Ama işte böyle sorumsuzluklar yüzünden zarar gören Galatasaray oluyor işte...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri